Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Natasa* »

nepodpisana20 napisal/-a:O hvala za odgovor. Kar si napisala glede ljubezni je res, sva imela manjšo krizo (oz. ne krizo, pač bolj malo sva se videla zaradi pomanjkanja časa), vendar gre vse na bolje... Kar se pa službe tiče, se bom morala pa res voziti, ker v svojem kraju nimam kakšne možnosti zaposlitve za svoj poklic. Sem bila ravno na nekem razgovoru in upam, da bom tukaj dobila službo, čeprav mam res malo upanja...

Še enkrat HVALA, SUPER si :)

Sporoči, če bo s službo vse ok ... držim pesti :)
nepodpisana20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nepodpisana20 »

Sporočim, ko zvem kaj novega :) ... Hvala
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

sHe. napisal/-a:Tudi mene zanima par stvari:
- Mi bo uspelo narediti gimnazijo?
- Se nama z zdajsnjim fantom obeta prihodnost ali je tapravi se dalec?
- zdravje.

Dokončanje šole:

Ja, gimnazijo končaš, pa ne čisto brez težav. Po kartah sodeč je ta trenutek situacija še kar lepo pod streho, ampak v prihodnje imaš še posebno eden ali dva predmeta ali pa nek problematičen odnos z enim od profesorjev (še najverjetneje žensko) kar nekaj težav. Ne se pustit, pa kar mirno dalje. Zagotovo spelješ, če se tako odločiš in vztrajaš.

Ljubezen:

Razmerje s trenutnim fantom je ta trenutek sicer pod drobnogledom (karta sodnika, ki je karta odločitve, tehtanja ...) ima pozitivne potenciale. v prihodnjih treh ali štirih mesecih se mi zdi, da se razmerje prav lepo razvija in zna biti, da boš čez nekaj časa tudi ti bolj prepričana v to, da je razmerje vredno tvojega časa. Karte nenadne sreče, ljubezen, sproočilo, upanje, svadba ... ni kaj filozofirat. Uživaj v tukaj in zdaj.

Ali pravi še prihaja? Običajno ne gledam tako daleč naprej, še posebno, ker imaš trenutno že neko razmerje, pa bi lahko nehote vplivala na tvoje odločitve (to pa, glede na to, da vedeževanja niso 100% nočem in ne smem). Ta trenutek je edini pravi ta, ki je ... lahko čez pol leta pogledava, če bodo karte za ljubzen v naprej kazale že kaj drugače. Prav?

Zdravje:

Za področje glave je padla karta sodnika - kar pomeni, da veliko razmišljaš, tehtaš ... samo po sebi to nič slabega ne pomeni glede zdravja, je le trenutno energijsko stanje na tem področju. Večjih težav ne vidim, čeprav so v področje pod pasom, pa tudi na področje nog, padle malo zoprne karte (tudi karta bolezni in pod njo težave), ki pa kaj lahko kažejo zgolj na kakšne 'ženske težave' (boleče menstruacije, kaj ginekološko (dvomim, ampak možno je tudi prebava ali želodec ...)).

Nič resnega, tako da: tudi če ta trenutek ne čutiš večjih ali nobenih težav, so karte samo znak, da pač malo popaziš na te stvari. Mogoče, ker je videti obremenjenost na področju nog (še posebno desno) bi se bilo dobro se malce prizemljiti (energetsko - to naredimo z gibanjem, plesom, tako da gremo več v naravo ...). Že samo to bi bilo dovolj, da bi se te energije sčistile.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

SEZNAM ČAKAJOČIH (dopišete se same)

Jess° - stran 9 - za Nataso
angie blue- stran 10 vseeno kdo odgovori
piškotek* - vseeno mi je kateri mi odgovori - stran 11
lillchy - čaka bika - stran 11
motorola stran 12 (za natašo)
x_tmaLa_x -stran 12(za natašo)
Tamceek - stran 12 (za Nataso*)
piza - stran 13, vseeno mi je kdo mi odgovori
foals-stran 14,isto vseeno kdo mi odgovori
rubby86 - stran 14 (čaka Natašo)
Summer, stran 14 vseeno kdo odgovori
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jess° »

heheh, zdej sm pa že jst nestrpna, glede na to da se nataša ni javla že 4 dni in predvidevam da se bo vsak čas :oops:
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Jess° napisal/-a:
Prvo me seveda zanima ljubezen --> Imam simpatijo, vendar nevem, ali je to to.. Sem mu naklonjena ali nisem, lahko vztrajam, ali naj samo pozabim nanj? .. sicer pa nasplošno ljubezen, kdaj me bo doletela spet kaka ljubezen ki bo vsaj nekaj časa trajala ...

Pod črto ljubezni je padla karta sodnika, kar pomeni, da si v fazi, ko veliko tega tehtaš. Kaj ja, kaj ne, kaj bi rada, bi ali ne bi ... s tem ni nič narobe, čeprav največ šteje vendarle izkušnja. Si čustveno odprta z nova dogajanja v tej smeri (karta veselja) in vidi se, da se ti z nekom tudi odpre neka zanimiva komunikacija (karta pisma). Ker gre za nekaj, kar se dogaja že ta trenutek, bi rekla (kar glede na tvoj zapis), da gre za to tvojo simpatijo. V naslednjih dveh mesecih se zna tu še kar nekaj tega zgoditi, ampak na dolgi rok zna biti to premalo.

Tudi če ne bi šlo s tem fantom, imaš čez štiri mesece neko svetlo prelomnico (karta nenadne sreče, ki včasih kaže tudi na nenadno srečanje, ljubezen na prvi pogled ipd.). Čisto brez težav tudi tu ne bo šlo, tudi glede na karte nisem prepričana, da zadeva dolgo zdrži, vsekakor pa izideš iz te izkušnje precej bolj zrela in pripravljena na trenutek, ko bo šlo zares (mislim, da tam nekje marca, lahko tudi že malo prej).

... moram dodati še to: tako kot sem karte razlagala, se zdi, kot da gre za tri različne fante, kar je sicer možno, ampak možno je tudi, da gre samo za enega, le da se znotraj tega odnosa trikrat nekaj začne in konča, pa spet nadaljuje ... pusti se v glavnem presenetit!

Jess° napisal/-a:Drugo je šola .. Je to prava smer, katero bom šla študirat ali ne? Imam namreč mešane občutke..

Se vidi po kartah, da nisi čisto prepričana. Ampak je videti, da si se dobro pozanimala (karta sreča, pogovorov), da pa vseh strahov s tem nisi premagala in ti bodo še nekaj časa delali težave. Čez dva do tri mesece se to vse izčisti. Nek kontakt z mlajšim moškim (ki ti je ali ti še bo blizu, ker se pojavi v kartah kot srčni fant) ti pomaga enkrat do takrat uvideti, da si na pravi poti. Študij je eno, to kar ljudje po študiju potem dejansko počnemo, pa pogosto čisto nekaj drugega. Ne imej občutek, da si si s svojo izbiro kakšna vrata (drugačne možnosti) zaprla. V resnici te možnosti v potencialu še naprej obstajajo, ti si se odločila le, da eno od njih udejaniš. Se mi zaradi karte darila zdi, da nisi slabo izbrala ...

Jess° napisal/-a: zdravje, in sicer me pestijo problemi na koži, na nogah. Se bo to še dolgo reševalo, ali mi ni več pomoči?

Ker je tvoje vprašanje (končno) bolj konkretno, bom vrgla karte po sistemu konkretnega vprašanja - ki je tudi bolj točen (ker kadar je vprašanje splošno, jih mečem po diagnostičnem načinu, tako da sploh vidim, kje so (če sploh so in včasih: ali še bodo) kakšne šibke točke v organizmu).

Pod karto bolezni je padla karta hrepenenja, kar pomeni, da gre za težavo, ki te verjetno že dolgo muči. Karta obiskov in pogovorov (z ljudmi, ki ti lahko pomagajo (tudi zdravniki, pa ne samo oni)) in pod njo karta drobiža, ki kaže, da je bilo doslej bolj malo uspeha, se nadaljuje v naslednjem mesecu ali dveh z še malo poslabšanja situacije, ampak potem pa se nekaj v tebi spremeni in mislim, da se (po kartah ženske in nenadne sreče) sodeč ta tvoja težava umakne. Pomaga neka sprememba v tebi sami, neka spravljenost same s sabo, tudi pomoč nekega starejšega moškega (karta vdovca - stabilnost, modrost, izkušenost). Ne, jaz pri tem tvojem vprašanju ne bi še vrgla puške v koruzo. Tudi če se stvar še malo poslabša, ne. Prav? :wink:

Jess° napisal/-a:in pa še šport. .. Ali bom kdaj uspela v športu, ki ga treniram? :)
No pa da vidimo :)

Videti je, da si se v tej panogi našla, te tudi osrečuje, že dosegaš precejšnje uspehe (karta sreče in nenadne sreče), za kakšen dolgoročni uspeh ali celo kariero v tej smeri, bo potrebno pa še kar počakati (karta hrepenenja). Je kar nekaj težav še na poti do tja, od precejšnje konkurence, do notranjih bojev, odločitve, če je vredno odrekanj ... najbolj problematično je v tej smeri prav naslednjih 12 mesecev. Če vztrajaš do takrat, se ti v 13 in 14 mesecu (gledano od trenutno junija) zares odpre na tem področju. Treniraj predvsem zaradi sebe, ker si očitno talentirana v tej smeri, pa bodo uspehi slej ko prej prišli.

Jess° napisal/-a: No pa da vidimo :)

No, zdaj vidiš :lol:

Samo nekaj bi dodala: ne dovoli, da te katera od teh prognoz preveč prestraši. Moraš vedet, da vedeževanje iz kart ni nekaj 100% in eksaktnega. Ne razmišljaj preveč o tem, še najbolje, da ko tole prebereš, da zamahneš z roko in na vse to pozabiš. Pa čez pol leta prideš in še enkrat prebereš in potem poveš: uf, tole je bilo res, tisto je bilo malo drugač, to se pa sploh ni zgodilo. A prav?

Ker dejstvo je, da imamo ljudje svobodno voljo in marsikaj od napovedanega, tudi če bi bila najhujša šlogarica na svetu, se da spremeniti, ravno zato, ker vemo, kam nas stvari peljejo in če nas kdo pravi čas na to opozori.

Lp, pa pridno študiraj in treniraj
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Jess° napisal/-a:heheh, zdej sm pa že jst nestrpna, glede na to da se nataša ni javla že 4 dni in predvidevam da se bo vsak čas :oops:

... no, sem imela danes res namen nadaljevati. Kdo je zdaj večja čarovnica? Ti, ker si vedela, da se vsak čas javim, ali kao jaz, ki sem si to včeraj rekla, da danes pa moram, če mi bo zneslo? :lol:
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

SEZNAM ČAKAJOČIH
(dodajate se same)

angie blue- stran 10 vseeno kdo odgovori
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jess° »

Natasa* napisal/-a:
Jess° napisal/-a:heheh, zdej sm pa že jst nestrpna, glede na to da se nataša ni javla že 4 dni in predvidevam da se bo vsak čas :oops:

... no, sem imela danes res namen nadaljevati. Kdo je zdaj večja čarovnica? Ti, ker si vedela, da se vsak čas javim, ali kao jaz, ki sem si to včeraj rekla, da danes pa moram, če mi bo zneslo? :lol:

hehe, morda mam pa nek notranji čut, ker sm resnično začutla da bi morda danes znala odgovorit.. in kar se tiče teh tvojih odgovorov, mislim da si vse zelo dobro zadela..
V ljubezni sm trenutno res v tistem dvomu (po enoletni vezi in hudem koncu), al bi al ne bi, nevem kaj hočem, to tud zadeva tiste tri moške, ki mislim da so resnično tri :roll: .. Sm itak že sklenila, da js nikogar ne iščem, ampak bo že nekdo poiskal mene, tako da se ne sekiram glede tega..

O športu da ne govorim da si čist zadela, ker je pri meni problem konkurenca, in to ena in edina oseba ki mi kvari treninge in tekme, ampak bomo potrpeli :)

glede mojih nog ne bom obupala, se bom še trudla tk kot sm se do zdej in ni vrag da bo kej bolje :)
in glede šole, vzpodbuden odgovor.. upam da jo bom delala solidno in redno :)

Hvala ti za odgovore, si mi kr razjasnila mnogo stvari, predvsem glede ljubezni, ker si prej nisem priznala da je to tako..
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

Na pa sem zopet najdu čas da se tu oglasim. Moram priznat da me je čist zamedlo. Ta pomlad me pa resnično daje. hehehehe Nataša vsaka ti čst.
Kje smo ostali.
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

angie blue napisal/-a:aha zdaj sem videla kakšen sistem imate tu gori....torej še eden poskusni zajček punce ker vidim da ste uspešne heh ...moje vprašanje se navezuje na dve stvari torej kako kaže v ljubezni in pa seveda drugo vprašanje kako kaže fax.....hvala za odgovor

angie blue

Kdor čaka dočaka. Se bom probal potrudit in ti lepo odgovorit.

V ljubezni ti lih ročice ne cvetijo. Vse je v nekakšnem mirovanju in pričakovanju. Sedaj pa tukaj pomlad je in čas za premike ko se ti hormoni prebujajo. Sicer pa boš malo neodločna in včasi hazardirala z ljubeznijo kar pa ti ne priporočam. Sicer pa si polna energije in se ti ni treba bat vse ti bo šlo kot si zamišljaš.

Za faxs pa bi reku da ti nekje malo nagaja vendar brez posebnosti če boš se prav obrnila. Tvoja srčna želja je fax končati in ga tudi sigurno boš.

Lep pozdrav bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

SEZNAM ČAKAJOČIH
(dodajate se same)

piza
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a piza »

bik napisal/-a:SEZNAM ČAKAJOČIH
(dodajate se same)

piza - stran 13, (za Natašo )
angie blue
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a angie blue »

hej Bik hvala za odgovor in se strinjam s tabo s tem kar si povedal .....v bistvu je tako da sm na obeh področjih v stanju ko ni ravno z rožicami postlano...upajmo da se bom skopala enkrat iz tega....lep pozdrav
HawaiiGirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a HawaiiGirl »

Super rubrika :D Tole bi znal bit še zanimiu :D

Jes bi se tut prdružla pri spraševanju, bi mi kakšen odgovor prou pršou :) Vprašala bi pa glede fanta, v katerga sm preveč preveč preveč zalublena že zlooo dolg, pa me zanima, če se bova to poletje končno spravla skup?
Prosila bi pa Natašo* če odgovori, k tko lepo na dolg vse razlož :wink:

SEZNAM ČAKAJOČIH
(dodajate se same)

piza - stran 13, (za Natašo )