in nism rekla, da ne sme sodelovat, sam če se obesi na vsako mojo napisano besedo s tko neumnimi forami ku da ni razumela kaj sm hotla povedat, pol je boljše da sploh neč ne reče, kr to ne pelje nikamr..

sončk napisal/-a:Nenazadnje so one potegnile ven to "foro" štetja pred stop znakom, jaz ne poznam nobenega, ki bi bil to naučen, niti sebe, pa tut če bi kdo to izvaju, ne bi blo s tem nč narobe, ker če ne bi vsi tko hektično debilno vozili, ne bi blo praktično nč nesreč. Tko pa žal, jst vozm lahko nevemkolk varno, pa bom na konc jst nastradala zarad takih mladih frkelj kot si ti [vanessa], ki maš izpit 1 leto (če ga maš) in mislš, da si boga za jajca prjela.
[vanessa] napisal/-a:priznam, da se določenih pravil ne držim sam zaenkrat se mi to še ni maščevalo in vem, da ne ogrožam nobenga na cesti z mojim načinom vožnje
[vanessa] napisal/-a:^^ in če bi ti malo razmišljala 1x za spremembo? nism napisala to da bi se hvalila in da to pomeni da nesreče nbom nikoli mela, sam če mi nekdo k me ne pozna & nvem kko vozim (!!!!!!!) da ogoržam ljudi na cesti (in po možnosti mi to reče še nekdo k niti tega nve za kaj služi sklopka) kaj naj rečem druzga ku to da nikoli nism mela nesreče, da nism niti 1x primla avta?? nesreče so vedno ble in vedno bojo, ma za to js 100% nism kriva k js zase 100% vem, da ne ogrožam nobenga z mojim načinom vožnje. in če se ne držim 1 al 2 pravil, še NE pomeni da sm zdej na strani divjakov in jih podpiram pr njihovem načinu vožnje.. vse kar sm hotla povedat je, da če spustim tisto brezvezno štetje sekund ne bo noben umru (al pa tudi ja, sam za to spet nbi bla js kriva)
fak, v kaj vse se upiči človekget a life no
zdej vas pa pustim bit pametne med sabo, kr to vse je že malo preveč OT
Mene je inštruktor tko privajal, da sem bla celoten čas vožnje vedno na tekočem z situacijo, ki se je dogajala za mano, ampak neglede na to, so se našle uličice s katerih mi je v zadnjem momentu zapeljal kolesar in če nebi pogledala mrtvega kota, bi ga povozila