kakšna postava tipa vam je najbolj všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
miaw
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MARIBOR

Neprebrana objava Napisal/-a miaw »

če ni pobrit mi je ogabno ress. lahko ma kosmate noge, pazduha in njegov frajer pa moreta bit pobrita.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Mhm, tut men se taki in podobni bolj al mnj športni gešteli ne zdijo nobena redkost, gledala sm jih kot mala mula (starejši plavalci), gledam jih zdej (športno obarvana okolica, družba, eventi).

Zame ubijalsko hud geštel ma moja lubezn, neki najlepšga, kar so moje rokce kdaj božale in oke občudovale :freude: .
Športno mišičast (fitnes mu služ bl za kardio, strečing in kšn benč sm pa tja, zato ne zgleda umetno napihneh, slednje je obup).
Žilau, močne roke in noge (slednje men mal preveč, ampak dveh desetletij na smučah se pač ne znebiš), nabit hrbet, gladek six pack, trda ritka, poletno zagorela pout, adijo :scherzkeks: .

In ko tkole gledam naokol, mi nč več ni dost dobr ... preveč, premal, prenapihnjeno, prerauno, preširoko, preozko, aaaah, ne, ne, ne.

Resnično odbijajoče so mi postave "fantkou", dougi, rauni, ploski, koščeni, kumrni gešteli (u paru, kjer sm jst tista ta nabita, pač ne bi hotla bit), lih tko ne morem videt špehouja, mehkih, neutrjenih trebuhou, raunih rok in raunih nog.
Da bi se "mogla" kdaj s takim(i) stiskat, se pa tko ne bojim, kr taki gešteli ne soupadajo s tipi moških (in športou), k so mi ušeč :) .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

glede na to da js nimam sanjske izklesane postave nbi smela bit tko zahtevna ku sm.. sam nekako si ne morem pomagat

niso mi všeč visoki suhljati tipi pr katerih lahko samo čakaš kdaj se bojo zlomili.. bla sm s takim, ni blo prijetno.. ne zto, kr nism mela kje primit (nimam navade šlatat in mam roke vedno na varnem) ma zto kr mi preprosto taka "dolgočasna" postava nekako ne pali.. pač me ni privlaču

bla sm pa tudi s takim k je meu okoli 100kg (čene še več) pa mu niti njegova višina ni pomagala skrit tistih 10-15 kg preveč.. tudi on me ni pretirano privlaču, ma vsaj počutla sm se varno in ne ku en slon k more pazit da ne stisne preveč tipa

všeč so mi neki umes.. višji naj bo od mene za vsaj 5 cm, ni potrebe po tem da je neki ful videt mišice že na 5km, ma pač take k niso "mehki" prej pogledam. more met raven trebuh, široka ramena.. pač postava za katero lahko rečeš da ni slaba
in ja, vem da dajam dosti na videz, sam kaj čem.. zarad mene je tip lahko še tko oh in sploh, fajn, simpatičen,.. ma če nima tiste postave k jo mam v mislih al pa vsaj približne (in če mi seveda ni lep u fris), me ne bo dosti ganu (kar se tiče privlačnosti)
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

^ ^

Jst pa mislem ravno obratno... ima lahko tip nevem kakšno vau postavo pa če ma pokvarjen karakter, mi ni všeč sploh. Men je bolj važn (vsaj kar se lepote tiče), da ma luškan frisek :D Pa tud, če postava ni tok huda. Ker izklesan tip, z "grdim" frisom, mi isto ne bi potegnu...
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

^^ heh, to itak, takih k so mi grdi sploh ne gledam, pa naj ma še tko božansko postavo :D postava ni vse, tudi pr meni je na prvem mestu fris in pol vse ostalo, čeprou ne vedno (trenutno pač ja) :wink:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Guardian
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Guardian »

electra* napisal/-a:
Guardian napisal/-a:
electra* napisal/-a:to je isto če bi tipa uprašal kake ženske so mu všeč...večina bi jih reklaa da une ko majo ful hude postavce, če je možno 90-60-90...
tu je pa istoo...večina žensk bi mišičaste, z radiatorčkom, nogometnimi nogami...huhhh :oops:

Itak. 88-57-89 sploh ne pride v poštev, sem totalno resen, to ti bo čisto vsakdo rekel. Ne sme znati niti kuhati, saj mora živeti le od zraka, obvezno blond in naličena non stop, tudi ko se sredi noči zbudiš, da greš scat, potegnt ti ga mora vakumsko kot stroj in vsakič, ko ponoči nažigaš prebranac pod kovtrom, te mora še vprašati, če bi še kaj spil.

To so skromne želje vsakega moškega in to moraš sprejeti dekle...

Upam, da nisi zgolj 88-57-89
;)

hehe maš probleme sama s sabo al kak?:D

ne, samo jaz sem se zbal zate veš:P
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Zdefinirana in ne nabita postava.
bloom*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bloom* »

jaz bi pa najraje njega mela :)
lih prav mišic, ne preveč, čist mal in frajersko odštekan stil...sam kje v realnosti takega tipa najdet :/
http://www.netinfo.bg/this_galls/this_g ... depp01.jpg
Trnovcan
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Trnovcan »

Mam rahlo kočljivo vprašanje.

Super desc, zdefiniran in nevem kaj še in ima povprečno keša. Luksuza, razen svoje lepote in po možnosti idealnega tiča vam v življenju ne bo mogel nuditi.

Na drugi strani pa povprečen moški z morebiti še grdo faco, ki ima na kupe denarja. Preskrbljene za celo življenje na veliki nogi.

Katerega bi izbrale? Pa prosim bodite iskrene.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

še dobro, da v življenju nista samo 2 izbiri :wink:
bloom*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bloom* »

Tistega, s katerim bi se bolj razumela, denar mi sploh ni pomemben v primerjavi z ljubeznijo(no, preživljala ga sama že nebi!!)
Drugače pa, če že izberm- prvega!! In če bi bil res dober bi ga vpisala v modno agencijo, da bi še kaj zaslužla z njim :D
Trnovcan
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Trnovcan »

Toj res, da v življenju nista samo dve izbiri. A desca v stilu Brada Pitta boste težko dobile.

A res težko verjamem, da bi lahko zavrnile hmmm nevem nekoga, ki se pripelje z najnovejšim Ferrarijem in ima nadstandarno vilo. Stavim, da bi pozabile na vso srčnost in lepoto, ki bi vam jo lahko nek denarno povprečno sposoben ljubček nudil.

Pač to tko je. Lagodno življenje na veliki nogi ima prednost (saj razumljivo, če so v prazgodovini ženske iskale najmočnejše "alfa" samce).

Tako, da filozofiranje v stilu ljubezen ima prednost. Res težko verjamem no.

Pa itak je lepotna minljiva, kupi denarja pa ne skopnijo tako hitro. :D
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

alfa samec za mene ni tisti, ki ima denar. Niti denar me ne privlači. Je pa res, da mi je v neki meri izredno sexy telesna, fizična moč in ne denarna.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Trnovcan napisal/-a:A res težko verjamem, da bi lahko zavrnile hmmm nevem nekoga, ki se pripelje z najnovejšim Ferrarijem in ima nadstandarno vilo. Stavim, da bi pozabile na vso srčnost in lepoto, ki bi vam jo lahko nek denarno povprečno sposoben ljubček nudil.

A je res tako težko verjet, da si ne želimo vse ferrarija in vile? :? Seveda želim biti finančno preskrbljena, ampak zato ne potrebujem fanta, ampak bom zato poskrbela sama. Oz. bova poskrbela skupaj.
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tysia »

Trnovcan napisal/-a:Tako, da filozofiranje v stilu ljubezen ima prednost. Res težko verjamem no.

Pa itak je lepotna minljiva, kupi denarja pa ne skopnijo tako hitro. :D

Mislim, da so zelo pomembne lastnosti moškega. Načeloma (ni pa nujno, da vedno; da ne bi posploševali!) lepota v smislu zdravega telesa (ne preveč posušenega ali predebelega ali kako drugače poškodovanega) kaže na določene osebnostne lastnosti posameznika. Ob lepem in zdravem telesu se večkrat pomisli na to, da tak človek da nekaj nase, na zdravo življenje, ni len, se rad rekreira, itd, itd.
Tudi denar (če le ni podedovan; v tem primeru se zadržim mnenja) lahko pokaže lastnosti osebka, ki ga poseduje. In na podlagi tega se ženska lahko počuti bolj varno. (Kot v "kameni dobi", ko se je varna počutila ob najmočnejšem in fizično sposobnejšem samcu.) Ne konkretno zaradi samega denarja (alla "keš pi***), ampak lastnosti moškega, ki kažejo na to, da bo "vedno poskrbel zanjo", da se znajde v življenju, da je psihično stabilen, in tako dalje in naprej.

V večini primerov mislim, da ne privlači denar sam po sebi v smislu "Ah, kako si bom lahko privoščila, ker ima moj dec tok dnarja...", ampak zaradi samih osebnostnih lastnosti moškega - npr. sodobnega alfa samca.
Odgovori