Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
^Tajca^
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ^Tajca^ »

^^ Se popolnoma strinjam, odličen film!
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: .......

Neprebrana objava Napisal/-a _ladybird_ »

gledala coraline ( http://www.imdb.com/title/tt0327597/) v xpandu 3d - men je blona momente prov grozn, niti slučajn ni to za kakšne majhne otroke...je pa res super, men je blo ful všeč :)
I know it's only rock 'n roll but I like it, like it, yes, I do!!!
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ciber_girl »

Anaconda 3 - super film, z presenetljivim koncem. Všeč mi samo ni bilo, ker je bila kača preveč računalniška. 9/10

Taxi 4 - huda komedija...Vendar na trenutke že malo pretirano... 8/10
Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: KP - LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Smeška. »

One flew over the cuckoo's nest // Let nad kukavičjim gnezdom
Čista desetka, res noro dober film, Nicholson je odličen igralec... Izredno zanimiva zgodba.

No country for old men // Ni prostora za starce
Dam mu 9, bil je res dober in napet film, da ti za mislit.. :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

^^:top:

Coraline- 10ka!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

confession of a shopaholic- totaln podn od filma, tudi če ga ocenjujem v sklopu žanra, kateremu pripada. neprepričljiva igra, plehka zgodba brez prave rdeče niti, miljaužnt in en kliše, že misljonkrat viden v ostalih kokošjih komedijah.

poden od podna.

http://www.imdb.com/title/tt1093908/

let the right one in- norveški twilight. zgodba o ljubezni med deklico vampirko in 12letnim dečkom. simpatično, sladko, iskreno in (vsaj iz moje strani) še ne videno. vsaj v taki obliki ne.
po nekaterih podatkih horror, ki to niti približno ni. ogled filma sinroniziranega v angleščino močno odsvetujem, ker izpade smešno.

http://www.imdb.com/title/tt1139797/

me, myself and irene
- sicer precej stara, a zato nič manj simpatična komedija, ki me je do solz nasmejala, kljub temu da komedija ni moj priljubljeni žanr. jim carrey raztura. brez njega bi bil film čisto povprečna tretjerazredna komedija.

http://www.imdb.com/title/tt0183505/
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Terminator 4, Salvation: Za svoj žanr je verjetno dober. Mene so najbolj prepričali kamera in vizualni efekti - to je najboljši del modernih akcijskih filmov. Zgodbe skorajda do konca nisem razumela in tudi ni neki višek domišljije. Moteča je podobnost glavnih igralcev - včasih prav nisem vedela kdo je kdo in kaj. Akcija je cel čas na polno, sploh ni časa za dihat - od začetka do konca sem bila pod stresom. Priporočam vsem, ki imajo radi akcijo - drugim pa niti ne. Ocena: 6/10

Angeli in demoni: Film za videti, ampak žal toliko nerealen in ima vmes take kikse, da se ti kar zameri. Mene je recimo razočarala interpretacija Einsteionve izjave o povezanosti religije in znanosti, ker so povsem svalili njegov point. Pa še druge zadeve; antimaterija je povsem nerealno predstavljena (ampak saj folk to itak ne ve), potem ko je zunaj ura 8 zvečer je sončna svetloba kot opoldnevu ... Ampak ja, dostojna filmska predelava knjige. Trailer obljublja preveč. Ocena: 5/10

Še enkrat 17: Bilo mi je všeč da je ideja spremembe/pomladitve telesa (ki je sicer že tolikokrat videna) tokrat predstavljena nekoliko drugače. Humor je kul, stranski lik(i) so dobri, glavni igralec v mladi podobi je za popapcat. Če si pozoren lahko najdeš tudi plave življenjske nauke. Všečen film za svoj žanr. Ocena: 6/10

Varuhi: Sicer se že bolj malo spomnim, ampak recimo: kamera je fe-no-me-nal-na. Zgodba je krneki. Nekatere ideje so pa resnično dobre. Fajn za videti. Ocena: 7/10 (zaradi kamere)
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

...
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Liena »

Je že gledala katera film Taken. Danes bi šla v kino, pa ne vem, če se splača it gledat. :)
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

Liena napisal/-a:Je že gledala katera film Taken. Danes bi šla v kino, pa ne vem, če se splača it gledat. :)

Film je suuuper! 9/10.. res je faini..tk da priporočam ;) edin me je mogoč mal motil k ta glavni igralc je itk oh in sploh močan, in vedno on "zmaga" :P sj boš vidla u filmu..drugač je pa dobr ;)
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

The Hangover - :rofl: Ceprav mi tak humor sicer ne odgovarja, se pri tem filmu nisem mogla nehat rezat. Priporocam! 8/10
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

floribunda napisal/-a:confession of a shopaholic- totaln podn od filma, tudi če ga ocenjujem v sklopu žanra, kateremu pripada. neprepričljiva igra, plehka zgodba brez prave rdeče niti, miljaužnt in en kliše, že misljonkrat viden v ostalih kokošjih komedijah.

poden od podna.

Presenečena sm, da si si ga sploh ogledala :D
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Normal Adolescent Behavior - ne morem se odločit, če je film sexy ali samo perverzen :D Dugače še kar zanimiv, dam mu 7,5.
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

g00fy_qa napisal/-a:Terminator 4, Salvation: Za svoj žanr je verjetno dober. Mene so najbolj prepričali kamera in vizualni efekti - to je najboljši del modernih akcijskih filmov. Zgodbe skorajda do konca nisem razumela in tudi ni neki višek domišljije. Moteča je podobnost glavnih igralcev - včasih prav nisem vedela kdo je kdo in kaj. Akcija je cel čas na polno, sploh ni časa za dihat - od začetka do konca sem bila pod stresom. Priporočam vsem, ki imajo radi akcijo - drugim pa niti ne. Ocena: 6/10

Ne vem, kaj je v tem filmu za razumet. Itak mislim, da je nekak logicno, da ce gres gledat film, ki je 4. nadaljevanje ene sage, da si vsaj priblizno pogledas, kaj se je dogajalo "prej". :D In tisti 4 liki, ki so v ospredju zgodbe si niti vizualno niso podobni, kaj sele karakterno. Men je bil kul in ni mi jasno, kako je mozno, da ma Noc v muzeju 2 vecji uspeh. 8/10

floribunda napisal/-a:confession of a shopaholic- totaln podn od filma, tudi če ga ocenjujem v sklopu žanra, kateremu pripada. neprepričljiva igra, plehka zgodba brez prave rdeče niti, miljaužnt in en kliše, že misljonkrat viden v ostalih kokošjih komedijah.

poden od podna.

Jaz sem se tudi vprasala, kako to, da ti je uspel do konca filma zdrzat :lach: Se strinjam z oceno 1.5/10
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

^^ js sem tudi zadnjič gledala to Strastno zapravljivko in res ni bila prav nič zanimiva. Zgodba je bila čudna, nepovezana. Pričakovala sem bolj komedijo, da bo več štorij s samim nakupovanjem... No in sem bila razočarana. Ni vreden ogleda.
Zaklenjeno