kakšna postava tipa vam je najbolj všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

huh js pa odkar sm mal spremenila poglede na svet, na postavo in ostale stvari, so mi dost lepši tipčki k majo tko malenkost bušija, da niso radiatorčki.. da je kj za prjet ej :twisted: kr da se bom na trdo ulegla..a-a no go.. dost lepš mi zgleda tut taka postava zato da se vidi da je moškiiii.. ;) ne rabm js enga pikota suhega, da se mi bo prelomu.. ja pa ušeč so mi še tko bl mičkeni.. nwm prou kjutiš so mi res :)
Uporabniški avatar
little aba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a little aba »

no če podam moje skromno mnenje, ki je že nekej časa nespremenjeno, js obožujem postavo mojega tigra :love:
ne maram koščenih tipov, vedno rečem da mam dost prekl za fižol v rezervi. Moj tiger je idealen, za moje pojme, kva pa vi mislte, mi je pa itak vseen :flower:
Uporabniški avatar
little aba
Sramežljivka
Sramežljivka

no če podam moje skromno mnenje, ki je že nekej časa nespremenjeno, js obožujem postavo mojega tigra :love:
ne maram koščenih tipov, vedno rečem da mam dost prekl za fižol v rezervi. Moj tiger je idealen, za moje pojme, kva pa vi mislte, mi je pa itak vseen :flower:
Uporabniški avatar
little aba
Sramežljivka
Sramežljivka

little aba napisal/-a:no če podam moje skromno mnenje, ki je že nekej časa nespremenjeno, js obožujem postavo mojega tigra :love:

zajebala sm se.. se pardoniram

:oops:
Guardian
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Guardian »

electra* napisal/-a:to je isto če bi tipa uprašal kake ženske so mu všeč...večina bi jih reklaa da une ko majo ful hude postavce, če je možno 90-60-90...
tu je pa istoo...večina žensk bi mišičaste, z radiatorčkom, nogometnimi nogami...huhhh :oops:

Itak. 88-57-89 sploh ne pride v poštev, sem totalno resen, to ti bo čisto vsakdo rekel. Ne sme znati niti kuhati, saj mora živeti le od zraka, obvezno blond in naličena non stop, tudi ko se sredi noči zbudiš, da greš scat, potegnt ti ga mora vakumsko kot stroj in vsakič, ko ponoči nažigaš prebranac pod kovtrom, te mora še vprašati, če bi še kaj spil.

To so skromne želje vsakega moškega in to moraš sprejeti dekle...

Upam, da nisi zgolj 88-57-89
;)
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

classy napisal/-a:Ne previsoki in ne premisicasti. Taki suhi, pa da majo misic lih tok da se vid da je tip. Tko res minimalno. Kej tazga npr http://www.istockphoto.com/file_thumbvi ... e-body.jpg

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 more pictures PLEASE. :D
It was forever..but it didnt last long..
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

če se mu žile po rokah vidijo.. omg sexxyyyy :P :razz: :lol: Js znorim ob tipu z mišicami. Ne rabi jih met neki full, ampak tko da ma trdo telo, pa hrbet pa mal širša ramena... pa noge pa rit... heh...

Preveč suhi so mi bli včasih, zdaj ne več toliko.... tko bogo zgleda, če vse visi na njem no:SS ampak če ma luštno faco... vseeno... si vseeno kdaj poželiš heh

Zaenkrat!!! k sm z enim... mi ma omg. hudo telo;))) in sem čist paf, ko ga vidm brezz, da se morm mal skulirat.. da ni edini tko dober in začet mal delat še na svojmu telesu :lol: :D
Uporabniški avatar
punk´s not dead
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a punk´s not dead »

Guardian napisal/-a:
electra* napisal/-a:to je isto če bi tipa uprašal kake ženske so mu všeč...večina bi jih reklaa da une ko majo ful hude postavce, če je možno 90-60-90...
tu je pa istoo...večina žensk bi mišičaste, z radiatorčkom, nogometnimi nogami...huhhh :oops:

Itak. 88-57-89 sploh ne pride v poštev, sem totalno resen, to ti bo čisto vsakdo rekel. Ne sme znati niti kuhati, saj mora živeti le od zraka, obvezno blond in naličena non stop, tudi ko se sredi noči zbudiš, da greš scat, potegnt ti ga mora vakumsko kot stroj in vsakič, ko ponoči nažigaš prebranac pod kovtrom, te mora še vprašati, če bi še kaj spil.

To so skromne želje vsakega moškega in to moraš sprejeti dekle...

Upam, da nisi zgolj 88-57-89
;)

hehe :D

no, pa da še odgovorim.. najbolj so mi pri moških všeč mišičaste roke, ampak ne smejo biti preveč..radiatorčkov pa pretirano mišičastih nog pa sploh ne maram..je že bolje, če je malo trebuščka :D
aha, pa za žile so nekatere omenile..tudi meni je všeč, če se vidijo :cool:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 21:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Katarinanizabisere
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Katarinanizabisere »

Kaj pa teža-sama sem opazila da mi tipi ki so veliko težji od mene sploh niso všeč :evil:

s takim sploh ne moreš seksat :cry: , pa tudi preveč visoki mi niso-je spet nesorazmerje

meni je najbolj višina 175-180 in od 65-70 kg - taki so super
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

..Evelyn.. napisal/-a:
classy napisal/-a:Ne previsoki in ne premisicasti. Taki suhi, pa da majo misic lih tok da se vid da je tip. Tko res minimalno. Kej tazga npr http://www.istockphoto.com/file_thumbvi ... e-body.jpg

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 more pictures PLEASE. :D

uh, meni pa ta izgleda kot kak 12 letni fantek :?
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

Katarinanizabisere napisal/-a:Kaj pa teža-sama sem opazila da mi tipi ki so veliko težji od mene sploh niso všeč :evil:

s takim sploh ne moreš seksat :cry: , pa tudi preveč visoki mi niso-je spet nesorazmerje

meni je najbolj višina 175-180 in od 65-70 kg - taki so super

in potem svizec zavije cokolado v folijo :rofl:

najbols da je tip tko visok pa tok tezek kt ti da sta si enakovredna! da ni nobene razlike kdo po kom skace!!!! pa pomozosti da je napou gej da ma se podobno razmislanje k pa ti!
Natashaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Natashaa »

Sessa napisal/-a:
..Evelyn.. napisal/-a:

uh, meni pa ta izgleda kot kak 12 letni fantek :?

^^ Tudi meni to tak zgleda kot da je na sliki zelo mlad fant

Drugače pa mi je všeč nekaj takega
Slika :)
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

Moj bivsi je biu komaj kaj vecji od mene in res ful ful suh. Pa saj ni da me je nevem kako motilo, ni pa mi blo tud ful sexi. Pa pac je biu moj prvi tip in nisem nevem kolk primerjala. :D Ker pac po slikcah z neta ne primerjam kej prevec. :D Zdejsnji je pa skoraj 30cm visji od mene pa ni nevem kak misicnjak, je pa par let nazaj treniral precej sportov, tko da misice ma, ampak ne prevec izrazite. Trebuh lepo raven ampak tud tko fino mehek, da se ga kar ne navelicam. :P
Sepravi, vsec so mi visoki tipi z ravnim trebuhom. Kaksnega dodatnega trebuscka ne maram. Misice me ne motijo, pomanjkanje njih tudi ne. Vsekakor pa raje da jih je manj kot pa neka prehuda izklesanost. Me odbija ze a priori. Od vedno. Mogoce zato, ker so vsi tisti hudi misicnjaki, kar jih poznam, ljudje ki mi po karakterju resnicno ne ustrezajo. Saj ne pravim, da so potem kar vsi taki, ampak ocitno imam nekaj podobnega v podzavesti. :D
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Jaz se nebi vredu počutla če bi bil tip lažji od mene... Pa tut nočem da me je čez biceps več skup kot njega :D

Glede velikosti pa tko; nekaj časa sem se dobivala z enim, ki je bil 2-3 cm manjši od mene; ampak ni zgledal nek drobižek, ker je imel ful široka ramena, pa vseen kakih 15-20kg več kot jaz :wink: ... In moram rečt da sem se čist vredu počutila poleg.

Tako da višina ni ravno kriterij, ampak je vseeno tista, ki me na tipu pritegne; ni mi lepšga za pogledat k visok tip s hudo ritko pa širokimi rameni, po možnosti mal daljšo frizurco :P (mam točno določenega v mislih, in mi je tolk všečen da si ne morem pomagat :D )
Odgovori