kepka napisal/-a:Po moje so najbolj razvajeni tisti, ki ne cenijo tega, kar imajo.
Domnevam, da smo prav vsi, ki sodelujemo na tem forumu tako ali drugace razvajeni. Da si razvajen lahko pomeni ze to, da se ti zdi samoumevno, da odpres pipo in si natocis pitne vode. Da gres v stacuno in cist znoris, ker jim je zmanjkalo jogurta hurska - vanilija ze ob petih popoldne.
Ce pa si lahko in si privoscis drag avto - se ne pomeni, da si razvajen, ne. Pac pa, da mas velik denarja

Ipd.
Jaz se strinjam z zgoraj napisanim. Super, če ti starši lahko omogočijo počitnice al pa ti kupjo avto al pa tud stanovanje...in eno je, da ti je to samoumevno kar je zame nepojmljivo, drugo pa je da to ceniš in veš, da vsi nimajo tega, ter se sam potrudiš da kaj dosežeš itd.
Ne vem no, jaz priznam da sm do neke mere razvajena...recimo vedno sm imela svojo sobo kar marsikdo nima, pa tud počitnice so mi omogočil, je bilo pa pr nas tko, da za vse kr sm pa tko extra hotla recmo mobitel al pa kej sm pa morala našparat al iz kakšnega darila za r.d. al od dela al kakorkol že. Isto je blo tud za bolj drage počitnice, nekaj so mi dali doma, nekaj sem našparala.
Je pa zame razvajenost tud ta neprilagodljivost v družbi...npr. se gre na morje in pol so une jaz ne jem tega, jaz ne jem unga...mislm ok kul pol pač povej to vnaprej, (pa razumela bi da zarad zdravstvenih razlogov česa ne ješ) al pa si kuhaj sam/a.
Jaz priznam, da sm preveč razvajena za v kamp..pač mi res velik pomen, da če sm na dopustu da ne bom sred noči wc-ja iskala pa da mam "lasten" tuš itd. ampak dobr, če je to razvajenost pol nej bo.
Ne razumem tud žensk (niti moških), ki nič ne znajo delat ne kuhat, ne prat, ne it sami v trgovino, ne posesat, pomit...nič skratka. In pol si kje z njimi in sedijo na svoji riti pa čakajo kdaj bo kdo vse namest njih naredil. Jaz do takih ljudi pač zgubim spoštovanje ne morm pomagat.