eh tle bojo spet eni širokoustni kar se tiče meje razvajenosti. kva pa js vem kje je ta meja... jst recimo ne dobim nč dnara za cunce pa to od starih, kr si vse sama prslužim, pa se bo hitr nekdo najdu, k bo reku kko si lah to use prvoščim.

konc koncev tud če bi me financiru ne vem kdo, se to drugih ne tiče. dost preveč nekateri upajo posegat v intimo.

avta nimam, kr mi ga niso kupl tko k sestri recimo (čeprou se je takrt 2. avto pri hiši rabu, ampak sm bla vedno nahruljena k sem omenla zakva pa jst ne dobim še svojga). vozm se z enim al drugim k ga rabm, ampak ne dost. sam če kdaj kam skočm na pijačo al pa šoping (kr nimam usega pri roki). tud za stanovanje si bom mogla krit sama stroške (niti € mi naujo dal doma), razen na račun za hrano kej mal, tako smo se zmenil, da mi vsaj neki prmakneta, kr štipendije nimam in je nikol ne bom mela kr ne izpolnjujem pogojev za nobeno razpisano štipendijo. edin kar mi doma dajo dnar je za kakšno kavo pa to, redko kdaj mi babica da 20 €, drgač sm pa bl k ne brez keša (razen k delam, zdej trenutno ne). tko da tud ne pričakujem od nikogar nč.
je pa zanimiv kako hitr lahk nekomu deluješ "kokoš" k ma polno rit usega, ozadja pa ne poznajo.

zame je razvajen/a tist/a, k ma avto k so mu ga kupl starši, sploh če takoj k je naredu izpit, ma svoj flat (al usaj u najemu pa mu use stari plačujejo najemnino), ne dela praktično nč, pa živi luksus. evo to je moj pogled na to!