mene pa zanima, če je možno da bi lubrikant tudi izsuševal nožnico, če se ga dlje časa uporablja ob vsakem sexu? 4 mesece nimam tabletk, končno me ne boli več, sem pa še vedno toliko suha, da moram še vedno uporabljati zmeraj lubrikant. upam, da to ne vpliva še bolj na to. kaj mislite?
jas sem mela podobne težave. vrjetno ker sem mela že pred sexom v glavi to da me bo bolelo. sem povedla fantu pa je reko da ko me bo bolelo pač neboma in da ni problema in sem se sprostila lahko ful in zdaj je ok.
Kaj gre lahko narobe, če je odnos malo preveč grob? So lahko kakšni problemi zarad tega? Da ne bo pomote - grob, ker obema tko paše - pač včasih tud tko sede A so ktero od vas kdaj jajčniki po tem boleli?
Pozdravljene...Tut js mam probleme z bolečinami pri seksu. Ko sem bila stara okoli 14 let so mi v bolnišnici izrezali del himena,ker je bil neprehoden in zaradi tega nisem dobila prve menstruacije...sprva sem mislila da so mi odstranili vso deviško kožico,zdaj pa se mi vse bolj zdi,da ni tako. Ko fant prodre vame se mi zdi kot da imam notri neko pregrado,penis sploh ne gre cel v nožnico ker me hitro začne grozn bolet...verjetno bom morala še enkrat na ta poseg...ima katera izkušnje s tem,kakšen nasvet?