.frigg. napisal/-a:*purple* napisal/-a:pa kdo poveličuje ljubljano?mislm, hočeš ali nočeš dojet, je v ljubljani pač veliko več "snovi" za predelat in je treba narest velikoveč vaj, voženj skozi ulice, kot v enem manjšem mestu brez semaforja.
in ne ni čisto res, da če znaš enga odpeljat, da znaš vse.Potem nebi tolk raznih neljubljanskih voznikou na Tomačevskem rondoju delal, takih pi*darij

In marsktermu neljubljančanu je velik težje ko pride h nam,četud ma tisto roza knjižco v ladlcu že deset let.
sicer pa ja, jst bi rajš živela nekje v neki vasi z enim križiščem, pa da bi dala za izpit pol manj dnarja kot v ljubljani.
ma ajde ne pametuj preveč. lahko je tebi ko te lahko samo na prikolico od šleparja naložijo in vozjo po lj.
A to je kmečki upor al kako?
Tearjerker...sm napisala, s katerga primera sm izhajala.In mislm da v podobnih mestecih ni prou dost drugače.Če te tam kjer sm jst opisala, pelje kam dlje porabi že sigurno tisto eno uro časa,pa še to ne prideš drugam kot do mesteca z enim semaforjem, za več semaforjeu pa mislm da zelo težko,da pridš do naprimer Idrije ali Gorice,ker gre enostavno preveč časa.
smeška,ni lih ljubljana cela ravna.zraven mene so trije hjuđ klanci, na katerih redno matrajo inštruktorji svoje varovance, nato pa še roškouci za glavno vožnjo.dobro poznajo place,kamor te peljejo da te za*ukajo.
Križišča uizy..Kakorkomu.Meni so, jst nimam s križišči problemou, sem se učila na njih, sem spelala skoz use tiste težke in posebne v ljubljani.ampak je pa veliko ljudi, ki dela izpit v manjših mestih brez takega drena in gužve in usega in že sam strah jih pripravi do tega, da zmrznejo.Tko kot recimo po vaških cestah marskter ljubljančan pelje prepočasi in se ljudje tam razburjajo.Logično, da ti bo bolje šlo tisto, česar si vajen in na čem si se učil.
julija, tud tvoje nebi čist držalo.Ljubljana res ni neko velemesto, ampak obstajajo področja po katerih sem se precej rekdo ali celo nikoli, vozila.In ta področja so zame lih tko nova.