Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

A je to un tavelk rondo k ma pasove? :D Tm bi lahko snemal oddajo - najbolj nesposobni vozniki :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ja, bo držalo ja :D
pokapika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pokapika »

ta tomačev rondo je biu že obdelan. in btw. če si ti profi na tem rondoju (pa drugje seveda tut, ker si u LJUBLJANI izpit delala) še ne pomen, da se boš v drugem mesto enako znašla. Odvisno koliko poznaš teren. Me zanima kako bi se znašla v kakem drugem mestu, npr. mariboru.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

js sm se zdej končno odločla da začnem delat izpit, ker sem zgubila strah pred vožnjo ...
danes sem šla na zdravniški pregled .. in mi je tip na polno zakompliciral ... ker sem nekoč padala skupaj ... da morem it zdej spet na preiskave in blabla da mi dajo potrdilo da ne rabim nobenih zdravil in sm sposobna vozit :? hjaoooo :(
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: KP - LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Smeška. »

meni se zdi težje delat izpit v kopru na primer ki je cel prekopan in poln krožnih tokov, da ne govorim tistih hribov okoli (markovec) kjer te obvezno peljejo, ker moraš štartavat z ročno na križišču itd.. nevem ljubljana je cela ravna sploh pa so križišča ful easy za vozit..

sicer ne rečem, je večja gužva.. ampak na špici sezone niti ne.. sploh pa če imaš polno mesto italijanov in kakšnih ljubljančanov ki divjajo.
aLLiSSe
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: my world

Neprebrana objava Napisal/-a aLLiSSe »

Neljubljanski vozniki po LJ.. da namo od LJUBLJANSKIH voznikov izven LJ..
Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: KP - LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Smeška. »

aLLiSSe napisal/-a:Neljubljanski vozniki po LJ.. da namo od LJUBLJANSKIH voznikov izven LJ..
se strinjam, čeprav VEM DA NISO VSI TAKI ampak včasih ko vidim kakšno LJ registracijo pa znamko audi bmw itd, bi se rajši lepo umaknila na stran vozišča in počakala da gre mimo zavoljo svoje varnosti..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Smeška. napisal/-a:meni se zdi težje delat izpit v kopru na primer ki je cel prekopan in poln krožnih tokov, da ne govorim tistih hribov okoli (markovec) kjer te obvezno peljejo, ker moraš štartavat z ročno na križišču itd.. nevem ljubljana je cela ravna sploh pa so križišča ful easy za vozit..

Ročno se povsod speljuje, kaj je pa problem enosmernih, mi pa ni čisto jasno. Itak ti na vsakem križišču povedo, kam pelji, potem je pa problem strica na zadnjem sedežu, če se izgubi :)

Pa tudi Ljubljana ni taka fama za vozit, kot bi jo eni tu radi prikazali. Je, če nisi Ljubljančan, ker ne poznaš ceste. Ampak Ljubljančanke se pa že 20 let vozite po mestu, točno veste, kako kakšno križišče izgleda (vsaj večja), kaj vas čaka za naslednjim ovinkom...
In roko na srce folk na izpitih ponavadi pada zaradi pozabljenih bočnih pogledov, pešcev in podobnih zadev, ki jih je potrebno obvladat tudi v Lendavi.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

*purple* napisal/-a: je v ljubljani pač veliko več "snovi" za predelat in je treba narest velikoveč vaj, voženj skozi ulice, kot v enem manjšem mestu brez semaforja.

Ja če si pa doma iz bogu za leđima te peljejo pa v najbližji sosednji kraj, ki ima semaforje. In križišča. In krožišča. Inu inu inu svašta i sve. Slovenija je majhna.
.frigg.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .frigg. »

*purple* napisal/-a:pa kdo poveličuje ljubljano?mislm, hočeš ali nočeš dojet, je v ljubljani pač veliko več "snovi" za predelat in je treba narest velikoveč vaj, voženj skozi ulice, kot v enem manjšem mestu brez semaforja.
in ne ni čisto res, da če znaš enga odpeljat, da znaš vse.Potem nebi tolk raznih neljubljanskih voznikou na Tomačevskem rondoju delal, takih pi*darij :roll: In marsktermu neljubljančanu je velik težje ko pride h nam,četud ma tisto roza knjižco v ladlcu že deset let.
sicer pa ja, jst bi rajš živela nekje v neki vasi z enim križiščem, pa da bi dala za izpit pol manj dnarja kot v ljubljani.

ma ajde ne pametuj preveč. lahko je tebi ko te lahko samo na prikolico od šleparja naložijo in vozjo po lj.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

zdajle sem se spomnil...na izpitni vožnji sem imel speljevanje z ročno v orng hrib...ampak rikverc! :D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

zdajle sem se spomnil...na izpitni vožnji sem imel speljevanje z ročno v orng hrib...ampak rikverc! :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

.frigg. napisal/-a:
*purple* napisal/-a:pa kdo poveličuje ljubljano?mislm, hočeš ali nočeš dojet, je v ljubljani pač veliko več "snovi" za predelat in je treba narest velikoveč vaj, voženj skozi ulice, kot v enem manjšem mestu brez semaforja.
in ne ni čisto res, da če znaš enga odpeljat, da znaš vse.Potem nebi tolk raznih neljubljanskih voznikou na Tomačevskem rondoju delal, takih pi*darij :roll: In marsktermu neljubljančanu je velik težje ko pride h nam,četud ma tisto roza knjižco v ladlcu že deset let.
sicer pa ja, jst bi rajš živela nekje v neki vasi z enim križiščem, pa da bi dala za izpit pol manj dnarja kot v ljubljani.

ma ajde ne pametuj preveč. lahko je tebi ko te lahko samo na prikolico od šleparja naložijo in vozjo po lj.

A to je kmečki upor al kako? :lach:

Tearjerker...sm napisala, s katerga primera sm izhajala.In mislm da v podobnih mestecih ni prou dost drugače.Če te tam kjer sm jst opisala, pelje kam dlje porabi že sigurno tisto eno uro časa,pa še to ne prideš drugam kot do mesteca z enim semaforjem, za več semaforjeu pa mislm da zelo težko,da pridš do naprimer Idrije ali Gorice,ker gre enostavno preveč časa.

smeška,ni lih ljubljana cela ravna.zraven mene so trije hjuđ klanci, na katerih redno matrajo inštruktorji svoje varovance, nato pa še roškouci za glavno vožnjo.dobro poznajo place,kamor te peljejo da te za*ukajo.
Križišča uizy..Kakorkomu.Meni so, jst nimam s križišči problemou, sem se učila na njih, sem spelala skoz use tiste težke in posebne v ljubljani.ampak je pa veliko ljudi, ki dela izpit v manjših mestih brez takega drena in gužve in usega in že sam strah jih pripravi do tega, da zmrznejo.Tko kot recimo po vaških cestah marskter ljubljančan pelje prepočasi in se ljudje tam razburjajo.Logično, da ti bo bolje šlo tisto, česar si vajen in na čem si se učil.

julija, tud tvoje nebi čist držalo.Ljubljana res ni neko velemesto, ampak obstajajo področja po katerih sem se precej rekdo ali celo nikoli, vozila.In ta področja so zame lih tko nova.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

fak, kaj pa ti stresaš? :D
sej ne rabiš vseh križišč na pamet znat, da se znaš vozit po njih!! zato pa mamo CPP! :D
deset let, omg, jez bi tebe vlekla v kak Rim furat, pa v Pariz parkirat, da vidmo kolk te je ta nadvse ogromna in nagužvana Ljubljana naučila :lol:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jah nevem, glede na to da se na rondoju tomačevo zgodi usaj ena nesreča na dan, in kako kšni neljubljančani furajo tam (pa tud ljubljančani seveda) nevem če bi jst upala trdit da cpp reši use :)

torej potem je razlika med večjim in malim?
Jst ne bom trdila, da je Pariz mačji kašelj zame.Že v štartu, da nebi delala dreka po tamkajšnjih cestah bi se ognla vožnji z avtom in bi se odločila za javni prevoz.
Zaklenjeno