Matura [Združena tema]
-
- Sramežljivka
- black_bird
- Komunikatorka
- Kraj: far away
-
- Komunikatorka
- Kraj: Povsod po malo
kako vam je šla kema?
men je bla prva pola dost za đabe...edin uno kr je blo o elementih sm mal na blef rešvala
drgač pa 2.pola...vidm prvo nalogo...wtf je acetat....vidm drugo nalogo...wtf kako nastane kisli dž (nimam gefe d bi to vedla)....ma druge so pol šle-na srečo...sam je problem k jst bi kemo mogla skor pod nujno pisat 5,k rab pike a fax....napište še vaše vtise
p.s.:a se sam men zdi al cela letošnja matura sux...k sm rešvala pole na ricu so se mi zdele vsaj 30% lažje
men je bla prva pola dost za đabe...edin uno kr je blo o elementih sm mal na blef rešvala

drgač pa 2.pola...vidm prvo nalogo...wtf je acetat....vidm drugo nalogo...wtf kako nastane kisli dž (nimam gefe d bi to vedla)....ma druge so pol šle-na srečo...sam je problem k jst bi kemo mogla skor pod nujno pisat 5,k rab pike a fax....napište še vaše vtise

p.s.:a se sam men zdi al cela letošnja matura sux...k sm rešvala pole na ricu so se mi zdele vsaj 30% lažje
la_estrella napisal/-a:kako vam je šla kema?
drgač pa 2.pola...vidm prvo nalogo...wtf je acetat....vidm drugo nalogo...wtf kako nastane kisli dž (nimam gefe d bi to vedla)....ma druge so pol šle-na srečo...sam je problem k jst bi kemo mogla skor pod nujno pisat 5,k rab pike a fax....napište še vaše vtise![]()
meni je bla kemija ful težka. prva pola še je nekaj šla, ampak druga pa

-
- Sramežljivka
la_estrella napisal/-a:vidm prvo nalogo...wtf je acetat....vidm drugo nalogo...wtf kako nastane kisli dž (nimam gefe d bi to vedla)....ma druge so pol šle-na srečo...sam je problem k jst bi kemo mogla skor pod nujno pisat 5,k rab pike a fax....napište še vaše vtise![]()
acetat je CH3COO- (pač etanojska kislina brez enga vodika)

hehe, jst sm tud uno od kislega dežja ugibala

Js mam tud kemijo pa mi je bla tud dost težka... sploh glede na poskusno k je bla reees lahka proti temu kar je blo dons
pa več računskih nalog se mi je zdel v 2. poli (glede na prejšna leta) in seveda sm se js bol teorijo učila kokr te naloge, bleh
a mogoče katera ve kakšn je biu kriterij prejšna leta (procentualno kok je za 5, za 4...)?

You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Good, that means you accually stood up for something in your life.
^^ti nič ne znaš, drugi pa se hvala bogu tega še ne zavedamo, da nič ne znamo
dva dneva pa pol je še dosti, da se naučim vse za štiri leta nazaj.
drugače se pa men zdi, da je na splošno cela matura težja kot prejšnja leta (npr doma sem vedla skoro vse na starih polah na dejanski maturi pa skoro nič
).....če je bilo lani preveč zlatih maturantov??

drugače se pa men zdi, da je na splošno cela matura težja kot prejšnja leta (npr doma sem vedla skoro vse na starih polah na dejanski maturi pa skoro nič

-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
acetat je CH3COO- (pač etanojska kislina brez enga vodika)in una formula je bla se mi zdi da Pb(CH3COO)2
hehe, jst sm tud uno od kislega dežja ugibalatud jst bi rabla čim več pik
no jst sm dala pa Pb(COO)2 pa se mi je že zdel d je od ocetne,pa sm useen tko pustila...ma ja...upam d bo gausova mal nižja za 5

kam si se pa vpisala...jst sm se na farmacijo