Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Fantasistykke
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Fantasistykke »

men se bo skegljal zarat tele zgode. tega je res ogroooooomn pa tok enih podrobnosti k jih itak ne bo.

skot se pa ve učite jo?
Uporabniški avatar
black_bird
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: far away

Neprebrana objava Napisal/-a black_bird »

sončk, to kar je s tabo, je enako še z vsemi drugimi maturanti, ki se spravimo zadnji čas učit in upamo na najboljše :) Jaz 2.sv.vojno že od 10 delam pa sploh nimam filinga, da sem se kaj naučila. Zadnje 2 temi bom šla najverjetne samo po polah skozi.....kaj pa naj....voda mi v grlo teče :?
miu.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miu. »

^^mhm..
men se je ravnokar.
za eno temo ponovit rabim približno eno uro..groza.
tko da sm se lih zdej odločla da bom samo še stare pole gledala, kr itk je vedno podobno.
aja pa uno ta zadnjo temo se morm še mal bol pogledat, kr je še nism.
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

kako vam je šla kema?
men je bla prva pola dost za đabe...edin uno kr je blo o elementih sm mal na blef rešvala :P
drgač pa 2.pola...vidm prvo nalogo...wtf je acetat....vidm drugo nalogo...wtf kako nastane kisli dž (nimam gefe d bi to vedla)....ma druge so pol šle-na srečo...sam je problem k jst bi kemo mogla skor pod nujno pisat 5,k rab pike a fax....napište še vaše vtise :D

p.s.:a se sam men zdi al cela letošnja matura sux...k sm rešvala pole na ricu so se mi zdele vsaj 30% lažje
_mala_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a _mala_ »

la_estrella napisal/-a:kako vam je šla kema?
men je bla prva pola dost za đabe...edin uno kr je blo o elementih sm mal na blef rešvala :P
drgač pa 2.pola...vidm prvo nalogo...wtf je acetat....vidm drugo nalogo...wtf kako nastane kisli dž (nimam gefe d bi to vedla)....ma druge so pol šle-na srečo...sam je problem k jst bi kemo mogla skor pod nujno pisat 5,k rab pike a fax....napište še vaše vtise :D

p.s.:a se sam men zdi al cela letošnja matura sux...k sm rešvala pole na ricu so se mi zdele vsaj 30% lažje

meni je bla kemija ful težka. prva pola še je nekaj šla, ampak druga pa :eek:
rafaello*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: neverland

Neprebrana objava Napisal/-a rafaello* »

hello hello! sm nova tle :)
in ja, tud jst pisala kemijo dns. 1. pola je bla fajn, ni bla težka. ma 2. pa ni bla lih tko easy :x
Fantasistykke
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Fantasistykke »

ma ja men se tut zdi da je letos matura kr dost težja k prejšna leta. pa ne govorim zato k pač pišem pa to... sam če realno pogledaš je res težja kot te k so na ricu.
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _tejcha »

Joj a še kero mori matematka....jz mam filing da nč nam znala :cry: :eek: faaak
rafaello*
Sramežljivka
Sramežljivka

la_estrella napisal/-a:vidm prvo nalogo...wtf je acetat....vidm drugo nalogo...wtf kako nastane kisli dž (nimam gefe d bi to vedla)....ma druge so pol šle-na srečo...sam je problem k jst bi kemo mogla skor pod nujno pisat 5,k rab pike a fax....napište še vaše vtise :D

acetat je CH3COO- (pač etanojska kislina brez enga vodika) :D in una formula je bla se mi zdi da Pb(CH3COO)2
hehe, jst sm tud uno od kislega dežja ugibala :D tud jst bi rabla čim več pik :cry:
Uporabniški avatar
^Tajca^
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ^Tajca^ »

Js mam tud kemijo pa mi je bla tud dost težka... sploh glede na poskusno k je bla reees lahka proti temu kar je blo dons :o pa več računskih nalog se mi je zdel v 2. poli (glede na prejšna leta) in seveda sm se js bol teorijo učila kokr te naloge, bleh :? a mogoče katera ve kakšn je biu kriterij prejšna leta (procentualno kok je za 5, za 4...)?
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

^^ti nič ne znaš, drugi pa se hvala bogu tega še ne zavedamo, da nič ne znamo :D dva dneva pa pol je še dosti, da se naučim vse za štiri leta nazaj.

drugače se pa men zdi, da je na splošno cela matura težja kot prejšnja leta (npr doma sem vedla skoro vse na starih polah na dejanski maturi pa skoro nič :? ).....če je bilo lani preveč zlatih maturantov??
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka

_tejcha napisal/-a:Joj a še kero mori matematka....jz mam filing da nč nam znala :cry: :eek: faaak

jst se je sploh še nism začela učit :lol:
rafaello*
Sramežljivka
Sramežljivka

^^jst tud še nism niti odprla zvezkov :?
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka

acetat je CH3COO- (pač etanojska kislina brez enga vodika) :D in una formula je bla se mi zdi da Pb(CH3COO)2
hehe, jst sm tud uno od kislega dežja ugibala :D tud jst bi rabla čim več pik :cry:

no jst sm dala pa Pb(COO)2 pa se mi je že zdel d je od ocetne,pa sm useen tko pustila...ma ja...upam d bo gausova mal nižja za 5 :P
kam si se pa vpisala...jst sm se na farmacijo :D
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _tejcha »

Ja sam ene ne rabte se jo učit,nevem men matematka nikol ni šla,edn jo pa ne rab pogledat pa ma 4 :?
drgač pa ja men se tud zdi cela matura do zdj težja kt od prejšnih let
Zaklenjeno