kam ste se vpisale?
Rosalie* a ti se pr svoji maturi pa nisi sekirala če ti bo ratal pridt na željen faks?
to da se obremenjujemo z dejstvom da mormo fajn nrdit in da nismo zihr da bomo lih zlate maturantke še ne pomen da nismo sposobne na faks pridt in ga nrdit.

You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Good, that means you accually stood up for something in your life.
odvisno - se drugače gledajo procenti za medicino (najpomembnejši je naravoslovni predmet, mat in jezik) - pa je več al manj od tega odvisno, koliko točk boš imel, ko bojo izbirali. Ampak ja, v povprečju mislim, da je dovolj nekje 27-28. Samo če si zlati maturant pa si lahko zihr da prideš gor
Še nekaj me zanima, a mogoče katera ve, če je tisto računalo na dijaški.net glede izračuna točk točno? Je probal kdo primerjat z izračunom na "roke"?

Še nekaj me zanima, a mogoče katera ve, če je tisto računalo na dijaški.net glede izračuna točk točno? Je probal kdo primerjat z izračunom na "roke"?
-
- Cosmopsiho
Ja, raje na roke. Na dijaškem pazi, da daš pri 1. izbirnem oceno, s katero misliš, da boš naredila naravoslovni predmet - oz. če imaš 2 naravoslovna, tistega, katerega boš naredila boljše.
In ne, matura mi ne dela problemov, probleme mi dela to, če mi bo spet zmanjkal 1% do 5. Če ne bi imela omejitve, se ne bi učila in bi jo verjetno kar v redu naredila kljub temu.
In ne, matura mi ne dela problemov, probleme mi dela to, če mi bo spet zmanjkal 1% do 5. Če ne bi imela omejitve, se ne bi učila in bi jo verjetno kar v redu naredila kljub temu.
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
-
- Sramežljivka
FRI....can't wait
aia pa matura in dejanski fax je pomoje čist neki drugga, tko da je mal bedno tko razmišlat....pač o sposobnosti
naprimer...men ful ne grejo jeziki skos sm mela an in nem 3 pa nikol nism bla odlična, fiska pa matematka me veselita sm mela 5....družboslovje neki umes tko 4 al pa 5... pa zdej kr nism bla odlična bi se mogla ornk pomatrat na maturi, s tem da je angleščina bla katastrofa, pa tut slovka nism zdej rasturala in ja najbrž ne bi mela dovol pik za medicino, na srečo me ne veseli, sam hotla sm povedat da če te skrbi za maturo še ne pomeni da boš mel na faxu probleme, kr js vrjamem da če bi me medicina veselila bi jo bla tut sposobna nardit.
tko da vsem ko ste vpisani na medicio zlo velik sreče ane

aia pa matura in dejanski fax je pomoje čist neki drugga, tko da je mal bedno tko razmišlat....pač o sposobnosti
naprimer...men ful ne grejo jeziki skos sm mela an in nem 3 pa nikol nism bla odlična, fiska pa matematka me veselita sm mela 5....družboslovje neki umes tko 4 al pa 5... pa zdej kr nism bla odlična bi se mogla ornk pomatrat na maturi, s tem da je angleščina bla katastrofa, pa tut slovka nism zdej rasturala in ja najbrž ne bi mela dovol pik za medicino, na srečo me ne veseli, sam hotla sm povedat da če te skrbi za maturo še ne pomeni da boš mel na faxu probleme, kr js vrjamem da če bi me medicina veselila bi jo bla tut sposobna nardit.
tko da vsem ko ste vpisani na medicio zlo velik sreče ane

Ja, no, če oboje narediš s 5, je vseeno,
ampak če kontra napišeš, pa narobe izračuna (govorim za medicino, da ne bo kdo narobe razumel, pri sistemu 60% matura, 40% uspeh, je vseeno).

"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
Okej I take my words back. Tut jst mam za 2 točki manj po tanovem sistemu. Sm ugotovila, da so kriterij spremenil letos na FF. Upam, da ne bom izpadla, da bodo vsi mel splošno nižje točke kot lani zarad novga kriterija, drugač jebem ježa
Ne vem zakaj jim je že BL pomemben splošni uspeh v tretjem in četrtem letniku kot pa uspeh na MATURI? A so raznorazne kemije, biologije, matematike (zarad katerih nism bla prav dobra) bl vredne kot pa 8ka iz angleščine na maturi - za študij angleščine? Ma dej.

saj nisem nič slabega mislila, ampak vem, ker moja sestra študira medicino, zdaj končuje 5. letnik in vem kako obsežna je snov samo za 1 izpit =P vsakemu, ki jamra kako težka je matura, vedno reče, da če pridejo na MF, se bodo smejali iz mature, ko se bodo mogli učit za 1 izpit, najmanj 2 meseca prej ...