Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _tejcha »

Bella* napisal/-a:
black_bird napisal/-a:Zanima me geografinje, katera azijska država pridobi NAJMANJ nafte?Največ sem napisala Saudova Arabija, za najmanj pa sem napisala Kuvajt, pa nevem če je prav....

ja jaz sem isto napisala :)

hahaha,jao jz sm pa uno slikco gledala k so bli sodčki narisani :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

A pol združjo kriterije za interpretativnega pa razpravljalnega? Jst sm inter., tko da upam, da bodo vsaj naši mal bolši, k je bla druga tema.
Bella*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bella* »

_tejcha napisal/-a:
Bella* napisal/-a:
black_bird napisal/-a:Zanima me geografinje, katera azijska država pridobi NAJMANJ nafte?Največ sem napisala Saudova Arabija, za najmanj pa sem napisala Kuvajt, pa nevem če je prav....

Ja se od tam si mogla, samo pač za azijo :)
Dare to be yourself...
Bella*
Sramežljivka
Sramežljivka

izzie napisal/-a:^^ Po moje je to problem celotne mature (predvsem matematike), da nas 4 leta strašijo, kako je težko in grozno, potem pa iz najlažjih in najbolj enostavnih nalog naredimo nekaj najbolj zakompliciranega, ker si misliš: "Ja če je pa tako težko in strašno, pa je ziher neka caka."

ja ponavadi dajo najlažje primere... tak ko na poskusni ona s kompleksnimi je bla iz učbenika direkt... pa v učbeniku je bil to prvi kao najlažji primer... pa smo vsi ful čarali, ker smo mislili joj kolko pik je vredna, ziher je še kaj več...
Dare to be yourself...
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka

Bella* napisal/-a:
_tejcha napisal/-a:
Bella* napisal/-a:

Ja se od tam si mogla, samo pač za azijo :)

ajjjaaaa.ooooo beeed :D kera kura sm jz:D a no ja,sam da bo za tistih 31% vse skp :razz:
radenska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere

Neprebrana objava Napisal/-a radenska »

_tejcha napisal/-a:
Bella* napisal/-a:

ja sej iz kje pa naj bi drgač vedla kdo jo največ pa najmanj proizvaja :D
pa jst sem isto saudova arabija pa kuvajt napisalamislm da je prou,saudova arabija je itak 100%, kuvajt so pa eni neki bluzili da je na afrikisam je kr zravn saudove arabije tak da kulč =)

jaooo ena bejba prbije, glih da bomo začel, kam spada arabski polotok....da ona je zihr da je to afrika, pa da je v atlasu zravn afrike narisan. :lol: omg no
Bella*
Sramežljivka
Sramežljivka

omg tota z arabijo je res huda... ena moja sošolka pa je v jv evropi napisala oslo :D
Dare to be yourself...
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka

radenska napisal/-a:
_tejcha napisal/-a:
Bella* napisal/-a:

ja sej iz kje pa naj bi drgač vedla kdo jo največ pa najmanj proizvaja :D
pa jst sem isto saudova arabija pa kuvajt napisalamislm da je prou,saudova arabija je itak 100%, kuvajt so pa eni neki bluzili da je na afrikisam je kr zravn saudove arabije tak da kulč =)

jaooo ena bejba prbije, glih da bomo začel, kam spada arabski polotok....da ona je zihr da je to afrika, pa da je v atlasu zravn afrike narisan. :lol: omg no

Ja sej pravm,....kura blond :D površn prebrala paj blo :D :razz:
radenska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere

Neprebrana objava Napisal/-a radenska »

važn da dobim jst tistih 30 % čeporu tale gefa mi je še od vseh matur najbolš šla :D kam ste se kj za v naprei vpisale?gre ktera kj v zvezi z gefo študirat?
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Liena »

Jaz sem tak nabijala ej, huh, upam da bodo upoštevali te moje esejske odgovore. :D Tale matura je zajemala mogoče 30% šolskega znanja, ostalo je bilo pa vse splošna razgledanost in aktualne zadeve.
Uporabniški avatar
Balenciaga
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Balenciaga »

ojej js sm se FUL učila to gefo, sam mi je blo res težko.... vm je blo lahko?
<a href="http://fashion-mongers.blogspot.com/">Fashion Mongers - fashion blog</a>

<a href="http://patricias-closet.blogspot.com/">Patricia's Closet</a>
anca_kk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a anca_kk »

meni ni bla lahka. pa ful mi je žal, da sn se je tolko učila (dva cela dneva), bi se raje zgodovino al pa matematiko učila
Bella*
Sramežljivka
Sramežljivka

men je ful žal, da sem se slovenijo učila, ker je blo glih tisto noter, kaj si nisem pogledala, pa se si tega tak praktično nisi mel neke za pogledat....
Dare to be yourself...
anca_kk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a anca_kk »

saj to glih, ker bi itak brez učenja enako znala. in sta šla dva dneva v fuč.
TrixyPixie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: The world

Neprebrana objava Napisal/-a TrixyPixie »

Liena napisal/-a:TrixyPixie misli sociologijo se mi zdi.
Jaz sem tudi izbrala 1. in 3. esej, in napisala sem celo okoli 400 besed, sploh pri prvem sem se dosti razpisala. :) Strukturirane pa sem izbrala neenakost in gibljivost ter moč in oblast.

Ojej, kolko sm se jaz prej ustrašla. Res sem že misnla, da sem kaj za**bala in sem izbrala samo temi namesto treh :eek: Uf! :D
Zaklenjeno