black_bird napisal/-a:Zanima me geografinje, katera azijska država pridobi NAJMANJ nafte?Največ sem napisala Saudova Arabija, za najmanj pa sem napisala Kuvajt, pa nevem če je prav....
ja jaz sem isto napisala
hahaha,jao jz sm pa uno slikco gledala k so bli sodčki narisani
black_bird napisal/-a:Zanima me geografinje, katera azijska država pridobi NAJMANJ nafte?Največ sem napisala Saudova Arabija, za najmanj pa sem napisala Kuvajt, pa nevem če je prav....
ja jaz sem isto napisala
izzie napisal/-a:^^ Po moje je to problem celotne mature (predvsem matematike), da nas 4 leta strašijo, kako je težko in grozno, potem pa iz najlažjih in najbolj enostavnih nalog naredimo nekaj najbolj zakompliciranega, ker si misliš: "Ja če je pa tako težko in strašno, pa je ziher neka caka."
ja ponavadi dajo najlažje primere... tak ko na poskusni ona s kompleksnimi je bla iz učbenika direkt... pa v učbeniku je bil to prvi kao najlažji primer... pa smo vsi ful čarali, ker smo mislili joj kolko pik je vredna, ziher je še kaj več...
ja jaz sem isto napisala
Ja se od tam si mogla, samo pač za azijo
ajjjaaaa.ooooo beeed kera kura sm jz:D a no ja,sam da bo za tistih 31% vse skp
ja jaz sem isto napisala
ja sej iz kje pa naj bi drgač vedla kdo jo največ pa najmanj proizvaja pa jst sem isto saudova arabija pa kuvajt napisalamislm da je prou,saudova arabija je itak 100%, kuvajt so pa eni neki bluzili da je na afrikisam je kr zravn saudove arabije tak da kulč =)
jaooo ena bejba prbije, glih da bomo začel, kam spada arabski polotok....da ona je zihr da je to afrika, pa da je v atlasu zravn afrike narisan. omg no
ja jaz sem isto napisala
ja sej iz kje pa naj bi drgač vedla kdo jo največ pa najmanj proizvaja pa jst sem isto saudova arabija pa kuvajt napisalamislm da je prou,saudova arabija je itak 100%, kuvajt so pa eni neki bluzili da je na afrikisam je kr zravn saudove arabije tak da kulč =)
jaooo ena bejba prbije, glih da bomo začel, kam spada arabski polotok....da ona je zihr da je to afrika, pa da je v atlasu zravn afrike narisan. omg no
Ja sej pravm,....kura blond površn prebrala paj blo
važn da dobim jst tistih 30 % čeporu tale gefa mi je še od vseh matur najbolš šla kam ste se kj za v naprei vpisale?gre ktera kj v zvezi z gefo študirat?
Jaz sem tak nabijala ej, huh, upam da bodo upoštevali te moje esejske odgovore. Tale matura je zajemala mogoče 30% šolskega znanja, ostalo je bilo pa vse splošna razgledanost in aktualne zadeve.
men je ful žal, da sem se slovenijo učila, ker je blo glih tisto noter, kaj si nisem pogledala, pa se si tega tak praktično nisi mel neke za pogledat....
Liena napisal/-a:TrixyPixie misli sociologijo se mi zdi. Jaz sem tudi izbrala 1. in 3. esej, in napisala sem celo okoli 400 besed, sploh pri prvem sem se dosti razpisala. Strukturirane pa sem izbrala neenakost in gibljivost ter moč in oblast.
Ojej, kolko sm se jaz prej ustrašla. Res sem že misnla, da sem kaj za**bala in sem izbrala samo temi namesto treh Uf!