rachka_ napisal/-a:crazyL1KEme napisal/-a:1. guma je ogabna, zato kondom dol
to dejansko kdo prakticira s kondomom?jaz bi pomoje bruhala v roku 5 sekund, če bi to sranje mela v ustih. bljak.
Obstajajo kondomi z okusom

nasploh kšnimi bakterijami, če fant ni umit(?) hahaha aja pa itak, če grižeš pol neboli tok čez kondom
 nasploh kšnimi bakterijami, če fant ni umit(?) hahaha aja pa itak, če grižeš pol neboli tok čez kondom  

sam nekako dvomim da je to res hehe
 sam nekako dvomim da je to res hehe*srčica* napisal/-a:zaščita pred SPBmiaw napisal/-a:ja in kaj je sploh namen kondoma pri blow jobu?
Pri men s kondomom no go, zato ga tipu ki nebi bil testiran, nebi vlekla. Sicer se pa ne spuščam v to al pa kakršno koli drugo obliko seksa s kr enimi, ampak samo s tipom...

*Lara* napisal/-a:*srčica* napisal/-a:zaščita pred SPBmiaw napisal/-a:ja in kaj je sploh namen kondoma pri blow jobu?
Pri men s kondomom no go, zato ga tipu ki nebi bil testiran, nebi vlekla. Sicer se pa ne spuščam v to al pa kakršno koli drugo obliko seksa s kr enimi, ampak samo s tipom...
a to pol dejansko od novega partnerja zahtevaš, da...ti pokaže izvide...al..kako?
 ja, grozna sem, ampak ne morem iz svoje kože....Sem se enkrat konkretno ustrašla in takrat sem si prisegla, da nikol več ne tvegam. Kondom al pa testiranje, s tem da pri kondomu naj na oralca kr pozabi...
  ja, grozna sem, ampak ne morem iz svoje kože....Sem se enkrat konkretno ustrašla in takrat sem si prisegla, da nikol več ne tvegam. Kondom al pa testiranje, s tem da pri kondomu naj na oralca kr pozabi...