Blow job

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

rachka_ napisal/-a:
crazyL1KEme napisal/-a:1. guma je ogabna, zato kondom dol :cool:

to dejansko kdo prakticira s kondomom? :eek: jaz bi pomoje bruhala v roku 5 sekund, če bi to sranje mela v ustih. bljak.

Obstajajo kondomi z okusom :wink:
crazyL1KEme
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a crazyL1KEme »

Tud če je kondom z okusom je ogabno. Sploh pa okus ne ostane večno gor :wink: Pa še vso slino ti pobere, vsaj men jo je :S

Zato sem pa rekla, next time OFF :D
miaw
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MARIBOR

Neprebrana objava Napisal/-a miaw »

ja in kaj je sploh namen kondoma pri blow jobu? :gruebel:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

^predvidevam, da zaščita pred smrdečimi tiči :D nasploh kšnimi bakterijami, če fant ni umit(?) hahaha aja pa itak, če grižeš pol neboli tok čez kondom :lol:
..skratka brezveze, potem tega raj ne počni :)

Sem nekje prebrala, da je v ustni votlini več bakterij kokr pa tam spodej :D sam nekako dvomim da je to res hehe
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

miaw napisal/-a:ja in kaj je sploh namen kondoma pri blow jobu? :gruebel:
zaščita pred SPB
Pri men s kondomom no go, zato ga tipu ki nebi bil testiran, nebi vlekla. Sicer se pa ne spuščam v to al pa kakršno koli drugo obliko seksa s kr enimi, ampak samo s tipom...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

ojej jaz tut nebi mogla met kondoma v ustih...
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

*srčica* napisal/-a:
zaščita pred SPB
Pri men s kondomom no go, zato ga tipu ki nebi bil testiran, nebi vlekla. Sicer se pa ne spuščam v to al pa kakršno koli drugo obliko seksa s kr enimi, ampak samo s tipom...

a to pol dejansko od novega partnerja zahtevaš, da...ti pokaže izvide...al..kako? :gruebel:
*srčica*
Debatorica
Debatorica

*Lara* napisal/-a:
*srčica* napisal/-a:
zaščita pred SPB

a to pol dejansko od novega partnerja zahtevaš, da...ti pokaže izvide...al..kako? :gruebel:

Ubistvu :oops: ja, grozna sem, ampak ne morem iz svoje kože....Sem se enkrat konkretno ustrašla in takrat sem si prisegla, da nikol več ne tvegam. Kondom al pa testiranje, s tem da pri kondomu naj na oralca kr pozabi...
Sej tut to ni 100%, je pa bolš ko neka ruska ruleta...
In ja, tipi niso lih navdušeni, ampak me to sam še bolj spodbudi da stojim za tem, ker pri meni je samo en tip sam od sebe vn privleku kondom, ostali trije so me pa na vsak način probal prepričat da bi brez...se pravi, kako so oni vedli da jst nisem s čim okužena naprimer?
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

^sej taki so tipi, kr tisto, valda da sm jih meu več, kaj pa kondom?? pa ma ne, to je kd a bi se tuširu čez plastično vrečko haha pa take. Je prou da stojiš za tem, ker potem kaj ti bo, pa nej si misljo 'še ena kao fina' pa take..nakonc pa kej fašeš, you never know. Če tko večina dela, neki pa nekam se to more širat ane.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Aha...ja in po, s egrejo res testirat?

Ne, sj cool da maš tko pošlihtano. Ko sva bla z bivšim pol leta narazn je vmes pokavsal 3 bejbe..brez kondoma..pol sva bla sicer spet skupaj..ampak men še dans ne gre v glavo kako je lahko tko zabit, da gre kar brez kondoma..ne vem no...

Sedanji je pa z vsemi do zdej sexal s kondomom....tud pr men je nek časa okleval, da bi brez, na kar sm prov ponosna-torej da je tok ozaveščen glede SPB. Zdj sva itak v resni zvezi..ampak se prov bolš počutm, ker vem da je "čist"
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

^sej to. Isto moj pred mano, matr mu j*.. in pol ga vprašam, kako veš da nimaš nč in on men prbije 'Sej ji nism not spustu oz. sej mi ni pršlo?' WTF? Debil, mislm da od kar ma mene bl ve o tem :D Mislm, not spustu, kao sej mi ni pršlo... ženske pa tut, na kaj takrat misljo :D
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Aha...ja in po, s egrejo res testirat?

Vljudno rečeš, in mu poveš razlog zakaj to od njega želiš. Sej ni to neka žalitev ali karkoli, sam ko izveš kakšne številke te včasih malo na rit vrže in se je bolje prepričat.
*srčica*
Debatorica
Debatorica

1 se je šel testirat, 1 je šel na krvodajalsko, kjer te tudi obvestijo če maš kej, 2 pa nista hotla, ker je to kobajagi višek nezaupanja...prou, kokr želiš...
En od teh ki ni hotu na testiranje je bil tut fuul proti kondomom, da on tega že ne bo uporablu, da si ga rajši na roko vrže. Pa sem bla tih in si misla svoje...Pa sva se spravlala k akciji, tipo čist not padu kaj mi bo delu...pol pa mal mrzlega tuša, ko sem mu rekla kondom al pa kšna soseda... tipo me gleda koda bi z lune padla, mi začne z raznimi fintami(ja muci, nisem 15letna naivna punčka k me boš tok lahko okol prnesu), na koncu se je on vdal..ko tipa enkrat obnoriš pa ko pride tist moment, je pomoje res redek tisti ki se bo vstal pa šel...
Glede na porast SBP, ga ni seksa k bi bil vreden strica AIDS-a, al pa kergakol strica..
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

se strinjam.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

pomoje mu je to res čiiist hladn tuš, vrjetn se še pol leta ne poberejo :) Maš res jajca, jz če bi vedla da ne bo nč, sploh se neb spuščala v te varjante..a pa to tipom tko za one night stand rečš al za tiste k jih dlje poznaš pa sta kp/bosta skup?
Odgovori