Matura [Združena tema]
Pa ravno za odklonskost in religijo, ki sta eni izmed temeljnih tem, si se odločila, da se ne boš naučila. Ti svetujem, da se potem raje ekologije ne naučiš do podrobnosti in si samo kakšne avtorje v primeru eseja izpišeš. Ker kar poglej si, kolikokrat sta bili ti dve temi in kolikokrat ekologija. Najboljše je pa tako vse predelat, samo sej vem, da vse podrobno ne gre.
Savannah napisal/-a:Ja odvisno ali ste v gimnaziji ali srednji šoli s poklicno maturo. Jaz sem sicer hodila dve leti v gimnazijo in smo v 2. letniku imeli učbenik (iz katerega se učim tudi zdaj) Spoznanja in dileme, tisti obširen. Pol na drugi šoli smo pa v 4. letniku imeli en drug učbenik, kjer je vse na krajše razloženo (tak svetlo moder al zelen, ne vem več). Tako da v bistvu smo v 2. letniku imeli vse zelo na obširno in v 4. vse bolj na kratko.Kako je drugje pa ne vem. Sicer sem mela v gimnaziji psihologijo 5, na tej šoli (ki je lažja) pa 4.
Moja lenoba in nič drugega. Zdaj pa predelujem to gnilo psiho, pa sem šele pri teorijah osebnosti (zdaj začnem s tem poglavjem).
Adijo pamet, jutri pa je matura!![]()
Warning: tiste, ki bote mele naslednje leto maturo se dejte učit že od februarja dalje, če je treba (lepo počasi in natančno), ker jaz nisem zihr, če bom ta 5. predmet nardila.
Jst sm v gimnaziji in v 2. letniku nismo sploh mel učbenika, v 4. letniku smo pa mel svetlo modrega spoznanja in dileme.
sončk napisal/-a:
Jst sm v gimnaziji in v 2. letniku nismo sploh mel učbenika, v 4. letniku smo pa mel svetlo modrega spoznanja in dileme.
Tega svetlo modrega smo mi letos imeli v zadnjem letniku, ampak je ful krajši oz. strnjen kot rdeč, ki je obširnejši in ma kr ene razlage, pa v vsak detajl se ful poglablja.

ampak obstaja en tanki, ki je modro-zelen za 2. letnik in en za 4.letnik svetlo moder ki je kr debeli.
potem pa je še en rdeč, ki je ful podroben. ampak iz tega rdečega baje da pol ne rabimo znat za maturo.
jaz sem gimnazija in smo meli prvo modro zelenega (ne vem kak je naslov) in zdaj v 4. mamo svetlo modrega-Spoznanje in dileme
potem pa je še en rdeč, ki je ful podroben. ampak iz tega rdečega baje da pol ne rabimo znat za maturo.
jaz sem gimnazija in smo meli prvo modro zelenega (ne vem kak je naslov) in zdaj v 4. mamo svetlo modrega-Spoznanje in dileme
Liena napisal/-a:Pa ravno za odklonskost in religijo, ki sta eni izmed temeljnih tem, si se odločila, da se ne boš naučila. Ti svetujem, da se potem raje ekologije ne naučiš do podrobnosti in si samo kakšne avtorje v primeru eseja izpišeš. Ker kar poglej si, kolikokrat sta bili ti dve temi in kolikokrat ekologija. Najboljše je pa tako vse predelat, samo sej vem, da vse podrobno ne gre.
ja vem sam še zmeri tut če sta obe 2 + moč + še ena...pa pač upam da bo tista dost normalna ala družina al pa šola...
-
- Sramežljivka
sončk napisal/-a:Ej punce, a mislte, da je možnost, da dajo Eriksona?
erikson je nevarn!

zanima me, če mislite da je kaka šansa da bo socializacija, glede na to da je bla lani? pa ono prosocialno vedenje pa te fore?