Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Liena »

Pa ravno za odklonskost in religijo, ki sta eni izmed temeljnih tem, si se odločila, da se ne boš naučila. Ti svetujem, da se potem raje ekologije ne naučiš do podrobnosti in si samo kakšne avtorje v primeru eseja izpišeš. Ker kar poglej si, kolikokrat sta bili ti dve temi in kolikokrat ekologija. Najboljše je pa tako vse predelat, samo sej vem, da vse podrobno ne gre.
.frigg.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .frigg. »

_tejcha napisal/-a:jz mam u tork gefo,pa sm se dons začela učit,jao,jao....uapm da bo....se tolažm da rabm sam še 30% :razz: :D

ja js tut hehe :D ma sej bo.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Savannah napisal/-a:Ja odvisno ali ste v gimnaziji ali srednji šoli s poklicno maturo. Jaz sem sicer hodila dve leti v gimnazijo in smo v 2. letniku imeli učbenik (iz katerega se učim tudi zdaj) Spoznanja in dileme, tisti obširen. Pol na drugi šoli smo pa v 4. letniku imeli en drug učbenik, kjer je vse na krajše razloženo (tak svetlo moder al zelen, ne vem več). Tako da v bistvu smo v 2. letniku imeli vse zelo na obširno in v 4. vse bolj na kratko. :wink: Kako je drugje pa ne vem. Sicer sem mela v gimnaziji psihologijo 5, na tej šoli (ki je lažja) pa 4. :D Moja lenoba in nič drugega. Zdaj pa predelujem to gnilo psiho, pa sem šele pri teorijah osebnosti (zdaj začnem s tem poglavjem).
Adijo pamet, jutri pa je matura! :heul:
Warning: tiste, ki bote mele naslednje leto maturo se dejte učit že od februarja dalje, če je treba (lepo počasi in natančno), ker jaz nisem zihr, če bom ta 5. predmet nardila. :schlaumeier:

Jst sm v gimnaziji in v 2. letniku nismo sploh mel učbenika, v 4. letniku smo pa mel svetlo modrega spoznanja in dileme.
Uporabniški avatar
jenny00
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jenny00 »

joj men pa pr soci ta modernizacija :? obup..komi čakam konc te mature...
Let me hold you
For the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me
Now I can't feel anything
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Jaz pa upam, da bo dovolj če se bom jutri učila geo. Sej načeloma že znam od testov Slovenijo in A&A, Evropo še morem mal (JV sploh), sam se mi zdi, da sem mal zaj*, ker se nisem prej začela. :?
Uporabniški avatar
jenny00
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jenny00 »

joj sej se mi smilte, tisti k mate letos soco in gefo na matur...en za drugim, pa obojga tuk velikk :roll:
Let me hold you
For the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me
Now I can't feel anything
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Savannah »

sončk napisal/-a:

Jst sm v gimnaziji in v 2. letniku nismo sploh mel učbenika, v 4. letniku smo pa mel svetlo modrega spoznanja in dileme.

Tega svetlo modrega smo mi letos imeli v zadnjem letniku, ampak je ful krajši oz. strnjen kot rdeč, ki je obširnejši in ma kr ene razlage, pa v vsak detajl se ful poglablja. :roll: Ma jaz ne mislim komplicirat, kolikor bom do jutri uspela narediti, toliko pač bom. Jutri bom mal prej vstala, da kej ponovim in to je to. :D
_mala_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a _mala_ »

ampak obstaja en tanki, ki je modro-zelen za 2. letnik in en za 4.letnik svetlo moder ki je kr debeli.
potem pa je še en rdeč, ki je ful podroben. ampak iz tega rdečega baje da pol ne rabimo znat za maturo.
jaz sem gimnazija in smo meli prvo modro zelenega (ne vem kak je naslov) in zdaj v 4. mamo svetlo modrega-Spoznanje in dileme
radenska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere

Neprebrana objava Napisal/-a radenska »

Liena napisal/-a:Pa ravno za odklonskost in religijo, ki sta eni izmed temeljnih tem, si se odločila, da se ne boš naučila. Ti svetujem, da se potem raje ekologije ne naučiš do podrobnosti in si samo kakšne avtorje v primeru eseja izpišeš. Ker kar poglej si, kolikokrat sta bili ti dve temi in kolikokrat ekologija. Najboljše je pa tako vse predelat, samo sej vem, da vse podrobno ne gre.

ja vem sam še zmeri tut če sta obe 2 + moč + še ena...pa pač upam da bo tista dost normalna ala družina al pa šola...
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

A ni tisti prvi bil kr Uvod v psihologijo?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Ej punce, a mislte, da je možnost, da dajo Eriksona? :(
miu.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miu. »

^to tui mene zanima.
pri temu tipu mi ni nč jasno, prou mi ni logično..kr neki deluje.
keglevichova
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a keglevichova »

sončk napisal/-a:Ej punce, a mislte, da je možnost, da dajo Eriksona? :(

erikson je nevarn! :) splača se ga pogledat, ker je vedn v 2poli. pa nam je prof. rekla da si naj eriksona najbolj pogledamo pa kohlberga (edino kar niam pojma!! :cry: :cry: :cry: ).

zanima me, če mislite da je kaka šansa da bo socializacija, glede na to da je bla lani? pa ono prosocialno vedenje pa te fore? :(
bloom*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bloom* »

naj dajo Maslowa :) bomo vsi srečni :D
kdaj je bil erikson nazadnje? Ker jaz sploh nimam nobenih mat.pol, da bi pogledala..al pa kohlberg?
kaj se naj grem nazadnje učit? :D

kaj je blo sploh lani :oops:
_mala_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a _mala_ »

nam je rekla da socializacija je zadnja leta dostikrat ker je kao na novo bolj in da je vedno ena teorija sigurno in socialzacija
Zaklenjeno