Darilo s pomenom za njega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

^^ Vsako leto neki povezan s sliko. Ne, ne, meni to ni preveč ok. Sam ok, če se tebi in njemu dopade je okej. Kaj kakih drugih idej ni?
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

nimam :( help
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Če nimaš ideje, ne daš nič. Neumno je krasti tuje ideje, še bolj neumno je nekaj kupiti ali podariti na silo, ker je pač treba. In še bolj čudno je, da mu vsako darilo podturiš vajino sliko. Jaz bi znorela od rutine :D Midva, midva, povsod najine face, na blazini, na steni, v avtu ... ou, joy :lol:
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Lahko mu kaj dobrega skuhaš ali pa spečeš kakšno njegovo priljubljeno sladico in pripraviš kakšen dober film in bosta preživela en lep večer skupaj. Meni je to zelo všeč. Ali pa ga povabiš na kakšen izlet in si naredita piknik. :)
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

LanaMaxim napisal/-a:Lahko mu kaj dobrega skuhaš ali pa spečeš kakšno njegovo priljubljeno sladico in pripraviš kakšen dober film in bosta preživela en lep večer skupaj. Meni je to zelo všeč. Ali pa ga povabiš na kakšen izlet in si naredita piknik. :)

Tale ideja se mi ne zdi slaba. Posebej zate V_Rose_V, ker živita skupaj. Pri naju zaenkrat to še ne pride v poštev, ker ne živiva skupaj. Žal pa oba opravljava različne izmene v službi in letos za njegov r.d. nisva mogla bit skupaj (sem mu podarila darilo 2 dni prej). Da bi pa to pripravila z zamikom, pa ni isti filing zame. Če pa bi živela skupaj, bi moj bil vesel tudi celega platoja Union piva in kakšne riževe čokolade. Idej je veliiiiiik, samo pomislit moraš. Pa kaj ima rad, kaj ga veseli... Jaz imam že sedaj idejo za čez 2 leti, ko bo imel okroglo :).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

ma vse skupaj je v takih dnevih, ko nimava nekaj extra časa. ju3 sva oba zasedena do 18h, v petek isto(pa še tamala je pr nama čez vikend), v soboto smo cel dan a nekem praznovanju..ostane le nedelja-ko se morem učit za ponedeljkov izpit(pa mala je še skoz pr nama do večera)....in tako je dejansko res lahko samo izkoriščen čas ju3 od 18h dalje...hm..ja..lahko bi spekla biskvitek v obliki srčka pa mu nardila mini tortico :D (pa gola postrega z večerjo :oops: )
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

V_Rose_V napisal/-a:ma vse skupaj je v takih dnevih, ko nimava nekaj extra časa. ju3 sva oba zasedena do 18h, v petek isto(pa še tamala je pr nama čez vikend), v soboto smo cel dan a nekem praznovanju..ostane le nedelja-ko se morem učit za ponedeljkov izpit(pa mala je še skoz pr nama do večera)....in tako je dejansko res lahko samo izkoriščen čas ju3 od 18h dalje...hm..ja..lahko bi spekla biskvitek v obliki srčka pa mu nardila mini tortico :D (pa gola postrega z večerjo :oops: )

Vidiš, da imaš idejo. Lahko dodaš še malo svečk, cvetove vrtnice, v hladilnik skriješ sladko smetano, sladki greh... Romantiko imamo vsi radi :)
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
matejka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a matejka** »

xurshax napisal/-a:
matejka** napisal/-a:Taki šparovček sn pa jas mojmu nardila. K je reko da onega z trgovine noče k se da odpret. :razz:

Slika Slika

ooo zakon je ^^ S česa si ga naredila?

Sem skaširala napihnjen balon (časopisni papir + lepilo), noge (izrezane iz škatle za jajce- tisti daljši del) sem z tem papirom prilepila, pa rilec isto, potem se je to sušilo en cajt, potem sem pobarvala z temparo, pol pa sem z sekundnim lepilom te kamenčke gor nalepla.

takšne stvari pa kupiš v kaki art trgovini z temparami in takimi stvarmi. Za sestzavljanje kakpnega mozaika...
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

men tele slike kot darilo sploh ne potegnejo, se mi zdijo tko zlajnane. če nimaš ideje se mi zdi velik bolj primerno, da si naredita eno romantično večerjo al pa gresta na kakšen lep izlet in cel dan preživita skupaj
miaw
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MARIBOR

Neprebrana objava Napisal/-a miaw »

jaz ko kupujem darilo za mojega grem po mestu malo pogledat in skor vedno vidim kaj za kar vem da bo vžgalo. en× pa priznam da ni blo nič in sem se k klasiki zatekla - parfum :D & je tut biu vesel :)
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

ok...napočil je dan..napisala sem lepo pisemce na barvni papir...ga polupčkala s šminko, naparfumala malo...
pol bom pa naredla kosilo/večerjo...sladico...okrasila malo stanovanje z listi vrtnic (če me ne bojo sosede terjale, ker trgam cvetove)
Gost

Če je mahnjen na klišeje, bo jokal od sreče :D
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

mah..ni mahnjen na nič...je pa vesel, če nardim nekaj "lepega"...in ker je pač tak dan sred tedna, čez vikend nimava časa...bo pač to nekaj malega...
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

MsN; in kaj je s klišeji narobe? A ti si pa tako zelo unikatna? :D :cool:
Gost

Ja :D

Meni se pisma (šminka, odišavljen papir :lol: ) in potresene vrtnice zdijo kliše, ki bi, če že, bolj potešil žensko dušo kot moško. In si pač ne predstavljam, da tipu potresem cvetove vrtnic in on pade dol ... Sicer vem, da je namen vsega skupaj pozornost kot taka in sam namen ter trud, a vseeno se da zadeve prilagoditi spolu, osebnim željam in okusu para kot takega. Po moje ... Govorim zase - jaz bi bila precej razočarana, če bi po letih zveze za obletnico dobila nekaj klišejskega ... Mogoče je komu še precej všeč. Fino :D
Odgovori