Darilo s pomenom za njega
- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
LanaMaxim napisal/-a:Lahko mu kaj dobrega skuhaš ali pa spečeš kakšno njegovo priljubljeno sladico in pripraviš kakšen dober film in bosta preživela en lep večer skupaj. Meni je to zelo všeč. Ali pa ga povabiš na kakšen izlet in si naredita piknik.
Tale ideja se mi ne zdi slaba. Posebej zate V_Rose_V, ker živita skupaj. Pri naju zaenkrat to še ne pride v poštev, ker ne živiva skupaj. Žal pa oba opravljava različne izmene v službi in letos za njegov r.d. nisva mogla bit skupaj (sem mu podarila darilo 2 dni prej). Da bi pa to pripravila z zamikom, pa ni isti filing zame. Če pa bi živela skupaj, bi moj bil vesel tudi celega platoja Union piva in kakšne riževe čokolade. Idej je veliiiiiik, samo pomislit moraš. Pa kaj ima rad, kaj ga veseli... Jaz imam že sedaj idejo za čez 2 leti, ko bo imel okroglo

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
ma vse skupaj je v takih dnevih, ko nimava nekaj extra časa. ju3 sva oba zasedena do 18h, v petek isto(pa še tamala je pr nama čez vikend), v soboto smo cel dan a nekem praznovanju..ostane le nedelja-ko se morem učit za ponedeljkov izpit(pa mala je še skoz pr nama do večera)....in tako je dejansko res lahko samo izkoriščen čas ju3 od 18h dalje...hm..ja..lahko bi spekla biskvitek v obliki srčka pa mu nardila mini tortico
(pa gola postrega z večerjo
)

- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
V_Rose_V napisal/-a:ma vse skupaj je v takih dnevih, ko nimava nekaj extra časa. ju3 sva oba zasedena do 18h, v petek isto(pa še tamala je pr nama čez vikend), v soboto smo cel dan a nekem praznovanju..ostane le nedelja-ko se morem učit za ponedeljkov izpit(pa mala je še skoz pr nama do večera)....in tako je dejansko res lahko samo izkoriščen čas ju3 od 18h dalje...hm..ja..lahko bi spekla biskvitek v obliki srčka pa mu nardila mini tortico(pa gola postrega z večerjo
)
Vidiš, da imaš idejo. Lahko dodaš še malo svečk, cvetove vrtnice, v hladilnik skriješ sladko smetano, sladki greh... Romantiko imamo vsi radi

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Sem skaširala napihnjen balon (časopisni papir + lepilo), noge (izrezane iz škatle za jajce- tisti daljši del) sem z tem papirom prilepila, pa rilec isto, potem se je to sušilo en cajt, potem sem pobarvala z temparo, pol pa sem z sekundnim lepilom te kamenčke gor nalepla.
takšne stvari pa kupiš v kaki art trgovini z temparami in takimi stvarmi. Za sestzavljanje kakpnega mozaika...
Ja
Meni se pisma (šminka, odišavljen papir
) in potresene vrtnice zdijo kliše, ki bi, če že, bolj potešil žensko dušo kot moško. In si pač ne predstavljam, da tipu potresem cvetove vrtnic in on pade dol ... Sicer vem, da je namen vsega skupaj pozornost kot taka in sam namen ter trud, a vseeno se da zadeve prilagoditi spolu, osebnim željam in okusu para kot takega. Po moje ... Govorim zase - jaz bi bila precej razočarana, če bi po letih zveze za obletnico dobila nekaj klišejskega ... Mogoče je komu še precej všeč. Fino 

Meni se pisma (šminka, odišavljen papir