Kako vaši starši gledajo na to, da tip prespi pri vas?
-
- Sramežljivka
- *pikapoka*
- Debatorica
pr men je isto kot pr inni... sva skupi 10 mesecov, pa se vidva usak drug dan, starši in usi drugi vidjo da misliva resno, ampak da bi pr men kdaj prespal.. to pa ne-moji starši ne pustijo... Pa ne mislim zdaj da bi spal usak vikend pa tako naprej, mislm na to da če greva kdaj na kakšen žur, da prespi pri meni in obratno. vedno, ko mami omenim da bi prespal pri nas mi reče, da saj ne živiva ful narazen in da ne vidi razloga zakaj bi morala spat skupaj. sam na morje pa ni problema, takrat pa lohk komot skupi spiva. mislm da je tut pri nas problem v domači hiši, ker po 10.00 smo lahko doma samo domači (sem ne spada moj tip namreč...
), tako da če ima kdaj prevoz za domov ob 10.15, čakava pred hišo
ful neumno se mi zdi to, pa taka pravila... pač mam zatežene pa stroge starše
aja, stara pa sva 19 in 18, tukaj na forumu pa vidim da tudi 16-letniki kdaj prespijo pri fantu/punci...

ja tut men se zdi ful bedno pravilo no. al pa recimo to, da moram pri 19-ih bit med tednom doma ob 10.00, tut če nasledn dan nimam faxa (ampak to sam zato ker je MED TEDNOM
). drugače pa ne, obiski so lohk, moj fant ne sme bit. ker si je po 10-ih mescih sam vzel kozarec iz omare so že rekli da se obnaša kot da bi bil doma... mislm hallo?! ja kaj če ve kje so kozarci, kaj moram js uzet iz omere pa mu u roke dat.. neke bedne majo ja...

Inch mogoče pa pač tvoji starši nočejo ''tujca'' v hiši. Oz. se pač še vedno okoli tvojega tipa počutijo nelagodno. Mogoče se sliši smešno, ampak pri nas je zadeva zelo podobna. Sama sicer nimam tipa, ima pa brat punco. In kljub temu, da sta oba stara že več kot 20, ona še vedno ni nikoli prespala pri nas. Medtem, ko on vedno prespi pri njej. Zakaj je pri nas tako?
Moje mnenje-zato, ker se starša ne bi počutila dobro. Namreč ko imata onedva goste v hiši imata v sebi neko fikso idejo, da zdaj moraš pa okoli te osebe skoz skakat, pa imet na obrazu nasmeh do ušeš, ko pa gre pa se lahko vrneš v staro rutino, kjer te preganjajo problemi, lahko se sprostiš itd.
Sicer verjetno ne bi imela nič proti, če bi do tega prišlo spontano, ampak počutila se pa ne bi fajn. Je pa že brat vprašal enkrat in je dobu odgovor, da po tem ni potrebe. O, pa je potreba
Pač nekatere familije so bolj odprte za sodobne stvari. Recimo moji babi se zdi popolnoma neprimerno vsakič ko izve kje je njen vnuk. Pa ne zato, ker bi bilo neprimerno, ampak bolj zato, da zdaj imajo pa pri tej hiši še ena usta več za nahranit in da tako pač ne gre, da niso še družina itd.
Moje mnenje-zato, ker se starša ne bi počutila dobro. Namreč ko imata onedva goste v hiši imata v sebi neko fikso idejo, da zdaj moraš pa okoli te osebe skoz skakat, pa imet na obrazu nasmeh do ušeš, ko pa gre pa se lahko vrneš v staro rutino, kjer te preganjajo problemi, lahko se sprostiš itd.
Sicer verjetno ne bi imela nič proti, če bi do tega prišlo spontano, ampak počutila se pa ne bi fajn. Je pa že brat vprašal enkrat in je dobu odgovor, da po tem ni potrebe. O, pa je potreba

Pač nekatere familije so bolj odprte za sodobne stvari. Recimo moji babi se zdi popolnoma neprimerno vsakič ko izve kje je njen vnuk. Pa ne zato, ker bi bilo neprimerno, ampak bolj zato, da zdaj imajo pa pri tej hiši še ena usta več za nahranit in da tako pač ne gre, da niso še družina itd.