z letalom
Meni se pa za dve karti z vso prtljago niti ne zdi tolk drago. Sem gledala kšne 14 dni nazaj mal karte za London pa sem ugotovila, da so karte pri Easyjet skoraj isto kot pri Ryanair. Sem gledala Easyjet LJ-London in Ryanair Celovec-London (ker mi je Celovec blizu). In čeprou je sama karta pri Easyjet dražja, so takse manj pa za prtljago zaračunajo samo 22 € za obe smeri. Ko sem gledala pa Ryanair, je bila pa karta smešno poceni (recimo 0 evrov), ampak pol so takse tolk več in za prtljago ti računajo 40 €. Na konc je bila karta Easyjet še cenejš par evrov kot pri Ryanairu.
Sej možno, jst sem tud lani dobila enih 40 evrov ugodnejšo varianto pri Ryanairu kot pri Easyjetu, samo kar sem pa letos gledala, je pa dražji. Pa grdo se mi zdi, da ti tolko za prtljago zaračunajo pa še 5 kg manj je dovoljeno kot pri Easyjetu.
Je pa res, da sem lani letela z Ryanairom London-Sevilla (povratni let) in je bil smešno poceni. Tako da sem dala za celo pot Celovec-London-Sevilla-London-Celovec vse skup 180 evrov al neki tacga. Pa tud mami je dala za let London-Bilbao in Santiago-London ful malo.
Je pa res, da sem lani letela z Ryanairom London-Sevilla (povratni let) in je bil smešno poceni. Tako da sem dala za celo pot Celovec-London-Sevilla-London-Celovec vse skup 180 evrov al neki tacga. Pa tud mami je dala za let London-Bilbao in Santiago-London ful malo.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Spet je odvisno, ali gledaš x-London ali London-x, ker so od letališča odvisne takse. Kokr sem jst zase gledala, se mi ryanair ne splača - cena karte (vključno s taksami in prtljago) me mogoče pride malo cenejš, samo potem še prišteješ stroške prevoza do letališča (celovec, benetke, itd.), si pa na istem, s tem da ti gre več časa za potovanje. Zame je torej easyjet bolj ugodna in udobna varianta 

-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
NOVO
Na medcelinskih letih.. kakšna je ta hrana, ki jo imaš na izbiro??
Sploh si ne predstavljam kaj dobiš
prvo sem misnla naročit standardni obrok, samo zdej vidim da majo še fuul tega.. polnovrednostni obrok, nizkokaloričen obrok, nizkoholesterolen obrok, azijski vegetarijanski obrok, itd itd.. Kaj se "najbolj" splača naročit, kaj je ql/"varno" in kaj ne?
Še nikoli prej bila na letalu,.. zdej bom pa cel dan ždela gor

Na medcelinskih letih.. kakšna je ta hrana, ki jo imaš na izbiro??
Sploh si ne predstavljam kaj dobiš

Še nikoli prej bila na letalu,.. zdej bom pa cel dan ždela gor

Mah ja.. sej bom vrjetno naročila kr lepo standardni obrok pa je, kar bo pa bo
Samo pri rezervaciji karte mi da na izbiro mali milijon možnosti, tudi glede na religijo (pač brez stvari ki so prepovedane/košer/..) in sem samo gledala debelo.
Samo eno kosilce pa ravno nebo valda (js sm skoos lačna, tako da res upam da me bodo spodobno nafutrali
), glede na to da bom letela cca 24h (nekje piše 27h, samo to so še postanki všteti po moje,. ma ne vem, vem samo da je čez 20h samo leta) 

Samo pri rezervaciji karte mi da na izbiro mali milijon možnosti, tudi glede na religijo (pač brez stvari ki so prepovedane/košer/..) in sem samo gledala debelo.
Samo eno kosilce pa ravno nebo valda (js sm skoos lačna, tako da res upam da me bodo spodobno nafutrali

ne ne, sej maš na začetku en obrok (zajtrk, večerjo-odvisno kdaj maš let), pol pa kosilo pa še malico. sam je tko,da je tistega kosila bolj malo,sej si lahko predstavljaš kolk maš prostora na tistem pladenjčku, ampak ni panike. jst tud v kratkem letim in se že ful veselim,da bom končno spet na avionu
drgač ti na karti piše koliko časa letiš, pa če je kšen (tehnični) postanek

drgač ti na karti piše koliko časa letiš, pa če je kšen (tehnični) postanek
Sam men so te hrane na avionu ful dobre. A niso no
Najbolši je zajtrk pr Adrii, k dobiš res ful, pa res noro lepo servirano, za vse okuse, pa še sadno kupo, pa tut pr Lufthansi ni slab. Pr Lufthansi sm pa jst dobila enkrat kosiu, špagete s paradižnikovo omako. Mesa pač ni blo not, zarad vegetarijancev
Tko da ne se obremenjevt, karkoli bo, bodo že stevardese povedale, se boš pa konstantno (če se boš hotla) nalivala s čaji in soki. Izkoristi ananasov sok
Pa ne pit kave ker je bla še vedno do zdej kot ena taka brozga.
Aja no, k sm govorila o ful hrane, nism mislla zdej na kile, ampak tko, ful različnih stvari, da če vse poješ, te res nasiti.
Se mi pa zdi, da mam rada letalsko hrano sam zato, ker ob teh trenutkih pozabm na moj strah pred letenjem.
Aja, pa pozabla sm še dodt, men je ob takih trenutkih vedno zabavno opazovt tiste hude poslovneže, k se jim vid, da jim dnar iz riti štrli, kako se spravlajo nad tisto hrano v plastiki. Tko zanimivo je.

Aja no, k sm govorila o ful hrane, nism mislla zdej na kile, ampak tko, ful različnih stvari, da če vse poješ, te res nasiti.
Se mi pa zdi, da mam rada letalsko hrano sam zato, ker ob teh trenutkih pozabm na moj strah pred letenjem.

Aja, pa pozabla sm še dodt, men je ob takih trenutkih vedno zabavno opazovt tiste hude poslovneže, k se jim vid, da jim dnar iz riti štrli, kako se spravlajo nad tisto hrano v plastiki. Tko zanimivo je.