Kritike filmov!
-
- Cosmopsiho
Rachel getting married- film o poplavi družinskih odnosov in emocij na sestrini poroki. o zasvojenosti, travmah, prilagajanju in neprilagojenosti ter hitrostnem zlaganju posode v stroj.
vse skupaj posneto na način 'kamera na poroki'. mogoče bi bilo z bolj očem prizanesljivo kamero in boljšim kadriranjem in fotografijo kaj bolje. ali pa tudi ne.
dolgovezno in nepogledano do konca.
brezveze
http://www.imdb.com/title/tt1084950/
vse skupaj posneto na način 'kamera na poroki'. mogoče bi bilo z bolj očem prizanesljivo kamero in boljšim kadriranjem in fotografijo kaj bolje. ali pa tudi ne.
dolgovezno in nepogledano do konca.
brezveze
http://www.imdb.com/title/tt1084950/
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Star Trek - kakopak; trailer me je fajn pritegnil, film pa je bil totalni o**uk! Ustvarjalcem je uspelo, da so film približali mlajši generaciji, ki ST sploh ne pozna, poleg tega pa v dve uri čisto nove zgodbe nabasali vse stare fore. Da ne omenjamo niti tega, da je captain James T. Kirk v novi podobi vse drugo kot kopija šarmerja, ki vedno zmaga v pretepu, Williama Shatnerja, Spock pa odstopa od originalnega iz TOS mogoče za 5%. Not to mention, Leonard Nimoy is back!
Navdušena in definitvno grem tole v kino še pogledat vsaj 1x! 10/10
Navdušena in definitvno grem tole v kino še pogledat vsaj 1x! 10/10
Surfer, Dude...ponavadi ima Matthew McConaughey simpatične filme...ne morm rečt, da film ni bil gledljiv, vsekakor ga priporočam za zvečer, te lepo uspava
... sem ga pa pogledala v enem kosu(no k temu je pripomoglo, da je Matthew ves film-zgoraj brez
)

Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Angeli in demoni (Angels & Demons), sem ga gledala pred dnevi v nabito polnem kinu in moram reči, da me je bolj prepričal kot Davinčijeva šifra.
Dam mu oceno 9/10.
Dam mu oceno 9/10.
-
- Cosmopsiho
Lilah napisal/-a:Angeli in demoni (Angels & Demons), sem ga gledala pred dnevi v nabito polnem kinu in moram reči, da me je bolj prepričal kot Davinčijeva šifra.
Dam mu oceno 9/10.
Se pridružujem tvoji oceni in primerjavi z Davinčijevo šifro.

Angeli in demoni
Dala bi oceno 8/10 in res veliko boljši kot DaVincijeva šifra. Je pa res da te kjige še nisem prebrala, tako da mi je bilo verjetno zato bolj zanimivo. Všeč mi je, ker se celoten film zgodi v zelo kratkem časovnem obdobju, da je vse natempirano.
Dala bi oceno 8/10 in res veliko boljši kot DaVincijeva šifra. Je pa res da te kjige še nisem prebrala, tako da mi je bilo verjetno zato bolj zanimivo. Všeč mi je, ker se celoten film zgodi v zelo kratkem časovnem obdobju, da je vse natempirano.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
X-Men Origins: Wolverine - no ja, imela sem obcutek, da sem vse ze nekje videla. 6/10 za ta zanr.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Še enkrat 17. Zelo všečen film sem bila prijetno presenečena.
Marley and me
Ker sem zagrižena pasjeljubka, je bila že skoraj moja dolžnost ogledati si film. Najprej sem si prebrala knjigo, ki me je navdušila, film pa je - milo rečeno - brezvezen. Dobesedno, ker je podobnosti s knjigo zelo malo, še tisti dogodki, ki so vzeti iz knjigi, so v filmu prikazani zelo mimogrede. Čustveno nabit je le konec, pa mislim, da bolj zaradi tega, ker se ob tem skrbniki psov še bolj zavemo, kaj nas nekoč čaka. Film uvrstila med ''lahkotne komedije'', ocena: 5/10.
Ker sem zagrižena pasjeljubka, je bila že skoraj moja dolžnost ogledati si film. Najprej sem si prebrala knjigo, ki me je navdušila, film pa je - milo rečeno - brezvezen. Dobesedno, ker je podobnosti s knjigo zelo malo, še tisti dogodki, ki so vzeti iz knjigi, so v filmu prikazani zelo mimogrede. Čustveno nabit je le konec, pa mislim, da bolj zaradi tega, ker se ob tem skrbniki psov še bolj zavemo, kaj nas nekoč čaka. Film uvrstila med ''lahkotne komedije'', ocena: 5/10.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
Zadnjič sem gledala grozljivko Walled in in mi je delovala kot ena normalna grozljivka po dolgem času. Dam ji 7.4/10.
I am not an enigma, just a contradiction!
State of play - Ni bil po mojem izboru, ga je izbrala kolegica in sem mislila, da bo naravnost beden film. Nato pa mi je bil že od začetka fantastičen in že res nekaj časa nisem gledala tako dobrega filma. Ful dobro se razvijajo dogodki in ko začneš povezovati vse skupaj komaj čakaš, da se razkrije kdo je kriv. Res čista desetka od filma . 10/10