Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Rachel getting married- film o poplavi družinskih odnosov in emocij na sestrini poroki. o zasvojenosti, travmah, prilagajanju in neprilagojenosti ter hitrostnem zlaganju posode v stroj.
vse skupaj posneto na način 'kamera na poroki'. mogoče bi bilo z bolj očem prizanesljivo kamero in boljšim kadriranjem in fotografijo kaj bolje. ali pa tudi ne.
dolgovezno in nepogledano do konca.

brezveze

http://www.imdb.com/title/tt1084950/
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

Vceri gledala angeli in demoni.

super film, mi je biu vsec. sicer knjige nism brala, zato nisem vedla kaj se bo zgodilo in je biu res cel film zelo napet in poln nekih zapletov :D

vredno ogleda :wink:
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Star Trek - kakopak; trailer me je fajn pritegnil, film pa je bil totalni o**uk! Ustvarjalcem je uspelo, da so film približali mlajši generaciji, ki ST sploh ne pozna, poleg tega pa v dve uri čisto nove zgodbe nabasali vse stare fore. Da ne omenjamo niti tega, da je captain James T. Kirk v novi podobi vse drugo kot kopija šarmerja, ki vedno zmaga v pretepu, Williama Shatnerja, Spock pa odstopa od originalnega iz TOS mogoče za 5%. Not to mention, Leonard Nimoy is back!

Navdušena in definitvno grem tole v kino še pogledat vsaj 1x! 10/10
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Surfer, Dude...ponavadi ima Matthew McConaughey simpatične filme...ne morm rečt, da film ni bil gledljiv, vsekakor ga priporočam za zvečer, te lepo uspava :lach: ... sem ga pa pogledala v enem kosu(no k temu je pripomoglo, da je Matthew ves film-zgoraj brez :P )
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Lilah »

Angeli in demoni (Angels & Demons), sem ga gledala pred dnevi v nabito polnem kinu in moram reči, da me je bolj prepričal kot Davinčijeva šifra.
Dam mu oceno 9/10.
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Liena »

Jaz sem tudi gledala Angele in demone v petek in moram reči, da so me navdušili. Zaveš se, kolk ene mistike dejansko skriva ena taka institucija, kot je cerkev.

Pred Angeli in demoni je bil pa zadnji film, ki mi je bil tako dober Operacija Valkira, noro.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Lilah napisal/-a:Angeli in demoni (Angels & Demons), sem ga gledala pred dnevi v nabito polnem kinu in moram reči, da me je bolj prepričal kot Davinčijeva šifra.
Dam mu oceno 9/10.

Se pridružujem tvoji oceni in primerjavi z Davinčijevo šifro. :wink: Čeprav vsemu ni za verjeti, je zanimivo spremljati odkrivanje grozodejstev, ki so jih zagrešili Iluminati (oz. jih naj bi).
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Angeli in demoni

Dala bi oceno 8/10 in res veliko boljši kot DaVincijeva šifra. Je pa res da te kjige še nisem prebrala, tako da mi je bilo verjetno zato bolj zanimivo. Všeč mi je, ker se celoten film zgodi v zelo kratkem časovnem obdobju, da je vse natempirano.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

X-Men Origins: Wolverine - no ja, imela sem obcutek, da sem vse ze nekje videla. 6/10 za ta zanr.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Krvavo valentinovo 3D - meni je bil kr všeč in glede na konec pričakujem nadaljevanje. :cool:

Dala bi mu pa 7/10, tolk, da bi skakala od navdušenja glih ni blo.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Še enkrat 17. Zelo všečen film sem bila prijetno presenečena.
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a frigga »

Marley and me

Ker sem zagrižena pasjeljubka, je bila že skoraj moja dolžnost ogledati si film. Najprej sem si prebrala knjigo, ki me je navdušila, film pa je - milo rečeno - brezvezen. Dobesedno, ker je podobnosti s knjigo zelo malo, še tisti dogodki, ki so vzeti iz knjigi, so v filmu prikazani zelo mimogrede. Čustveno nabit je le konec, pa mislim, da bolj zaradi tega, ker se ob tem skrbniki psov še bolj zavemo, kaj nas nekoč čaka. Film uvrstila med ''lahkotne komedije'', ocena: 5/10.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

I love you, man - 8/10 ... zelo dobra komedija
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

Zadnjič sem gledala grozljivko Walled in in mi je delovala kot ena normalna grozljivka po dolgem času. Dam ji 7.4/10.
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *amber* »

State of play - Ni bil po mojem izboru, ga je izbrala kolegica in sem mislila, da bo naravnost beden film. Nato pa mi je bil že od začetka fantastičen in že res nekaj časa nisem gledala tako dobrega filma. Ful dobro se razvijajo dogodki in ko začneš povezovati vse skupaj komaj čakaš, da se razkrije kdo je kriv. Res čista desetka od filma . 10/10
Zaklenjeno