Očitno si ena izmed tistih srečnic, ki jim pride med seksom, brez samozadovoljevanja. Zato pa še niso druge glupe in dvomim da jih tipi ne znajo poseksat alpa karkoli. Mal si preber kaki orgazmi obstajajo in kolk žensk dejansko lahko doseže orgazem med samim seksom brez samozadovoljevanja zraven, pol pa pametuj.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
js si tut wčasih pomagam zraven,takrat ko je on na meni..ko pa sem na njem js mi pa ubistvu ni treba..ker mi je to tak položaj da neposredno prtiska tam k more in ubistvu sploh ne rabm prsta imama pa to srečo,oz. tolk sma enotna,da nama wedno pride skupaj
Meni se tut to zdi cisto normalno.. zakaj se nebi ce ti pase .. ponavadi je fantom se to posebej sexy.. sicer pa ce pa mu slucaino ni .. pa ti bo ze nekako pokazal.
mislim,da tuki sploh ni debate o tem,ali jim je to sexy al ne..tipiii halooo....sj to jih najbol rajca poleg tega,da gledajo dve ženski skupaj a ni res...hihi
hei punce..
vem da se vam bo zdelo tole vprašanje zelo čudno in se boste mnoge nasmejale ob njem ampak me res zanima...
kako sploh pa se samozadovoljujete? jaz kar ne vem kako naj se lotim
Začetnica, kakorkoli bi ti rade pomagale, naj pride to samo od sebe. In če se še čisto ne znaš lotit, potem zadeva ni tako pomembna, da bi jo človek tudi počel oz. je niti ne potrebuje.
začetnica napisal/-a:hei punce.. vem da se vam bo zdelo tole vprašanje zelo čudno in se boste mnoge nasmejale ob njem ampak me res zanima... kako sploh pa se samozadovoljujete? jaz kar ne vem kako naj se lotim
počneš kar ti telo narekuje:) ponavadi s prstom drgneš ob ščegija, če ti to kej več pove...ni pa tuki pravil kaj naj bi počela, verjetno te je pa samo zanimalo kako to druge počnejo, da bi vedla če govorimo o isti stvari...
_ssamantaa_ napisal/-a:mislim,da tuki sploh ni debate o tem,ali jim je to sexy al ne..tipiii halooo....sj to jih najbol rajca poleg tega,da gledajo dve ženski skupaj a ni res...hihi
Posploševanje. Čist odvisno od tipa do tipa. Katerga ne bo ne eno ne drugo obnorelo, bo pa čist fertik, če boš mela čipkaste samostoječe nogavice ali kaj tretjega..