Hm..jaz to počnem zelo pogosto..ali pa mi to počne moj dragi.
Med samim seksom mi ne pride....če pa si pomagam z roko ali to počne on zraven....pa sva že nekajkrat doživela orgazem istočasno...in mmmm...bilo je res noro
Meni nikakor ne uspe uskladiti obeh občutkov - npr. čutim samo penetracijo in, če potem vključim še roke, sploh ne dojemam točno (kot bi bil ovsega preveč) Se kateri dogaja podobno?
Meni je ful všeč, če je oboje naenkrat... Sicer je večja verjetnost, da mi pride, če si sama pomagam (pa tudi njemu je to zelo všeč), ampak boljši občutek pa mi je, če to počne on, tudi, če ni takih rezultatov Pa ne zato, ker bi mi bilo nerodno, ampak pač... njegovi dotiki
MsN napisal/-a:Meni nikakor ne uspe uskladiti obeh občutkov - npr. čutim samo penetracijo in, če potem vključim še roke, sploh ne dojemam točno (kot bi bil ovsega preveč) Se kateri dogaja podobno?
Ja, neki podobnega se men dogaja. Nekako mi ne gre oboje skup. Vrjetn mi tut zato še nikol ni pršlo s fantom.
MsN napisal/-a:Meni nikakor ne uspe uskladiti obeh občutkov - npr. čutim samo penetracijo in, če potem vključim še roke, sploh ne dojemam točno (kot bi bil ovsega preveč) Se kateri dogaja podobno?
Ja, neki podobnega se men dogaja. Nekako mi ne gre oboje skup. Vrjetn mi tut zato še nikol ni pršlo s fantom.
meni pa na začetku to ni šlo...vendar sem nekako odmislila vse skup...se skoncentrirala na užitek in je ratalo
meni pa na začetku to ni šlo...vendar sem nekako odmislila vse skup...se skoncentrirala na užitek in je ratalo
men se sploh ne uspe skoncentrirat samo na užitek, vedno mam še tisoč drugih misli v glavi med seksom. Se mi zdi, k da se tega ne bom mogla nikol znebit...
men se sploh ne uspe skoncentrirat samo na užitek, vedno mam še tisoč drugih misli v glavi med seksom. Se mi zdi, k da se tega ne bom mogla nikol znebit...
Fizično se mi zdi občutek penetracije popolnoma drugačen od občutka, ko z roko draži(m) ščegetavček in mi zaenkrat še ni uspelo uskladiti obeh ... Mogoče pomaga igranje z vibratorjem - torej tako, da ženska sama poveže oba občutka, kar je med samim spolnim odnosom težje, ker te zanese strast pa tudi moška erekcija ni večna ...