Samozadovoljevanje med seksom

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Luum
Sramežljivka
Sramežljivka

Samozadovoljevanje med seksom

Neprebrana objava Napisal/-a Luum »

Velikokrat sem že opazila, da se ženska med samim seksom samozadovoljuje oz. igračka s svojim ščegetavčkom. Zanima me vaše mnenje o tem.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Hm..jaz to počnem zelo pogosto..ali pa mi to počne moj dragi.
Med samim seksom mi ne pride....če pa si pomagam z roko ali to počne on zraven....pa sva že nekajkrat doživela orgazem istočasno...in mmmm...bilo je res noro :wink:
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Jaz to delam vedno,če počne on mi ne pride,če ne počne nihče mi pa sploh ne pride.
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Me land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nenanena »

Tudi jaz nisem srečnica da bi mi brez tega prišlo takao da kadar to počnem mi pride, ko mi on se mora zelo potrudit...drugače ne
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Čist normalno, skoraj obvezno :D
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Se pridružujem vsem odgovorom, da je to čisto navadno, da to večina počne.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

Smetka_ napisal/-a:če ne počne nihče mi pa sploh ne pride.

:lol: dobro povedano :D

normalno in dostikrat nujno potrebno ;)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_T »

tud jst se strinjam z ostalimi; je bolj fajn, če se še sama igram zravn
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

se strinjam z zgornjimi odgovori.. ful mi bolj dogaja če si sama malo "pomagam" zravn. pa tudi dragi čist ponori, če vidi da imam roke tam spodaj :P
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Meni nikakor ne uspe uskladiti obeh občutkov - npr. čutim samo penetracijo in, če potem vključim še roke, sploh ne dojemam točno (kot bi bil ovsega preveč) :lol: Se kateri dogaja podobno?
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Meni je ful všeč, če je oboje naenkrat... Sicer je večja verjetnost, da mi pride, če si sama pomagam (pa tudi njemu je to zelo všeč), ampak boljši občutek pa mi je, če to počne on, tudi, če ni takih rezultatov :razz: Pa ne zato, ker bi mi bilo nerodno, ampak pač... njegovi dotiki :love:
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

MsN napisal/-a:Meni nikakor ne uspe uskladiti obeh občutkov - npr. čutim samo penetracijo in, če potem vključim še roke, sploh ne dojemam točno (kot bi bil ovsega preveč) :lol: Se kateri dogaja podobno?

Ja, neki podobnega se men dogaja. Nekako mi ne gre oboje skup. Vrjetn mi tut zato še nikol ni pršlo s fantom. :?
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

Georgia napisal/-a:
MsN napisal/-a:Meni nikakor ne uspe uskladiti obeh občutkov - npr. čutim samo penetracijo in, če potem vključim še roke, sploh ne dojemam točno (kot bi bil ovsega preveč) :lol: Se kateri dogaja podobno?

Ja, neki podobnega se men dogaja. Nekako mi ne gre oboje skup. Vrjetn mi tut zato še nikol ni pršlo s fantom. :?

meni pa na začetku to ni šlo...vendar sem nekako odmislila vse skup...se skoncentrirala na užitek in je ratalo :)
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

LoveLy* napisal/-a:
Georgia napisal/-a:

meni pa na začetku to ni šlo...vendar sem nekako odmislila vse skup...se skoncentrirala na užitek in je ratalo :)

men se sploh ne uspe skoncentrirat samo na užitek, vedno mam še tisoč drugih misli v glavi med seksom. Se mi zdi, k da se tega ne bom mogla nikol znebit... :?
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Georgia napisal/-a:
LoveLy* napisal/-a:
Georgia napisal/-a:

men se sploh ne uspe skoncentrirat samo na užitek, vedno mam še tisoč drugih misli v glavi med seksom. Se mi zdi, k da se tega ne bom mogla nikol znebit... :?

Fizično se mi zdi občutek penetracije popolnoma drugačen od občutka, ko z roko draži(m) ščegetavček in mi zaenkrat še ni uspelo uskladiti obeh ... Mogoče pomaga igranje z vibratorjem - torej tako, da ženska sama poveže oba občutka, kar je med samim spolnim odnosom težje, ker te zanese strast pa tudi moška erekcija ni večna ...
Odgovori