rachka_ dober sej jst se zavedam, da ko sem na partyju zagledam kdaj res čist zaflešana (no v večini primeru in ko mi kdo reče jooj kok si bla zadeta, pijana jst sam

in mu lepo razložim, da sem bla trezna in po možnosti še vozila), ker sem gledla kake slike in sam ajooj

in ja z mano je podobno kot si napisala ti.
jullia_ sej najbrž tisti, ki kaj jamljejo ne pišejo tuki al pač ne hodijo na partyje in podobno ter za to niti ne odprejo teme

moje mnenje glede ostalih pa je tako: večina frendov, ki ga žura, niso nikoli trezni, edino tisti, ki vozi - kdo vozi se vidi že na 100km, ker je tako zamorjen, kot da se mu ne vem kaj hudega dogaja

ubistvi sem ena izmed redkih iz moje družbe, ki ne pijejo in marsikdo me je že označil za čudno, sam taka pač sem. Nekateri si celo postavljajo cilje, da me bodo enkrt orng napili, čeprov ne vem kej bodo meli od tega. Glede drog pa dva frenda redno to jamljeta (popers, salvija - mislim da se tako reče, in podobno naročujeta prek neta iz tistih držav, kjer je legalno). Enih par pa vem, da so imeli obdobje, ko so poskusli vse možno in zdej so nehali. Meni so pa ponujali že vse možno (prijatelji in neznanci), sam mi pač ni do tega, da bi probala - kar se drog tiče. Mene itk, kot sem že rekla, sama muska tako zafleša, da sem čist v svojem svetu brez drog in alkohola - mam pač tako "srečo", da lahko na tem področju varčujem in si privoščim kaj bolj "pametnega"