s čim zdržite na partijih?

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Odgovori
lisicka89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lisicka89 »

rachka_ dober sej jst se zavedam, da ko sem na partyju zagledam kdaj res čist zaflešana (no v večini primeru in ko mi kdo reče jooj kok si bla zadeta, pijana jst sam :eek: in mu lepo razložim, da sem bla trezna in po možnosti še vozila), ker sem gledla kake slike in sam ajooj :D in ja z mano je podobno kot si napisala ti.
jullia_ sej najbrž tisti, ki kaj jamljejo ne pišejo tuki al pač ne hodijo na partyje in podobno ter za to niti ne odprejo teme ;) moje mnenje glede ostalih pa je tako: večina frendov, ki ga žura, niso nikoli trezni, edino tisti, ki vozi - kdo vozi se vidi že na 100km, ker je tako zamorjen, kot da se mu ne vem kaj hudega dogaja :D ubistvi sem ena izmed redkih iz moje družbe, ki ne pijejo in marsikdo me je že označil za čudno, sam taka pač sem. Nekateri si celo postavljajo cilje, da me bodo enkrt orng napili, čeprov ne vem kej bodo meli od tega. Glede drog pa dva frenda redno to jamljeta (popers, salvija - mislim da se tako reče, in podobno naročujeta prek neta iz tistih držav, kjer je legalno). Enih par pa vem, da so imeli obdobje, ko so poskusli vse možno in zdej so nehali. Meni so pa ponujali že vse možno (prijatelji in neznanci), sam mi pač ni do tega, da bi probala - kar se drog tiče. Mene itk, kot sem že rekla, sama muska tako zafleša, da sem čist v svojem svetu brez drog in alkohola - mam pač tako "srečo", da lahko na tem področju varčujem in si privoščim kaj bolj "pametnega" :P
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

no. naj še jz pristavm moj piskerček. ne morm verjet, ne morm ne morm vrjet vašim odgovrom. ne vem a vas je strah priznat... blage uglavnem. no glede na to da je forum anonimen, in da me pozna samo ena punca, k je dost na podobnem kot jz :P nej povem da skor vsakič ko grem na žur se ga prbijem. ni mi panike bit brez, kot ste že ene povedale, znam tut tok v musko padt brez vsega (alkohola ne pijem sploh), da me folk gleda in vreba za xe. drgač pa je velikrat droga na sceni, tut ko nism na žuru, ker me preprosto tok nakulira in mi daje take filinge da adijo. ko se ga enkat dobr trešm (loh tut na jasi s tipom) dobim motivacijo za učenje, za delat, cilje si začnem postavlat, k jih pol tut ponavd uresničm.
nej še povem da tukej ni nobene odvisnosti prisotne, ker ko se ga enkrat dobr trešm mi 14 dni na kraj pameti ne pade da bi se ga spet.
drgač pa je droga en svoj svet. lep lep lep svet. nekej posebnga, filingi ki jih prej še nism srečala. probleme znaš rešt takoj v momentu, sploh pa te alkohol prbije bolj kot večina drog (ne morš hodt, govort, vrti se ti). če se seveda drogiraš z glavo, ne pretiravaš, vedt morš kdaj je dost, in pač takoj ob znakih da drogo 'rabš' nehat konzumirat. men do zdej to dobr ratuje, tko da...
pa brez obsojanj prosim. sm saj odkrito povedala kako stvari stojijo. nisem nek đanks, ampak pač kot se ga vi kdaj napijete se ga jz trešm, ker so filingi 500x bolši. zravn delam fax zlo dobr in delam 4x na tedn. tko da, kaj še hočš? vsak ma svoj način uživanja ne :D
Our passion is our strength <3
lisicka89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lisicka89 »

^^sej meni je že marsikdo rekel, da je droga velik manj škodiljiva (dobr odvisno katera) kot pa alhokol, ki je legalen. Tako, da ti to nekak verjamem - čeprav se potem postavlja vprašanje zakaj je alkohol legalen, droga pa ne? Sem imela sošolko v SŠ, ki je sicr le kadila travo (ne ravno zelo pogosto), ampak se ji je stanje izboljšalo v šoli, ji je šlo dobr boljše in tako. Vendar je potem začela pretiravat in zdej na faksu je čist zabluzla :? Če se ti upaš kontrolirat - vsaka ti čast :gut:
Glede priznanja je pa tako, da meni so priznali tisti, ko jemljejo kaj zato, ker so mislili, da tud jst. Drugače večina to skriva. Ali pa res tisti dobri frendi.
S čim se pa ga ti npr. pribiješ? Kaj od droge ti najbolj ustreza?

p.s. Upam, da ne boš narobe razumela - ne obsojam te, le zanima me ;)
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Nekateri se lažje učijo ko so zadeti. Jst ko sm pohala sm se vedno učila na polno, vse mi je blo ful zanimiv in ni mi blo panike it brat knjigo za zgodovino naprimer (zgodlo sm sovražla) in sm se naučila vse :D
Pa tud po kakem partiju ni blo panike, sm se lažje spravla učit kot pa tko :D
Da o pospravljanju ne govorim. Vse se je vedno sijal doma hahaha :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

zakaj pa ne=) jas tui ko grem na party sen najprej clean, malo alkohola tolko, da bolše v ritem padeš in izključiš okolico, ko pa noge postanejo težke, pa lajnica, dve. mogoče tri=) itak da je lepo. če nebi blo lepo nebi blo tak popularno. pa tut furam faks normalno pa delam pa živim čist normalno življenje.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

ja sej to moj tip prži že od nekdaj, v sredni šoli je pred 7 že dve skadil in je bil najbolši učenc v razredu.
drgač pa zdj tablet itak ni kvalitetnih, sam uvale in mcpp. tko da je bl belo v igri, pržit sm nehala, kšn speed če se dobi (redko), drgač je pa zdele nekej novga na sceni, pa raj ne bom govorila poimensko kaj, ampak je pa tak zadetk da iuuu :flehan: ampak se težko dobi. kul pa je ker nisi nč skurjen po tem :)
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

ja sej to moj tip prži že od nekdaj, v sredni šoli je pred 7 že dve skadil in je bil najbolši učenc v razredu.
drgač pa zdj tablet itak ni kvalitetnih, sam uvale in mcpp. tko da je bl belo v igri, pržit sm nehala, kšn speed če se dobi (redko), drgač je pa zdele nekej novga na sceni, pa raj ne bom poimensko govorila o tem. ampak je pa tak zadetk da iuuu :flehan: se pa dost težko dobi. kul pa je ker nisi nč skurjen po tem :)
no pa še to, a si že kdaj slišala da bi kdo od trave umru, torej predoziral???? ni nobenga smrtnga primera na svetu, a še vednu je trava ilegalna, alkohol legaln. bolano se to men zdi. kolk ljudi je že umrlo zaradi alkohola... drgač pa ja pr drogah je komad odvisno od osebnosti, če si nagnjen k odvisnosti in se hitr navadš zna bit fajn zajeban. takim ljudjem res ne priporočam da sploh probajo kj. jz mam to srečo da se mi niti ni treba nazaj držat, ker sploh nimam potrebe.
mi je blo pa enkat tok smešn v eni temi, pomoje katere droge uporabljate in je naša seveda skrajno razgledana purple govorila o tem, kako je s kokainom, da to itak sam fevdi uporabljajo, da to ni za folk z normalno plačo, a evo zaslužm slabih 400€ pa si čist loh prvošm. :D smešn mi je poslušat folk k ne ve nč o tem pa se dela pametne.
sploh pa je kokain čist prevelka beseda, za to kar se zdej da dobit (razn če maš res res res dobre veze). tole kar se zdej prodaja si ne zasluži ko od kokaina.
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

Kadr grem zurat samo alko pa vutra. Kemije se nocem dotikat. Nevem, pac nek strah pred kemijo ... se navleces na zadevo, pol je pa k*.
Tud moj samo poha in nic druzga ... on ma pa se ful frendov, ki so sli po njegovih besedah totalno v k*, ko so zacel s horsom in s koko. Tko da se tud vsega tega izogiba na dalec.
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

mah...po mojih izkušnjah moreš kr precej vlečt, da se ga navlečeš.

sploh glede na to, kar okoli sebe vidim.
Zadnjič spremenil floribunda, dne 27. Avg. 2013 22:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Mrs Beauty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mrs Beauty »

Dandanes se itak ne ve, kaj dobiš, tako da nima smisla sploh karkoli (razen alkohola, če že) konzumirati.
Zadnjič spremenil Mrs Beauty, dne 05. Feb. 2012 17:52, skupaj popravljeno 1 krat.
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

floribunda napisal/-a:mah...po mojih izkušnjah moreš kr precej vlečt, da se ga navlečeš.

Verjetno res ja. :D
Pa vseen, zaenkrat nimam zelje ... edin gobce bi probala ja. Tud niso nek big deal. Morm rect mojmu naj zrihta kdaj. :D
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

floribunda napisal/-a:mah...po mojih izkušnjah moreš kr precej vlečt, da se ga navlečeš.

...
Zadnjič spremenil lakeesha, dne 10. Jun. 2009 8:00, skupaj popravljeno 1 krat.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

po mojem je to ful odvisno od človeka do človeka.

gobice znajo bit precej zaj**** zadeva. dosti bolj kot kaka nemarna kemija.
ravno tako kot ti lahko od kukijev totalno zaflešira in zabedira. lepo počasi z gobicami. malo po malo na pol ure ali kaj takega. vračunaj si, da se mora zadeva prebavit preden prime. tako da res lepo na izi in z glavo. da se ti ne bodo zamerle for ever and ever. :wink:
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

lakeesha napisal/-a:

govorite o koki? mislm d ni res, da ga morš precej zvlečt, ker se te zadeva hitr prime in tud zasvoji. :wink:

maš izkušnje s tem??? mislm, kako veš da se te hitr prime in zasvoji?
ker jz dosti vlečm kot pravm, pa še vedno nism navlečena. ja folk k je polhn dnarja se ga loh navleče ker dobi vsaj 50% kokain. v mojih krogih, če je ene 7% smo lahko veseli.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

...
Zadnjič spremenil lakeesha, dne 10. Jun. 2009 6:51, skupaj popravljeno 1 krat.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Odgovori