Njegova sestra je grozna
Sem mlajsa sestra bratu, ki ima za sabo ze kar nekaj zvez in sem bila tud jaz oznacena za ljubosumno, nerazumno, itd. sestro. Bullshit. Vsaka zgodba ima vec plati. Moj nasvet je, da pust njun odnos lepo pri miru. Ne poizkusaj spreminjati njega ali njegovega odnosa do sestre, ki mu je ze samo zaradi vezi blizje, kot mu bos ti kadarkoli, ista kri, stekas... Bodi prijazna, ne sikej ji in ne posegaj v njen osebni prostor.. Vsaj tega bi se morale drzat tiste od tamauga bivse pa bi bla situacija na much drugacna.
Zadnjič spremenil Miss M., dne 13. Maj. 2009 16:35, skupaj popravljeno 1 krat.
What's the story, morning glory?
fun napisal/-a:
Nikol ni dajal njej prednosti pred mano.![]()
A res? In tebi je to tako fajn ne? Rajši si svojga tipčka najdi, kot pa da brata nadzoruješ. Imam brata in mi na pamet ne pride, da bi se nekaj vtikovala v njegovo zvezo in kakšno žensko ima. Glavno, da je srečen. Sploh pa če rabim kaj, si sama priskrbim al pa prosim svojga fanta.
Glede tanikinega posta...razumem, da hoče tamali vse najboljše, ampak s takim načinom jo bo sam razvadil!!
Jaz imam tud starejšega brata, vendar ga ne nadziram. Če me bo pa vprašal za kako mnenje glede kake pupe, mu bom pa iskreno povedla. Z bivšo s katero sta ful časa hodila sta šla narazen in pol ga je hotela nazaj. In jst sem mu lepo povedla, da če bi bla na njegovem mestu je ne bi vzela, ker ga je pač pustila zaradi drugega. On pa naj naredi kot hoče
ne bom ga potem prisilila, da more tako kot jaz menim.
Sicer se pa čist dobr štekava in to že od zmeraj, skupi žurava, plešava in tko. Je pa res, da sva vseeno eden do drugega malo zaščitniški, ampak v mejah normale. To je blo še posebno vidno, ko sem bila mlajša, pa me je kak njegov sošolc osvajal
zdej pa ni ravno več tako, je velik manj zaščitniški 

Sicer se pa čist dobr štekava in to že od zmeraj, skupi žurava, plešava in tko. Je pa res, da sva vseeno eden do drugega malo zaščitniški, ampak v mejah normale. To je blo še posebno vidno, ko sem bila mlajša, pa me je kak njegov sošolc osvajal

- metuljčica*
- Cosmofrik
Miss M. napisal/-a:Ne poizkusaj spreminjati njega ali njegovega odnosa do sestre, ki mu je ze samo zaradi vezi blizje, kot mu bos ti kadarkoli, ista kri, stekas...
No s temle se pa jaz ne strinjam. Tudi sama imam brata, tudi sama sem spoznala že nekaj njegovih punc (zdaj ima že kar nekaj let resno punco), pa se nisem nikoli zaščitniško vedla do njega pred njegovo punco. In ne, ne pričakujem, da bi dajal meni prednost pred njo!
Za moje pojme je normalno, da mu je na prvem mestu oseba, s katero se odloči preživeti življenje in ustvariti družino - partnerka torej, in ne sestra. Prav tako kot bo/je zame na prvem mestu moj partner.
Ali pa smo pri nas čudni.

mala račka, po napisanem sodeč potrebujeta en ''ornk'' pogovor.

metuljčica* napisal/-a:Za moje pojme je normalno, da mu je na prvem mestu oseba, s katero se odloči preživeti življenje in ustvariti družino - partnerka torej, in ne sestra. Prav tako kot bo/je zame na prvem mestu moj partner.
Ali pa smo pri nas čudni.![]()
...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 11:57, skupaj popravljeno 1 krat.
mala račka*- kaj si pa tvoj fant misli o tem? A njemu odgovarja?
Dokler ne bo on imel nič proti njenemu obnašanju, se tud ti nimaš kej vtikat. To je med njima.
Še vedno pa se mi zdi, da tudi ti ljubosumna na njo, ker ji očitno skor več rata pri fantu, kot tebi.
Dokler ne bo on imel nič proti njenemu obnašanju, se tud ti nimaš kej vtikat. To je med njima.
Še vedno pa se mi zdi, da tudi ti ljubosumna na njo, ker ji očitno skor več rata pri fantu, kot tebi.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ena pač;
ti si mal hecna
kdo je omenjal sladoled in muckanje? maš privide al kaj..
Jaz sem misla peljat kot prevoz; oz da se obnaša do mene normalno kot prej...
Zdej sem pa že 3krat napisala; upam da si zdej uspela prav prebrat... Če maš pa še kakšne težave z razumevanjem mojega posta mi lahko javiš na zs!
Lepo se muckej.
Tud ti si uboga...
ti si mal hecna

kdo je omenjal sladoled in muckanje? maš privide al kaj..

Zdej sem pa že 3krat napisala; upam da si zdej uspela prav prebrat... Če maš pa še kakšne težave z razumevanjem mojega posta mi lahko javiš na zs!
Lepo se muckej.

Tud ti si uboga...

No, men se zdi logično, da brat postavlja sestro pred njegovo punco, v kolikor se s to punco nima namena poročit in met z njo otroke. Ne zdi pa se mi to več tk zlo normalno, ko si s punco ustvarja skupno življenje. Tu bi pa mene tut motilo, da bi se skoz oziral na druge osebe, namesto na mene oz. na naju.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
*cheRry* se strinjam. Pa metuljcica* jaz nisem nic pisala, da bi mi dajau prednost ali da jaz to hocem. Jaz menim, da bo punca razocarana, ce bo pricakovala, da se bo zdj vsa fantova pozornost preusmerila nanjo in da, ker je prisla ona, druge zenske, pa tud ce so sestre, odpadejo zdej.
What's the story, morning glory?
- puma
- Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
metuljčica* napisal/-a:mala račka, po napisanem sodeč potrebujeta en ''ornk'' pogovor.Pa naj razjasni, kako si predstavlja zadeve oz. prioritete, ko bosta enkrat res imela otroka.

in prosim lepo o kakšnih prioritetah govorimo??? tip ima sestro in ima punco ... tu se sploh ne gre za prvo ali drugo mesto... a ste res tako bolane v glavi, da povsod vidite neko tekmovanje???
- boom_boom*¸
- Komunikatorka