pod nobenim pogojem ne bi šla na absolventa s fantom, niti ne bi želela, da on hodi z mano na mojega. lepo je, da maš partnerja rad, ampak so stvari, ki so rezervirane za kolege, sošolce, prijatelje (to so maturantski izleti, absolventi ... ) in tam nimam želje silit zraven.
še en primer - ta mesec smo imel maturantski ples in so nekatere punce povabile fante prov k mizam, medtem ko sva se medva z mojim (in še kr neki drugih) zmenla, da pride pogledat, ko bo imel naš razred program. medtem, ko smo me, ki nismo mele fantov na maturancu, uživale, norele in plesale, so ostale sedele s fanti za mizo in gledale, kako nam dogaja.
vrjamem, da te bo srbel doma, ampak sprijazni se, da narest pač ne moreš nič. valda da bo fant šou, valda da bo uživu, če pa te bo prevaru, bi te pa pomojem potem prej ali slej oz. takoj ko bi imel priložnost. če te hoče, te lahko tudi doma...
drugač pa ne razumem, zakaj se toook sekiraš in si probleme s tem delaš... očitno mam js res ful srečo, da je moje ljubosumje vedno na minimumu in da vem, da s tem, če delam paniko, ne bom ničesar spremenila... glede tega je enostavno treba tvegati.