Absolventski izleti

Zadovolj(e)n/a v postelji.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

^^
:wink: Na tvoj komentar je letel samo prvi odstavek mojega odgovora. Tudi nisem mislila resno, samo res se nisem mogla zadržat. :D
Ostalo pa sem pisala na splošno, zato ker je večina komentarjev takih, da se vsi povprek varajo in da je vse odvisno tudi od družbe, jaz pa se s tem ne strinjam.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

hehe, se mi je zdelo :D
Drugače pa res; sej tut ti maturanci in podobno... me s sošolkami smo se imele fajn, in tiste ki smo imele fante jih nismo prevarale, tiste ki so šle dol z namenom nabiranja trofej, pa jim je seveda uspelo... :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

o ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 18:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a hruška :) »

Js bi šla z mojim na njegovga absolventa samo če bi me povabil :) če bi šou pa sam pa ne vem kako bi se počutla....če mi me hotu prevarat bi me itak lahko tut v Ljubljani al pa usak vikend k gre vn s kolegi, tko da ne vem...ni neke bistvene razlike. Sej že sam ve kaj se bo zgodil če me kdaj prevaral, tko da ja, če se me bo hotu znebit bo varal :)

Mislm pa da je med nama neko spoštovanje drug do drugega in tega ne bi naredil niti on niti jaz. Najbrž bi bla mal živčna, pa ne zato ker bi se bala da me bo prevaru, ampak zard bab k bi se npr. po njem obešale (žal poznam kr ene par takih, ki jih dejstvo da je moški zaseden ne gane).
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

pod nobenim pogojem ne bi šla na absolventa s fantom, niti ne bi želela, da on hodi z mano na mojega. lepo je, da maš partnerja rad, ampak so stvari, ki so rezervirane za kolege, sošolce, prijatelje (to so maturantski izleti, absolventi ... ) in tam nimam želje silit zraven.
še en primer - ta mesec smo imel maturantski ples in so nekatere punce povabile fante prov k mizam, medtem ko sva se medva z mojim (in še kr neki drugih) zmenla, da pride pogledat, ko bo imel naš razred program. medtem, ko smo me, ki nismo mele fantov na maturancu, uživale, norele in plesale, so ostale sedele s fanti za mizo in gledale, kako nam dogaja. :)

vrjamem, da te bo srbel doma, ampak sprijazni se, da narest pač ne moreš nič. valda da bo fant šou, valda da bo uživu, če pa te bo prevaru, bi te pa pomojem potem prej ali slej oz. takoj ko bi imel priložnost. če te hoče, te lahko tudi doma...

drugač pa ne razumem, zakaj se toook sekiraš in si probleme s tem delaš... očitno mam js res ful srečo, da je moje ljubosumje vedno na minimumu in da vem, da s tem, če delam paniko, ne bom ničesar spremenila... glede tega je enostavno treba tvegati.
Make music, not war
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

jaz grem septembra na absolvanta. so what? big deal. grem žurat s kolegicami. in ne se kurbarit. halo!
tip gre pa mogoče nekam drugam s kolegi ta čas. pa kaj. zaupam mu. in to je dovolj. :cool:
nehajte jokcat če tipom ne zaupate in ne jamrajte o kreti pa alkoholu pa bejbah (leti na uvodni post).
več kot prebiram tale forum, bolj vidim, da ima le redko katera tukaj normalno vezo. to pa je za zjokat.
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: absolventski izlet- fant

Neprebrana objava Napisal/-a Tejax »

_ona_ napisal/-a:Zdravo!

Imam en problemček. S fantom sva skupaj že nekaj časa, gre pa letos s kolegi na absolventa na Kreto. Verjamem, da alkohol velikokrat naredi svoje, in ljudem meje padejo. Zaupam mu, vendar bom vseeno nemirna kaj se bo dol dogajalo, glede na famo Krete, kako se pije in daje dol. Ful bom na trnih, da ga ne bi trenutna pijanost privedla do tega da bi me prevaral (za kar je kombinacija in vzdušje dol pravo)... Vem, rekli bote da če me nima namena prevarat, me ne bo... ampak vem da se kdaj preveč prepusti situaciji, in posledično se torej lahko zgodi marsikaj, čeprav vem da ima ful rad in bi rad bil z mano... Bojim se tega, da se bo dol kaj zgodilo, in pač ne bom mogla čez to... :( :oops:

Verjetno gre na zabavo in ne na kurbarijo. Še posebej, če te ima res rad, bo tudi po nekaj kozarčkih alkohola mislil na to. Če mu zaupaš, potem mu zaupaj vedno in ne delaj panike. Drugače se pa lahko bojiš za vsak korak, ki ga naredi brez tebe, da bo takrat naredil kaj 'prepovedanega'. Če bi samo čakal, kdaj bo lahko skočil na drugo punco, bi to najbrž že storil.

Komur pa meje, ko je pijan, totalno padejo in se več ne obvlada, se pa naj zamisli - če ne zna piti v mejah, naj raje sploh ne pije. Alkohol ni izgovor, da ti lahko meje padejo in lahko delaš 'prepovedano' brez posledic.
Scharika.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Scharika.* »

tvojo skrb ubistvu čis razumem... tut sama bi bla živčna >.< zdej če mu zaupaš, je že to zlo dobr, ČE pa bi pršl do tega, da bi te prevaru, ti priporočam da ne kriviš zato sebe, kr alkohol pač nardi svoje. posledice so lahk hude. uapm pa, da se bo use dobr izšlo ;)
pokapika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pokapika »

sicer nevem točno kaj bi rada slišala v tej temi. naj ti govorimo da te nebo prevaru? da boš vesela?
če te bo te bo jbg. in ko te bo tut cosmobabe nebojo mele kej nardit.
.frigg.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .frigg. »

_ona_: prepričana bodi da te bo prevaral takoj ko prispe, saj se P***a na Kreti občuti popolnoma drugače.
Nataška982
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nataška982 »

Sem bila sama na absolventu na Kreti in ni vso bistvo alko in dajanje dol. sama sem imela takrat fanta, pa tud pila, ampak mi še na misel ni prišlo da bi ga prevarala. In tudi dosti fantov, ki so imeli punce doma,ampak vem da ni noben varal. Vejamem da ti je ful bad ampak mislim da je najboljše da se pomenita pol boš pa tko videla kako bo.
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Piporočam ti, da še ti greš s frendi za par dni nekam, da ne boš skrbela in mislila samo na to :) (lepo se boš sprostila, fajn mela, nove ljudi spoznala - oba si bosta imela na koncu kaj za povedat..).
Zaupaj mu, to je del odnosa
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ashi »

a ni bolj tako, da se ponavadi ZASEDENI moški napijejo na absolventu.. in pol res nimajo moči kot pogrešat svoje boljše polovice in razglabljat o dolgoveznih in dosadnih temah... če te ma rad te ziher nebo prevaral..
Odgovori