kai pa če mi sam nakažete kšno slikco čevljev s peto,
k se jih nosi v kombinaciji s pajkicami?? prosim prosim

lakeesha napisal/-a:dobila eno mjčkno oblekico, mal čez rit, kukr tunika, (črtasta bela, črna, srebrna) pa en umazano bel brezrokavnik, puli, enako malo čez rit.
(slikc še ne znam limat tle gor)
zdj mi pa svetujte, s čim naj to dvoje kombiniram... mam črne pajkice, sam so mal čez kolena.
mislm d bi blo najbolš na cele pajkice, pa kšne čevlje s peto, sam ne vem kakšne, kšn advice?
Peterca18 napisal/-a:Mene pa zanima, kakšne čevlje obujete h krilu zdaj v takem vremenu. Jaz večinoma nosim kratka krila (maksimalno do kolen) in pozimi se dajo super skombinirat z žabami in škornji. Zdaj pa kar ne vem. Za vsak dan na faks ne nosim visokih pet, allstarke pa po mojem mnenju ne pašejo (čeprav vidim veliko tako oblečenih).
g00fy_qa napisal/-a:Peterca18 napisal/-a:Mene pa zanima, kakšne čevlje obujete h krilu zdaj v takem vremenu. Jaz večinoma nosim kratka krila (maksimalno do kolen) in pozimi se dajo super skombinirat z žabami in škornji. Zdaj pa kar ne vem. Za vsak dan na faks ne nosim visokih pet, allstarke pa po mojem mnenju ne pašejo (čeprav vidim veliko tako oblečenih).
Allstarke so čist kul.Tudi nizke allstarke. Drugače pa vsekakor balerinke, to je klasika.