Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

joj ja, sej bom... :oops:
kai pa če mi sam nakažete kšno slikco čevljev s peto,
k se jih nosi v kombinaciji s pajkicami?? prosim prosim :)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

lakeesha napisal/-a:dobila eno mjčkno oblekico, mal čez rit, kukr tunika, (črtasta bela, črna, srebrna) pa en umazano bel brezrokavnik, puli, enako malo čez rit.
(slikc še ne znam limat tle gor :oops: )
zdj mi pa svetujte, s čim naj to dvoje kombiniram... mam črne pajkice, sam so mal čez kolena.
mislm d bi blo najbolš na cele pajkice, pa kšne čevlje s peto, sam ne vem kakšne, kšn advice? :)

Črne pajkice so super, samo naj bodo dolge ... one malo pod koleni so out in grde (sicer moje mnenje, folk še vseeno občasno obleče).
Čevlji s peto pa so najboljši rimljanke na peto. Ali pa v bistvu skoraj karkoli, samo ne kakšnih uber salonarjev.
Lahko pa obuješ tudi (skoraj) kakršne koli čevlje brez pete. Težko zgrešiš zraven pajkic. :)

Peterca18 napisal/-a:Mene pa zanima, kakšne čevlje obujete h krilu zdaj v takem vremenu. Jaz večinoma nosim kratka krila (maksimalno do kolen) in pozimi se dajo super skombinirat z žabami in škornji. Zdaj pa kar ne vem. Za vsak dan na faks ne nosim visokih pet, allstarke pa po mojem mnenju ne pašejo (čeprav vidim veliko tako oblečenih).

Allstarke so čist kul. :) Tudi nizke allstarke. Drugače pa vsekakor balerinke, to je klasika.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

g00fy_qa napisal/-a:
Peterca18 napisal/-a:Mene pa zanima, kakšne čevlje obujete h krilu zdaj v takem vremenu. Jaz večinoma nosim kratka krila (maksimalno do kolen) in pozimi se dajo super skombinirat z žabami in škornji. Zdaj pa kar ne vem. Za vsak dan na faks ne nosim visokih pet, allstarke pa po mojem mnenju ne pašejo (čeprav vidim veliko tako oblečenih).

Allstarke so čist kul. :) Tudi nizke allstarke. Drugače pa vsekakor balerinke, to je klasika.

glede allstark: odvisno kako je krilo. ker nekatere obujejo allstarke polek elegantnega krila do kolen, kar izpade totalno med not to wear.
jaz sem za balerinke, pri tem ne moreš zgrešiti. drugače pa, ko bo še malo topleje, kake 'rimljanke' brez pete, če so ti všeč. :wink:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

^^ Ja imaš prav. :) Samo imam občutek da ne gre za pretirano elegantne zadeve, ampak nekaj bolj casual. So pa balerinke najbolj varna izbira, če nam je že prioriteta ne izgledati malo drugače/čudno.
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

Eno vprašanje mam. Imam sandale z debelim podplatom in peto visoko 8 cm, pa me zanima kakšne hlače sploh pašejo na takšne čevlje. Predvsem sem skeptična glede hlač, ki pri gležnjih niso oprijete (so mal na ven), in mi na teh čevljih segajo samo tolk, d mi pokrijejo podplate. a bi mogoče mogl pokrit tut del pete?
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

za moje pojme je neki najgršga prekratke hlače na pete.
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

^^ Sj men niti ne zgleda lih lepo, sm pa vprašala za mnenje. Se mi pa zdi, d čist ok zgleda če imaš pač hlače pri gležnjih oprijete, kaj mislte?
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

^^Čeprav to kar si ti opisala meni niso prekratke hlače za na pete.Če ti prekrijejo podplat,pomeni,da maš že tko mal dalše,če bi pa hotla met pokrito še peto,bi mogla met pa hlače na boso nogo 10 cm predolge kar je pa zlo čudno in še spredi (na čevlih) bi se ti potem zlo grdo nabirale. Sj loh da tele tvoje res ne zgledajo ok,kokr si sama presodla in so oprijete res najboljša izbira,ampak sm sam hotla povedat,da je pri tok visoki peti + debelem podplatu zlo težko najdt hlače,ki ti jo bodo prekrile in zgledale uredu.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

^^ v bistvu mi niso prekratke ne tako in ne drugače. samo pri petah sm vedno skeptična, kok dolge hlače lahko nosiš, če gre za hlače, ki spodaj niso ravno oprijete, ampak malo na ven (rahli zvonec). jooj :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Men hlače na zvonc sploh ne grejo s kakršnimikoli petami :? juck (but that's just my opinion :-))
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
mucamaca5
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mucamaca5 »

men pa grejo hlače na zvonc na pete sam v primeru, da so tok douge, da segajo čist do tal kar pomen da se čevlčka praktično ne vid.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

^meni isto.
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

jez si pa v glavi delam en problemcek in resnicno upam da ma skna ksno dobro idejo:

problem je pa tak: nujno si morm kupt eno obutou ki pa se bo dala nost v toplih poletnih dnevih in bo sla na kratke hlace oziroma minic...

a ma ksna ksno idejo? kaj kupt? nujno more bit pa zadeva uiber stabilna, brez pete, primerna za celonocno skakanje po diskacih in podobno. balerinke mi pa nekak ne odgovarjajo k mam full velko nogo (42)

k za navadne dneve mi japonke cist zadoscajo... sam tkole za zurat pa cist nc!!!
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Nekaj v stilu gladiatork? Oziroma pač kaki sandalčki brez pete?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

^^gladiatorke? a lohka ksno slikco prpnes al pa das ksn link?

k res jez nikol nism sledila modi k me ne zanima sam pac filing mam kaj zgleda pa kaj ne
Zaklenjeno