nasilje fanta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

nikaragua - enkrat bi me udaril in tudi zadnjič, verjemi. To zame ni dec, ampak reva.
In glede na to, da imaš slabe izkušnje od prej, kako lahko rečeš, da bi zdajšnjemu oprostila, če bi te udaril??? Kje imaš spoštovanje, pamet. :!: In vem, da si napisala, da misliš, da te ne bi udaril. Bi mu pa oprostila, če bi slučajno te!
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

^hotla je verjetno samo povedat, da je lahko bit pametn, pa solit pamet, dokler nisi v taki situaciji. Kaj vse ženske odpuščamo, pa čeprov naprimer par mescov nazaj pljuvamo po ženskah ki to dopuščajo. En beden primer sicer, sam useen-jst sm skos sveto trdila, da nebom nikol nikol tipa prosila za še eno šanso če bom enkrat zaklučla z njim. ko mi je kolegica govorila da se je to nje zgodil sm bla cela pametna, kako je lahko tok neumna, se ponižuje, da bo tip vidu da nima dost karakterja da bi stala za svojimi besedami...ja, čez neki cajta sm bla pa v isti situaciji in si dopovedovala da sej ni isto kot pri njej, da je drugač...-ja itak-isto je blo. Ni isti primer sam is tega večina izhaja. Nikol ne morš vedet kako boš reagiral, sploh ko so vpletena čustva-lahko je pa trdit, da tega ne boš nikoli, ko na stvari gledaš čist objektivno.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Vem kaj je hotla povedat, sam vseeno je nasilje nekaj takega kar ne gre odpustiti.
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

^^ okej nasilje itak.. samo mamo vec vrst nasilja. recimo nedopustlivo je da tip pride do tebe pijan in te tepe in podobno. da se zadeva ponavla.

sm v prejsnm postu mal nenatancno povedala. mene je po pou leta prvic udaru (klofuta) pol mu je blo fullll zou ampak se je cez par mescou ponovilo seenkrat pa sm mu tut oprostila potem je bla pa ena scena mi je pa razbiu arkado in s tem sva midva zaklucla za vedno.

tko da nevem nej usaka pr seb premisle ali je klofuta oprostliva al ni. jez sama sebe se pa zavedam da full znam provocerat in grem do konca. nerecm pa da sm si klofuto zasluzla.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

Definitivno ne zagovarjam nikakršnega nasilja. pa naj bo to ena klofuta ali pa totalni pretep. vsaka stvar se da verbalno rešit tako ali drugače. in tudi če punca/fant provocira, ni to razlog, da nekoga oklofutaš. pač mu vrneš nazaj z besedami če že ne gre drugače. jaz zase vem, da če bi me moj vsekal, bi definitivno dobil nazaj, kljub temu, da ne odobravam in ne odpuščam nasilja. ampak imam zaradi bivšega tak obrambni mehanizem kar se tega tiče, da bi ko kobra vsekala nazaj. bivši me ni pretepal, da ne bo kake pomote, je pa bilo veeeliiiikooo verbalnega nasilja, poniževanja, pa parkrat tud potiskanja..in takrat mi je počlo v glavi-od takrat naprej ne prenašam niti prepiranja.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

nikaragua napisal/-a:^^ okej nasilje itak.. samo mamo vec vrst nasilja. recimo nedopustlivo je da tip pride do tebe pijan in te tepe in podobno. da se zadeva ponavla.

sm v prejsnm postu mal nenatancno povedala. mene je po pou leta prvic udaru (klofuta) pol mu je blo fullll zou ampak se je cez par mescou ponovilo seenkrat pa sm mu tut oprostila potem je bla pa ena scena mi je pa razbiu arkado in s tem sva midva zaklucla za vedno.

tko da nevem nej usaka pr seb premisle ali je klofuta oprostliva al ni. jez sama sebe se pa zavedam da full znam provocerat in grem do konca. nerecm pa da sm si klofuto zasluzla.

brez zamere.
ampak, da ti je mogu arkado razbit, da si poštekala, da je treba zadevo zaključit.
si mogla bit pa zares zaljubljena...al pa blazno naivna in neumna.
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

floribunda napisal/-a:
nikaragua napisal/-a:^^ okej nasilje itak.. samo mamo vec vrst nasilja. recimo nedopustlivo je da tip pride do tebe pijan in te tepe in podobno. da se zadeva ponavla.

brez zamere.
ampak, da ti je mogu arkado razbit, da si poštekala, da je treba zadevo zaključit.
si mogla bit pa zares zaljubljena...al pa blazno naivna in neumna.

bla sm blaznoooo zalublena vanga. dejansko en mejhn delcek srca kljub usemu se zmer pripada njemu pa mu tut vedno bo.
k mi je razbiu arkado je v moji glavi nek klik naredu in sm ga zasovrazla. zacela sm razmislat da ce me lohka pr njegovih 17 tko napade kaj bo k bom stara 30 let sele, nekak sm zacela razmislat v tej smeri da si zasluzm bolzga k je on, da si ne zasluzm tega kr mi dela in da mi tega ni treba trpet. kljub temu da se mi je istocasno sesu ceu svet, ostala sm brez vsega dejansko. tizga cajta k je biu po tem nebom nikol pozabla in je biu najhujsi cas v mojm zivljenju do zdej kr sm prezvela.

pa da se razumemo ne podperam tega in tut usaki zenski k mi je oziroma bo povedala da se ji to dogaja ji bi brez kakrsnega koli razmisleka svetvala da ga nej pusti. obenm bi ji pa tocn vedla kako stat ob strani ker bi vedla kaj prezivlja. ker najvecji problem vsega tega je psiha. ker k se ti psiha sesuje ti kr lep cas rabs da jo postavs nazaj. nekak te to zaznamuje za ceu lajf. ampak te pa tut utrdi,da ti trdo kozo, znas bit mocnejsi.

in da govorim se mal ostalim k so moj prvi post tko hitr napadl.... sploh stavk LanaMaxim

enkrat bi me udaril in tudi zadnjič, verjemi. To zame ni dec, ampak reva.

k bi ti vedla da tle sploh ni potem problem o fantu pa kao reva gor dol. ko se ti zacne psiha sesuvat in so besede ljubljenega fanta kot lepilo za razbito psiho je tazadna stvar k pomisls to da je luzar, ker nemors brez nejga zivet. zavedas se da je edina resitev to da presekas samkaj k nimas moci da to nardis. rajsi trpis pa upas da bo kdaj bols.

resitev k sm jo jez zbrala: zacela sm se ukvarjat s sama seboj, sportom, zamenala druzbo da me ni spominjala na njega, zacela zurat na pouno, umes sm sicer mela par avanturc k so bli bl za povnenje mojga zbitga ega, navezat se pa nism mogla na nobenga. vsekakor sm se pa full velik naucila iz useega tega in zarad tega bi tut seenkrat sla cez use to ker dejansko mene je ta tip prpelu iz pekla v nebesa in nazaj v pekel in zdej znam vsaj cent pridne fante pa prjazne, pa tut vem kaj je tok prvlacnga na bayboyih. kajti pridn fantek te nikol nebo popelu niti v nebesa niti v pekel ampak bos nekje umes. ampak jez sm useen rajsi nekje umes pa mam umirjen lajf ne pa da zivim k zivcna razvalina pa dopustim da je moj življenje odvisn od tipa ter pa da je dejstvo al je dan lep al pa slab odvisn od njegovga razpolozenja.
Dinotti
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Dinotti »

Nevem kako naj začnem,sam nekako moram.Sam sem fant,ki je udaril punco.Imeu sm kr neki resnih zvez,ampak do te zadnje se to ni dogajalo.
Namreč punca je bila kr bojevita in trmasta znala je pa tud žalit.Vsakič ko sva se skregala me je žalila,da me je res prizadelo,še posebej z eno besedo.
Prvič se je zgodil po letu pa pol,ko sva se kregala in je prišlo do nevzdrzne meje,da sm odšel iz sobe,nakar je pritekla za mano in me dobesedno plesnila po golem hrbtu.To mi je potegnlo živec in sm jo zlasau.Nakr se zavem in spet hočem oditi pa pride za mano pa me napade spet in sm jo spet zlasau.No potem je videla,da je nardila napako in sva se pobotala.
Hočem vam to povedati,da mi ni bilo jasno,kako si dovoli dvigniti roko nad man oz.moškim.Sej vem ženske se ne tepe,sam ena meja pa mora bit tudi za ženske.
Dolgo zatem sva se spet skregala im je spet žalila z določeno besedo.Vendar takrat sm pa jz biu nasilen.Problem mi je,da se sploh nezavem pa ze nardim.Potem mi je pa tako žau:(
Tretjič sva pa zaradi tega nehala.Zau mi je krer sm na takem nivoju z njo,sam kaj ko se vidi,da je njej vseeno kaj mi reče.
Seveda spet kreg,ki se je stopnjeval,vendar sem se pri tisti besedi zadržal.Ker je videla,da ni nič,je pa stopnjevala in vklučevala mojo mamo zraven in se mi je spet strgalo.
Katastrofa,sploh nevem kako se mi to zgodi a nakoncu mi je vedno žau.Sam seb sm se zdeu ničvreden.
Sam osebno pa mislim,da če bi me punca bolj spoštovala me nebi žalila in jaz nebi biu nasilen.Nikoli z nobeno se mi ni to dogajalo.
Sedaj me pa lahko spluvate.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Jaz te ne bom spljuvala. Samo upam, da si zdaj končno dojel, da s to punco nista najbolj kompatibilna in se ne boš več vračal k njej.
Dinotti
Sramežljivka
Sramežljivka

Občutek imam,da je iskala dober razlog,da konča zvezo.
Jazsm ponosen in trmast tip,sam ko pa pride do konca se pa stopim.
Najhuj je pa zdej,da sm izpadu nasilnež in njeni so me čist odgnal in zasovražl.Mojih čustev in situacije se z moje strani pa ne poznajo. Jaz jo ljubim in mi je težko,navadu sm se,da je z menoj,zgubu sm najbolšga prjatla.Težko pa je tudi,da bova sploh kdaj skupi,ker sva si toliko različna,z leti pa ta razlika ratuje še večja.
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

taka zveza bols da se konca usekakor....

psiha pa dela pol svoje dejansko.

je pa res ful nepravicno da zarad takele zgodbe najbl grdo luc pobere dlih tip, k je kao nasilnez ubistvu pa mu je ona potegnla ziuc k provocera z stvarmi k tocno ve da ni prou, oziroma sam iziva.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Imava burne prepire, osebno znorim do te mere, da od jeze čutim nepopisno energijo najbolj črne vrste, zmožna bi bila prekričati ves svet, teči naokoli po ekvatorju in na koncu pljuniti 2 km daleč, ampak želje po udarcih na srečo vseeno nimam. Niti nočem vedeti, kaj bi (poleg udarca kot takega) čutila, če bi mejo prestopil on ... :?
Dinotti
Sramežljivka
Sramežljivka

Vendar razlika med spoloma je tudi v tem,da so moški polni tostestorona,ki je pa veliki krivec za večjo razburjenost.Se pravi moški mora veliko več truda vložiti,da se pomiri,kot ženska.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

o tem sm js govorila. noben se ne vpraša kaj stoji za nasiljem, ker je najbolj enostavno na tipa s prstom kazat, da je usekan, nasilnež, brez vesti, ženska pa boga sirota. itak.
Dobr da sta s to bejbo končala, si saj vidu kje si naredu napako in ne boš več pustil da pride tok daleč. če vidiš koga ki išče najbolj šibke točke in ta zbada, je boljš da se posloviš.
Odgovori