In glede na to, da imaš slabe izkušnje od prej, kako lahko rečeš, da bi zdajšnjemu oprostila, če bi te udaril??? Kje imaš spoštovanje, pamet.

nikaragua napisal/-a:^^ okej nasilje itak.. samo mamo vec vrst nasilja. recimo nedopustlivo je da tip pride do tebe pijan in te tepe in podobno. da se zadeva ponavla.
sm v prejsnm postu mal nenatancno povedala. mene je po pou leta prvic udaru (klofuta) pol mu je blo fullll zou ampak se je cez par mescou ponovilo seenkrat pa sm mu tut oprostila potem je bla pa ena scena mi je pa razbiu arkado in s tem sva midva zaklucla za vedno.
tko da nevem nej usaka pr seb premisle ali je klofuta oprostliva al ni. jez sama sebe se pa zavedam da full znam provocerat in grem do konca. nerecm pa da sm si klofuto zasluzla.
floribunda napisal/-a:nikaragua napisal/-a:^^ okej nasilje itak.. samo mamo vec vrst nasilja. recimo nedopustlivo je da tip pride do tebe pijan in te tepe in podobno. da se zadeva ponavla.
sm v prejsnm postu mal nenatancno povedala. mene je po pou leta prvic udaru (klofuta) pol mu je blo fullll zou ampak se je cez par mescou ponovilo seenkrat pa sm mu tut oprostila potem je bla pa ena scena mi je pa razbiu arkado in s tem sva midva zaklucla za vedno.
tko da nevem nej usaka pr seb premisle ali je klofuta oprostliva al ni. jez sama sebe se pa zavedam da full znam provocerat in grem do konca. nerecm pa da sm si klofuto zasluzla.
brez zamere.
ampak, da ti je mogu arkado razbit, da si poštekala, da je treba zadevo zaključit.
si mogla bit pa zares zaljubljena...al pa blazno naivna in neumna.
enkrat bi me udaril in tudi zadnjič, verjemi. To zame ni dec, ampak reva.