Kritike filmov!
Inkheart - eeh. Močno dolgočasen film, vmes se kar nekaj brezveze vleče in pa nasploh čudna zgodba. 5/10
Step up 2 - super film, veliko plesa. Močno boljši od prvega dela. 9/10
La vie ene rose - od filma sem pričakovala več, saj je bilo toliko pompa okoli tega filma in pa močnoo se je vlekel in sem komaj prilezla do konca. 7/10
The dark knight - sem se ga spravila gledati čisto navdušena, vendar me je močnoo razočaral. Preveč je bilo tega, da so že imeli Jokerja, pa jim je nato pobegnil, so ga spet iskali, spet našli and so on...Na sredini mi je bil že tako beden, da sem ga od časa do časa previla naprej. Konec mi pa sploh ni bil všeč. 6/10
Step up 2 - super film, veliko plesa. Močno boljši od prvega dela. 9/10
La vie ene rose - od filma sem pričakovala več, saj je bilo toliko pompa okoli tega filma in pa močnoo se je vlekel in sem komaj prilezla do konca. 7/10
The dark knight - sem se ga spravila gledati čisto navdušena, vendar me je močnoo razočaral. Preveč je bilo tega, da so že imeli Jokerja, pa jim je nato pobegnil, so ga spet iskali, spet našli and so on...Na sredini mi je bil že tako beden, da sem ga od časa do časa previla naprej. Konec mi pa sploh ni bil všeč. 6/10
I Love You, Man - ful smešen
, ni mi žal da sem ga šla gledat v kino (komedij drugače ne gledam v kinu, samo filme, ki imajo posebne efekte) 9/10

- **medyka**
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
renatka_ napisal/-a:Dol sm si potegnala Marley and me, ampak me je kr minal, ker sm prebrala par čustvenih komentarjev.
Mene tud. Sm si res hotla ogledat ta film (v kinu sicer), ampak sm si premisnla, ko sm preletela tole temo. Brezveze. Nočem gledat.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Skor ne morem verjet, da ni se nobena komentirala tega filma
- Gran Torino - 9.9/10. ZELO priporocam, film me je res izredno pozitivno presenetil.

Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
kepka napisal/-a:Skor ne morem verjet, da ni se nobena komentirala tega filma- Gran Torino - 9.9/10. ZELO priporocam, film me je res izredno pozitivno presenetil.
Mogoče zato, ker ga še nekateri nismo do zdaj gledali.

Fast & Furious ... nimam pripomb
The Tale of Despereaux ... načeloma mam zelo rada risanke, vendar tale mi pa ni in ni šla.
Into the Blue 2: The Reef ... gledat sem ga šla na podlagi prvega filma, kjer mi je bila igralska zasedba ušeč
pa tut zgodba sama ni bla tko zlo napačna,vendar me 2.del ni navdušil. Igralci so bli pobrani iz vse "zanih" seriji in določeni res niso pasal zraven 

The Tale of Despereaux ... načeloma mam zelo rada risanke, vendar tale mi pa ni in ni šla.
Into the Blue 2: The Reef ... gledat sem ga šla na podlagi prvega filma, kjer mi je bila igralska zasedba ušeč

Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
- Cosmopsiho
no angel napisal/-a:renatka_ napisal/-a:Dol sm si potegnala Marley and me, ampak me je kr minal, ker sm prebrala par čustvenih komentarjev.
Mene tud. Sm si res hotla ogledat ta film (v kinu sicer), ampak sm si premisnla, ko sm preletela tole temo. Brezveze. Nočem gledat.
Jaz sem gledala, žal ni tak smešno kot sem si mislila, ampak je vseeno fajn film. Vendar konec je čist adijo - tulila sem kot nora

Is sex dirty? Only if it’s done right.
- Limonca.ena
- Sramežljivka
- Kraj: Mb.*
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
The Horsemen, 9.7/10 mu dam js. Super film. Odlična igra Ziyi Zhang-ove 

I am not an enigma, just a contradiction!