midva sva stara 17, skupi sva pou leta. ampak js sm bla ze od skos bl tko, samostojna, lahko sm hodila okol, ce sm hotla, doma so mi zaupal, tud nikol nism mela nobene ure pa to pa hodm vn od 14. leta. on je najstarejsi doma, ostali so se zacetek OŠ, tko da ga se nimajo za neki "odraslega" mladostnika, ampak se je to zacel spreminjat odkar si je punco najdu
sm misla da bo pr njegovih lih zato mal problem k zdj spi skor usak vikend en dan pac pr men, ampak tud njegovi nc ne komplicirajo, mal mu zagrozijo zrd ocen, ampak so to bl prazne groznje. lahko da jim je fajn k vejo da je doma, da ne hod okol do ne vem kaksnih ur, ampak so bli prj tud mal bl strogi glede nocnih izhodov predn sva bla skupi. tko da niti z moje niti z njagove strani nimava nobenih problemou. in ce slucajno ne pride ze u petk al pa soboto popoldne k men, me doma ze sprasujejo kje je
edino kar njegove mot je to, da js nikol nism tm, kr bi radi vidl, da tud js kj tja pridm, ne da je sam on tuki.
drgac je biu pa prvic tuki po treh tednih, doma je reku da je pr kolegu, mojih pa itak ni blo. k je biu 2. al 3. tuki (prespal) je prsla mt dam sred noci, kr je bla na eni festi in sta se lepo spoznala:) pol pocas ze fotra, k sm najprej misla, da bo bol problem in je res taprvic mau cudn gledu kr mu kao nism povedla da pride, kr men je full bedast rect "ej ati dons bo pa moj fnt tuki spau". pac tko smo navajeni da glede tega niso nikol nobenmu tezil. tko da naslednic se je ze smejcku lepo