Sori, sam - a ti to resno? Ja, in, kaj naj bi blo?[vanessa] napisal/-a:^^ in kaj bo potem k ga bo po dougem času spet zagledala?
...plus razloži mu, da ti ne paše taka situacija med vama in da se moraš distancirat od njega, ker pač. Samo začet ignorirat bi blo verjetno še slabše, če je on tok napaljen..MilkyWay napisal/-a:* Princes' napisal/-a:če bi ga izbrisala, bi pomoje našel kakšno drugo pot, samo da bi bil v stiku z mano, v to sem prepričana...
Bi pot našel on ali bi jo na koncu ti, ker bi te premamila želja po nevemčem? Lej, nevem, zakaj mu sploh še odpisuješ, če te to tako "moti". Lahko mu poveš, da želiš malo miru (ignoriranje namreč ni moja najboljša metoda), da te moti, ker ti piše, da je čas, da gresta usak svojo pot...
Aloha napisal/-a:
Tko da ... Kako se preboleva človeka, s kerim se tedensko videvaš, klepetaš, si deliš usluge in pomoč, človeka, k te vedno objame, polupčka, sm pa tja nezavedno pokliče po uzdeuku iz časou vajinih toplih trenutkou, človeka, za kerga se učasih zdi, da je že tko daleč stran, hip za tem pa čisto blizu ... oh, ne vem. Najbrž je tut tle čas tisti, k počasi, nezavedno upraulja s tvojimi čustvi ...
Aloha napisal/-a:Tko da ... Kako se preboleva človeka, s kerim se tedensko videvaš, klepetaš, si deliš usluge in pomoč, človeka, k te vedno objame, polupčka, sm pa tja nezavedno pokliče po uzdeuku iz časou vajinih toplih trenutkou, človeka, za kerga se učasih zdi, da je že tko daleč stran, hip za tem pa čisto blizu ... oh, ne vem. Najbrž je tut tle čas tisti, k počasi, nezavedno upraulja s tvojimi čustvi ...
Yazmeen napisal/-a:Nikakor. Vsaj jst še zmeri mislm, da se ne morš it z nekom, do kerga čutiš še neki več, enga 'prijateljstva' in sam sebe neki nategvat. Pomojem se morš za neki časa odmaknt, da preboliš, pol sta pa lahko prijatelja. Al pa tud to ne.
Skrat potepuh napisal/-a:
Zelo, zelo težko. Js sm svojega prvega prebolevala po koščkih, ker ravno ko sm normalno "zadihala" se je on spet ogrel in mi obljubljal poroko () in nato spet pustil z zlomljenim srčkom in obljubo prijateljstva. In spet. In z drugimi ni šlo, nekje globoko je bil v srčku vedno prisoten on. In po vsakem drugem sem prebolevala njega. In bila ljubosumna na vse, ki se jim je smejal, hkrati pa se tolažila, da je še upanje, ker ni imel nobene druge. Bil pa je vedno tam, z istim starim nasmehom, samo najinimi forami in prijaznostjo, prijatelj, ki me je objemal kot včasih in mi hkrati z nebesi prinašal pekel...
Yazmeen napisal/-a:Aloha napisal/-a:
Tko da ... Kako se preboleva človeka, s kerim se tedensko videvaš, klepetaš, si deliš usluge in pomoč, človeka, k te vedno objame, polupčka, sm pa tja nezavedno pokliče po uzdeuku iz časou vajinih toplih trenutkou, človeka, za kerga se učasih zdi, da je že tko daleč stran, hip za tem pa čisto blizu ... oh, ne vem. Najbrž je tut tle čas tisti, k počasi, nezavedno upraulja s tvojimi čustvi ...
Nikakor. Vsaj jst še zmeri mislm, da se ne morš it z nekom, do kerga čutiš še neki več, enga 'prijateljstva' in sam sebe neki nategvat. Pomojem se morš za neki časa odmaknt, da preboliš, pol sta pa lahko prijatelja. Al pa tud to ne.
Yazmeen napisal/-a:Aloha napisal/-a:
Nikakor. Vsaj jst še zmeri mislm, da se ne morš it z nekom, do kerga čutiš še neki več, enga 'prijateljstva' in sam sebe neki nategvat. Pomojem se morš za neki časa odmaknt, da preboliš, pol sta pa lahko prijatelja. Al pa tud to ne.