Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

jst grem čez en tedn končn na cpp! :D mi počas že muri kr morm skoz koga za prevoz prosit :? tko da komi čakam :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

m
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 18:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Valeria »

bubabiba napisal/-a:A če narediš v tretje si kar antitalent al kaj? :roll:

Malo že. :D
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bubabiba »

Valeria napisal/-a:
bubabiba napisal/-a:A če narediš v tretje si kar antitalent al kaj? :roll:

Malo že. :D

Mogoče maš pa lahko tud smolo, kar je dostikrat, glede na to da je a nardiš izpit al ne polovica od sreče odvisn. Nevem, mal se mi zdi mimo razlikovat med tistimi, ki so u prvo naredil in tistimi, ki so v tretje ali več. vsak ma lahko nesrečo, ni zdej un ki je v prvo naredu nič boljši voznik ponavadi, ker itak učit se začne šele, ko je narediu izpit.
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *kristyna* »

moj inštruktor je tudi zelo vredu.
Pomoje se še ni drl name pa sem že ene parkrat naredila par traparij( v 10 sekundah mi je 2x avto crknu, zavijala sem kot v krožišču (kjer ga sploh ni blo), žmigovc desno jaz grem v levo, reče mi da greva naravnost jaz zavijem desno,...).
Enkrat sem se prov smejala (črn humor) ko je rekel: Sej res ni dalč do žal, sam vseen mal čez ramo poglej če je slučajno kakšen kolesar. Ali mi pa reče: no sej ko se bova pa naslednjič čez tale križišče peljala, si bova pa pogledala mal znake.
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Malo teorijo nardila brez napak! čist ponosna nase ;)
drug tedn začnem vozit, tko da sm že kr nestrpna :D mela bom pa inštruktorco.hm :?
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

jaz bi vse dala za to, da bi mela inštruktorco.
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

Pa saj lahko zamenjas instruktorja za instruktorico. Saj ti placas, torej lahko izberes sama, ce te seveda potem ona vzame.
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Sessa napisal/-a:jaz bi vse dala za to, da bi mela inštruktorco.

Zakaj je pe ne morš imet? :?

Jst sm jo imela, 24 let staro punco, študentko. Ful mi je blo fajn, ker sva ble nekak na isti valovni in sm bla čist sproščena zravn nje. Drgač pa ženska obvlada, ima narjen izpit za vsa mogoča prevozna sredstva, tovornjak, avtobus, traktor, motor...,ker si je zadala, da bo imela vse okenčke poštempljane v izpitu :)
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Yazmeen napisal/-a:Jst sm jo imela, 24 let staro punco, študentko. Ful mi je blo fajn, ker sva ble nekak na isti valovni in sm bla čist sproščena zravn nje. Drgač pa ženska obvlada, ima narjen izpit za vsa mogoča prevozna sredstva, tovornjak, avtobus, traktor, motor...,ker si je zadala, da bo imela vse okenčke poštempljane v izpitu :)

A ni kao pravilo, da mora imeti inštruktor najmanj 9 let izkušenj z vožnjo, da lahko začne inštruirat? (pa nej me kdo popravi, ker nisem lih najbolj sigurna)
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Ni res :) Mora imeti opravljene vse izpite, predavanja in na vsake toliko časa inštruktorji spet hodijo na izpite.
Tud jz sm mela inštruktorco in je blo fino :)
It was forever..but it didnt last long..
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

MilkyWay napisal/-a:
Yazmeen napisal/-a:Jst sm jo imela, 24 let staro punco, študentko. Ful mi je blo fajn, ker sva ble nekak na isti valovni in sm bla čist sproščena zravn nje. Drgač pa ženska obvlada, ima narjen izpit za vsa mogoča prevozna sredstva, tovornjak, avtobus, traktor, motor...,ker si je zadala, da bo imela vse okenčke poštempljane v izpitu :)

A ni kao pravilo, da mora imeti inštruktor najmanj 9 let izkušenj z vožnjo, da lahko začne inštruirat? (pa nej me kdo popravi, ker nisem lih najbolj sigurna)

Očitno ni res, če je bla moja 24 let stara :) Pa tud moja kolegica je ištruktorca že en let, pa je stara 25.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

moj kolega je star 23 pa je inštruktor... sicer imajo privat avtošolo, sam pomojem so glede tega povsot ista pravila.
*AnNy
Debatorica
Debatorica

jst sm mela dons prvič vožnjo in morm rečt da sm čist navdušena.Sm mislna da bom mela prvič samo predstavitev avta,..itd itd. k sm tja pršla je rekla naj se usedem na voznikovo stran da bom vozila, mene je blo groza :eek: ampak ni blo panike, sm šla tut po glavni cesti, od začetka sm bla tko trda, namest da bi gledala na cesto sm gledala kko se šalta. :lach: inštruktorca je pa super, sm ful zadovolna z njo.
jutr gremo pa mal dlje, tko da juhej zame :D
Uporabniški avatar
*Sagitt*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a *Sagitt* »

hehe kje je že to prva ura vožnje ..
ma se spomnim da sem bla tak tečna pa jezna pa + cela v grozi ko sem mela prvo uro .. pa še pol verjetno tam do ene 8h ... no pol sem se te nekako le privadla .. pa je šlo .. :lol:
Some things end, some things begin and some things never change ..
Zaklenjeno