bubabiba napisal/-a:A če narediš v tretje si kar antitalent al kaj?
Malo že.
Mogoče maš pa lahko tud smolo, kar je dostikrat, glede na to da je a nardiš izpit al ne polovica od sreče odvisn. Nevem, mal se mi zdi mimo razlikovat med tistimi, ki so u prvo naredil in tistimi, ki so v tretje ali več. vsak ma lahko nesrečo, ni zdej un ki je v prvo naredu nič boljši voznik ponavadi, ker itak učit se začne šele, ko je narediu izpit.
moj inštruktor je tudi zelo vredu.
Pomoje se še ni drl name pa sem že ene parkrat naredila par traparij( v 10 sekundah mi je 2x avto crknu, zavijala sem kot v krožišču (kjer ga sploh ni blo), žmigovc desno jaz grem v levo, reče mi da greva naravnost jaz zavijem desno,...).
Enkrat sem se prov smejala (črn humor) ko je rekel: Sej res ni dalč do žal, sam vseen mal čez ramo poglej če je slučajno kakšen kolesar. Ali mi pa reče: no sej ko se bova pa naslednjič čez tale križišče peljala, si bova pa pogledala mal znake.
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Sessa napisal/-a:jaz bi vse dala za to, da bi mela inštruktorco.
Zakaj je pe ne morš imet?
Jst sm jo imela, 24 let staro punco, študentko. Ful mi je blo fajn, ker sva ble nekak na isti valovni in sm bla čist sproščena zravn nje. Drgač pa ženska obvlada, ima narjen izpit za vsa mogoča prevozna sredstva, tovornjak, avtobus, traktor, motor...,ker si je zadala, da bo imela vse okenčke poštempljane v izpitu
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
Yazmeen napisal/-a:Jst sm jo imela, 24 let staro punco, študentko. Ful mi je blo fajn, ker sva ble nekak na isti valovni in sm bla čist sproščena zravn nje. Drgač pa ženska obvlada, ima narjen izpit za vsa mogoča prevozna sredstva, tovornjak, avtobus, traktor, motor...,ker si je zadala, da bo imela vse okenčke poštempljane v izpitu
A ni kao pravilo, da mora imeti inštruktor najmanj 9 let izkušenj z vožnjo, da lahko začne inštruirat? (pa nej me kdo popravi, ker nisem lih najbolj sigurna)
Ni res Mora imeti opravljene vse izpite, predavanja in na vsake toliko časa inštruktorji spet hodijo na izpite.
Tud jz sm mela inštruktorco in je blo fino
Yazmeen napisal/-a:Jst sm jo imela, 24 let staro punco, študentko. Ful mi je blo fajn, ker sva ble nekak na isti valovni in sm bla čist sproščena zravn nje. Drgač pa ženska obvlada, ima narjen izpit za vsa mogoča prevozna sredstva, tovornjak, avtobus, traktor, motor...,ker si je zadala, da bo imela vse okenčke poštempljane v izpitu
A ni kao pravilo, da mora imeti inštruktor najmanj 9 let izkušenj z vožnjo, da lahko začne inštruirat? (pa nej me kdo popravi, ker nisem lih najbolj sigurna)
Očitno ni res, če je bla moja 24 let stara Pa tud moja kolegica je ištruktorca že en let, pa je stara 25.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
jst sm mela dons prvič vožnjo in morm rečt da sm čist navdušena.Sm mislna da bom mela prvič samo predstavitev avta,..itd itd. k sm tja pršla je rekla naj se usedem na voznikovo stran da bom vozila, mene je blo groza ampak ni blo panike, sm šla tut po glavni cesti, od začetka sm bla tko trda, namest da bi gledala na cesto sm gledala kko se šalta. inštruktorca je pa super, sm ful zadovolna z njo.
jutr gremo pa mal dlje, tko da juhej zame
hehe kje je že to prva ura vožnje ..
ma se spomnim da sem bla tak tečna pa jezna pa + cela v grozi ko sem mela prvo uro .. pa še pol verjetno tam do ene 8h ... no pol sem se te nekako le privadla .. pa je šlo ..
Some things end, some things begin and some things never change ..