Vse o kopalkah
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
-
- Komunikatorka
^^ full lepe, sem jih prej na njihovi strani zasledila...
kera ve ceno?
kera ve ceno?

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
- Cosmopolitanka
Mene pa zanima v katerih trgovinah se da kombinirat zgornji in spodnji del,torej da ma zgornji svojo ceno, spodnji pa svojo?
Ker js na žalost zgoraj rabim 34 oziroma s, spodaj pa 36-38, tko da je mal problem
Povsod pa naletim na ceno za oboje, torej brez kombiniranja.
Aha pa še to, kje v ljubljani se dobi nancy kopalke? Ker sm mela ene že 3 poletja pa so še zmer kot nove, pa ful lepo postavco nardijo.
Ker js na žalost zgoraj rabim 34 oziroma s, spodaj pa 36-38, tko da je mal problem

Aha pa še to, kje v ljubljani se dobi nancy kopalke? Ker sm mela ene že 3 poletja pa so še zmer kot nove, pa ful lepo postavco nardijo.
sončnica napisal/-a:Mene pa zanima v katerih trgovinah se da kombinirat zgornji in spodnji del,torej da ma zgornji svojo ceno, spodnji pa svojo? Aha pa še to, kje v ljubljani se dobi nancy kopalke?
Zg. in sp. dele (različne) vem, da ima H&M, Skini, tut v Roxy-ju sem zasledila. Nancy kopalke imajo v Emporiumu in to kar veliko izbiro.