*skokica* napisal/-a:Moj namen sicer ni "zagovarjat" punce, ki pozabijo na prijatelje, ampak rada bi omenila še en pogled. So še drugi dejavniki. Meni se je npr. v nekaj mesecih življenje obrnilo dobesedno na glavo - začela sem s fantom, napredovala sem v službi in praktično cele dneve visela tam, zamenjala študij ... In moja prijateljica tega ni mogla razumeti. Eno poletje prej sva res priževeli skupaj kot rit in srajca - na morje sem, na morje tja ... Še zdaj lahko rečem, da je bilo to najbolj noro poletje v mojem življenju. In pri njej se v enem letu ni nič spremenilo in bi naslednje poletje naredila enako, pri meni pa zgoraj naštete spremembe. In ja, brezskrbnih dni je bilo zame konec (predvsem zaradi službe - dobila sem pač 2 tedna dopusta). Ampak ona vsega tega ni videla in se ji ni dalo dopovedati, za vse je bil seveda kriv moj fant (ki ima v končni fazi bore malo pri vsem tem).
K da bi sebe opisvala! Ampak prejšnje poletje k je blo zlo preveč pestro

...
Kolegica pa isto kot ta tvoja... ona obuja spomine od učasih k sva ble k rit pa srajca, pa živi v tistih starih časih, še zmer stare poglede na vse..
Vsak se spremeni, jz sm se spremenila, tko k ona, tko da tega kar se mi zdj dogaja ne bi spremenila nikol!!!
In k mi govori za nazaj kako sva ga žurale, plesale na polno, ona žvakala z usakim tipom...hmmmm mam tko v glav 'omg prebol, tist smo bli otroc, se nemore primerjat z zdej, k je pa res norooo' haha

tkrt smo bli kaj jz vem, 2letnik SŠ?
Aja sam nemore mi očitat tipa, ker ne visiva ceu cajt skp, pokličeva se da se zmeva kam me pride iskat, al greva jest itd več al mn sm z drugimi kolegicami al si pa po svoje nardim če je sila
Fora je, da ona je še SŠ, jz sm fax, mam čist IKS kolegice njej, druga muska tut, druge teme, čist drugač kar mi zdj ful ustreza, drugač sploh nočm da je..isto ona ne hodi vn žurat tok, jz ja.. potem so še eni osebni razlogi k me je neki 'posredno' zajebala, tut povezani z mojim tipom (nč da bi kej mela, čiist iks, neki z avtom uglaunm ))...in pol mava čist iks svet, tut pogovarjat se neznava več tko k učas, ...ni mi več zanimiv

jbga, tko je
Ppl change!