mah sj pol sm jima rekla da js ne bompobudnica več nikol nj onidve dobr premislta kdaj sta si primorne uzet tisto urco za pijačo na tedn vsaj če ne več...

Dinotti napisal/-a:Tud prijatelji gredo.
*skokica* napisal/-a:Moj namen sicer ni "zagovarjat" punce, ki pozabijo na prijatelje, ampak rada bi omenila še en pogled. So še drugi dejavniki. Meni se je npr. v nekaj mesecih življenje obrnilo dobesedno na glavo - začela sem s fantom, napredovala sem v službi in praktično cele dneve visela tam, zamenjala študij ... In moja prijateljica tega ni mogla razumeti. Eno poletje prej sva res priževeli skupaj kot rit in srajca - na morje sem, na morje tja ... Še zdaj lahko rečem, da je bilo to najbolj noro poletje v mojem življenju. In pri njej se v enem letu ni nič spremenilo in bi naslednje poletje naredila enako, pri meni pa zgoraj naštete spremembe. In ja, brezskrbnih dni je bilo zame konec (predvsem zaradi službe - dobila sem pač 2 tedna dopusta). Ampak ona vsega tega ni videla in se ji ni dalo dopovedati, za vse je bil seveda kriv moj fant (ki ima v končni fazi bore malo pri vsem tem).