Večne bolečine pr seksu, je to res sam psiha?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

p!ka, nevem zakaj točno gre pri tebi, ampak jst sm mela ful velike probleme z vnetji. To se ni vleklo tedensko, niti mesečno - ampak še bolj.

No, potem, ko niso zalegla ne zdravila, ne domači zvarki sem nehala jest tabletke. Sicer me je še (razumljivo) nekaj časa bolelo (ampak ne več peklo in žgalo) tokrat direkt notr. Zdravnica je rekla, da je to zato, ker je pač sistem zje*an od vseh predhodnih pi*darij in, da tuki ni kej preveč za nardit in, da bom mogoče mela take probleme (sploh v določenih položajih) za zmeri.

No zdej, (po 8ih mesecih prenehanja s tabletkami) je stvar porihtana. Pomoje ne bi blo slabo, da tudi ti probaš. Sej se je bedno odločit za prenehanje, jst sm se odločvala (ful!) predolgo, zdej mi pa ni žal. Sploh za to, ker so se meni problemi res sam stopnjevali, plus tega maš lahk resne težave tudi kasneje.

P.S. Mene je sicer ginekologinja prepričvala, da me boli zato, ker sem precej ozka, ampak sem vedla, da to ni to, ker me pred tem ni nikoli bolelo pa nisem mela nič bolj široke ( :D ).

Jst sem se s tem zezala ene slabe dve leti (pazi-nonstop!), zdej je pa končno mir. Mal je še problema s tem, ker me boli, če poskušava takoj zatem še 1×, drugače je pa zdaj 1A.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Sm bla zdej pou leta brez KT in sva bla na kondomih. Kokr sm sledila tem mojim bolečinam, me je bolelo isto, če ne clo malo bolj, ker me mela občutek, ko da me ta kondom žuli... :?
Kko pa si ugotovila, da maš unetje ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Uh, bolelo bolelo bolelo. Srbečice praktično ni blo (bila naj bi zlo očiten znak). Uglavnem potem sem se mal filala z vsemi možnimi zdravili, pol sem pač nehala. In z zdravili in s tabletkami.

Sej mene s kondomom tudi ful žuli, riba in kr mal boli (vrjetno mi "kondomski materjal" ne štima). Zato pa večinoma sexava brez, proti koncu ga pa uporabiva. Jst mam filing, da sm se tega (končno!) rešla in mam upanje, da bo zdej, ko bom zopet začela s kontracepcijo, vredu.

Tudi preden sem začela jemat tablete je blo vse kul, do takrat, ko sva šla za več dni v terme. Pol pa itak tist klor, kopalke cel dan na sebi (mokre, dokler se niso na meni posušile,...). No od takat naprej se je samo stopnjevalo. Najprej je blo mal neprijetno, pol je mal peklo, mal bolelo, pol že fejst, pol pa skor sexat nisem več upala.

Kako se je pa tebi pravzaprav to sploh pojavlo oz. začelo?
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Kondom nič ne riba ali žuli, če je vlažnost nožnice primerna.

p!ka, preberi to temo in mogoče ugotoviš, kaj uporabnega. Če ni ginekoloških težav, gre verjetno za nesproščenost - nezavedno krčiš vaginalne mišice in otežuješ prodiranje. Glede na to, kar pišeš o svoji zvezi, je mogoče kriv vajin odnos s fantom - nezaupanje, nesproščenost, jeza, žalost ipd., vse to lahko vpliva na spolnost in posledično na bolečine.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Ubistvu ne vem. Kr naenkrat sm opazla, da me u nekaterih položajih, ki me prej ni, boli. Na trenutke ful, sploh, če ga nabije not.
Malo me skrbi, da ni kej narobe in tud neumno mi je, da mava sekse, ko stokam, da me boli u usak položaju... :?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

Jaz sem po vec kot enem letu sexa ugotovila, da sem res ves cas nezavedno stiskala misice. Mislim wtf no. Saj bolecine niso bile nevzdrzne, ampak bolelo me je pa na zacetku vsakic. Med sexom je bilo potem vse vredu, ampak ko ga je pa dal prvic noter me je pa vedno bolelo, vcasih bolj, vcasih manj. Pa sva poskusala z lubrikanti, s slino, s prsti, sla sem tudi do ginekologinje. Pa mi je rekla naj pac mazem kozico na spodnji strani vhoda v noznico s kaksno kremo veckrat na dan, da se kao raztegne. Da drugega nasveta na zalost nima, ker ni nic drugega narobe z mano.
No, zdaj pa sem, kot ze receno, odkrila toplo vodo. :D In zdaj zavedno vsakic popolnoma sprostim misice (pa vcakic opazim nenadzorovano tendenco k stiskanju) in je vse drugace. Res redko me se kaj zaboli, drugace pa yay, vse tipi topi. :twisted:
Mogoce bom se zacela verjet da so tudi vaginalni orgazmi in vse te zadeve v res veliki meri povezane s psiho. :D
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Gost

p!ka napisal/-a:Ubistvu ne vem. Kr naenkrat sm opazla, da me u nekaterih položajih, ki me prej ni, boli. Na trenutke ful, sploh, če ga nabije not.
Malo me skrbi, da ni kej narobe in tud neumno mi je, da mava sekse, ko stokam, da me boli u usak položaju... :?

Pa te boli ali peče? Kakšna bolečina je to? Peče lahko, ko gre za premajhno vlažnost ali vnetje, boli pa lahko, če nisi sproščena ali zaradi drugih ginekoloških težav. Mogoč morata ugotoviti, v katerem položaju se to dogaja, se ga izogibati na začetku odnosa in se ga lotiti šele nekje na sredini, ko si sproščena, ker vidiš, da nič ne boli in ko je vlažnost največja. Če te skrbi, pa pojdi h ginekologu in se da s pregledom hitro ugotoviti kako in kaj.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Ne, ne peče me (okej, se tud to zgodi, ampak tiskrat vem, da je zarad premale vlažnosti). Bolj me boli. Kaj pa vem kko bi opisala občutek. Učasih je kot, da bi me zarezalo, učasih pa kot, da bi me krč prjeu.
Sm bla pr G in mi je reku, da to ni nič tazga. Se zna pojauljat u določenih položajih, ker se žensko telo spreminja. Reku je da sm še premlada, da bi se mi telo nehalo spreminjat in tko, da se bo lahko večkrat dogajalo, da me bo bolelo v položajih, ki me prej ni. :?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

MsN napisal/-a:Kondom nič ne riba ali žuli, če je vlažnost nožnice primerna.

Nevem, mene žuli pa tudi, če teče iz mene (kar definitivno). Če ga dava dol je pa vse vredu. Tudi, če najprej brez je vse vredu, takoj ko je kondom v igri pa ni več prijetno. :)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

to s kondomom je lahko samo psihične narave.
Gost

rammsteingirl napisal/-a:to s kondomom je lahko samo psihične narave.

Ali pa so dejansko krivi kondomi. Obstaja več vrst - izbereš tanke, po možnosti čim bolj naravne, brez dodatkov in je težav manj oz. sploh nič.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

zanimivo XD

Jaz sem 3 leta preseksala s kondomi pa nisem bla nit enkrat ožuljena :wink: ... Pomojem za to niso krivi kondomi... Ob pravilni uporabi se ga skoraj ne čuti... (vsaj jaz in moj spolni partner pri tem nisva imela težav...)
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

MsN napisal/-a:
rammsteingirl napisal/-a:to s kondomom je lahko samo psihične narave.

Ali pa so dejansko krivi kondomi. Obstaja več vrst - izbereš tanke, po možnosti čim bolj naravne, brez dodatkov in je težav manj oz. sploh nič.

Men je dohtarca rekla, da je možno, da sm alergična na materjal. Sicer sama zase ne bi upala točno trdit, ampak je precej možno. Zdej mam že druge ultra tanke, pa je tista neprijetnost še vedno prisotna. (Pa ne pomaga tut, če mi direkt teče vn, al pa, če z lubrikantom namažem.)

En razlog več, da mislim, da so krivi izključno kondomi je ta, da je s tistim debelejšim oz. rebrastim bil čist j*ben križ. Direkt za znoret.
Gost

Poskusita Safexove natural - brez spermicidnega premaza. Mogoče te moti nonoxynol-9, ki je v večini kondomov, v teh pa ga ni.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Hvala za nasvet, sicer sva do zdaj vedno mela Durex-ove. Upam pa, da ne bo treba kupit nobenih več, če/ker bom spet začela s tabletkami. :)
Odgovori