No, potem, ko niso zalegla ne zdravila, ne domači zvarki sem nehala jest tabletke. Sicer me je še (razumljivo) nekaj časa bolelo (ampak ne več peklo in žgalo) tokrat direkt notr. Zdravnica je rekla, da je to zato, ker je pač sistem zje*an od vseh predhodnih pi*darij in, da tuki ni kej preveč za nardit in, da bom mogoče mela take probleme (sploh v določenih položajih) za zmeri.
No zdej, (po 8ih mesecih prenehanja s tabletkami) je stvar porihtana. Pomoje ne bi blo slabo, da tudi ti probaš. Sej se je bedno odločit za prenehanje, jst sm se odločvala (ful!) predolgo, zdej mi pa ni žal. Sploh za to, ker so se meni problemi res sam stopnjevali, plus tega maš lahk resne težave tudi kasneje.
P.S. Mene je sicer ginekologinja prepričvala, da me boli zato, ker sem precej ozka, ampak sem vedla, da to ni to, ker me pred tem ni nikoli bolelo pa nisem mela nič bolj široke (

Jst sem se s tem zezala ene slabe dve leti (pazi-nonstop!), zdej je pa končno mir. Mal je še problema s tem, ker me boli, če poskušava takoj zatem še 1×, drugače je pa zdaj 1A.