Atomic Harmonik- kaj za hudiča???
- barbie_girl
- Kršitelj/ica 2. stopnje
- Kraj: Ljubljana
-
- Komunikatorka
- Kontakt:
Evo, še malo več o Špeli in Špelci
@ napisal/-a:Evo, še malo več o Špeli in Špelci
Na teh slikcah sta obe seksi (samo frizure mata smešne

krfjolca napisal/-a:@ napisal/-a:Evo, še malo več o Špeli in Špelci
Na teh slikcah sta obe seksi (samo frizure mata smešne)
ma ja, na unih slikah k mata roza kopalke sta boljš kt una tigrasta varianta... me pa čist nč ne moti če ma Špela kakšen kilogramček več in ga tud pokaže... je vsaj normalna ženska

Pa dej nehite že s tem al je predebela al je suha nooo...
Pač punca se mi zdi čist normalna (še vedno ne podpiram anoreksije), pač noben ni popoln. Dejstvo pa je, da vse slike, ki so objavljene v revijah itd. retuširajo...Na fotkah, ki jih gleda ogromno folka, bi jasno da vsaka rada zgledala najboljše...

Pač punca se mi zdi čist normalna (še vedno ne podpiram anoreksije), pač noben ni popoln. Dejstvo pa je, da vse slike, ki so objavljene v revijah itd. retuširajo...Na fotkah, ki jih gleda ogromno folka, bi jasno da vsaka rada zgledala najboljše...
Ta je bila res bosa - Bagheera. Trapasta izjava.
Drugače sem pa jaz samo objavila slikce za primerjavo, kaj lahko naredi dober fotograf, nisem pa nič rekla, da je grda ali da ne bi smela iz bajte ali kaj podobnega. Meni je luškana, obraz mi ima zelo lep, pa na tem koncertu je bila tudi dokaj primerno oblečena.
Khm - nisem fovš. Da bi bila na njenem mestu in da bi se o meni takole pisalo, hvala lepa.
Drugače sem pa jaz samo objavila slikce za primerjavo, kaj lahko naredi dober fotograf, nisem pa nič rekla, da je grda ali da ne bi smela iz bajte ali kaj podobnega. Meni je luškana, obraz mi ima zelo lep, pa na tem koncertu je bila tudi dokaj primerno oblečena.
Khm - nisem fovš. Da bi bila na njenem mestu in da bi se o meni takole pisalo, hvala lepa.
micamaca napisal/-a:satan28 napisal/-a:ja in?!!pač nima "sixpakov",pa potem ne sme obleč krila-
pa še zelo kratko ni!pa malo bolj oprijete majčke?!
ja ve pa ste vse 90-60-90!!tiste,ki pa niste,pa hodite okoli
zavite kot muslimanke.ne!
mislim,too much
... točno tako
![]()
![]()
Redkokdaj se tko strinjam s kako izjavo!
Pa saj na tem koncertu sploh ni tko pomanjkljivo oblečena - še vsakič ko so bli pr nas v kakem diskaču, so ble pol bolj gole.