Trenutek resnice (The Moment of Truth)
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
Res ja. Ne vem drugače, zakaj se sploh odločijo it takšne pikantnosti iz svojega življenja delit z nami in x vprašanj odgovorit po resnici, potem pa pri eni čisto brezvezni zaj*****.
Potem naj vsaj do konca govorijo po resnici, saj so sramotna vprašanja že itak tudi na začetku, kasneje pa so pač še bolj.
To govorim za primer kot je bila zadnjič tista blond ženska (svingerka, moža je prevarala z žensko idr. neumnosti), ki se je zlagala pri enem čisto bednem vprašanju (ali ste že kdaj hlinili orgazem) in je šla odgovorila Ne, ter si s tem naredila še večje bruke kot če bi odgovorila Da, pa bi vsaj videli, da govori resnico. V tem primeru pa se je itak izdala.
Na določena vprašanja pa je resda mogoče težko odgovoriti ali da ali ne, ker lahko detektor zazna drugače... Kaj pa vem no. 

LuvDancin napisal/-a:Tole je šele hudo.
budala ena neumna

če misli da je dobra oseba ... in gre rečt ja ... jst bi na to sigurno odgovorila ne, ker moreš bit res res ful samozavesten in vase zagledan, da niti malček ne pomisliš na to, da si mogoče slaba oseba .. ker noben ni popoln ne, vsi delamo napake in vsi se kdaj vprašamo če smo res dobra oseba .. in to vprašanje vedno v tebi, četudi skrito nekje globoko, ampak očitno poligraf zazna to oklevanje ... mah, malček sm zafilozofirala spet

samo me je res

Let's swim to the moon .....
Jaz sem pa včeraj slučajno na pinku ujel to oddajo.
Malo me je šokiralo ker je bila ena ki je rekla da je oralno zadovoljila popolnega neznanca...starejša ženska.
Skratka jaz ne bi upal gor iti ker imam za sabo prewveč zgodovine za katero ne bi ravno želel da ljudje izvedo ali pa bi me morda celo spravili v zapor zaradi tega
Resda mi je vseeno kaj si ljudje o meni mislijo...bolj bi me motile posledice, ki bi jih s tem povzročil...tako da iskreno povedano nimam jajc za take zadeve
Malo me je šokiralo ker je bila ena ki je rekla da je oralno zadovoljila popolnega neznanca...starejša ženska.

Skratka jaz ne bi upal gor iti ker imam za sabo prewveč zgodovine za katero ne bi ravno želel da ljudje izvedo ali pa bi me morda celo spravili v zapor zaradi tega

Resda mi je vseeno kaj si ljudje o meni mislijo...bolj bi me motile posledice, ki bi jih s tem povzročil...tako da iskreno povedano nimam jajc za take zadeve

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Mene pa neki zanima...Se mi zdi, da so vedno taka vprasanja (kokr tle berem, gledala sm samo 1. oddajo), pac...ki so se osebi 'zgodila'. Zdej me pa zanima, od kje oni to zvejo? A ti ze ko se prjavs napises zraven, kaj 'sokantnega' te lahko vprasajo, al kaj, al kje oni to zvejo, pa na podlagi cesa izbirajo pol kandidate? Al poklicejo tvoje znance pa jih vprasajo, ce vejo 'kej tazga' o teb, al kako to gre?