Darilo s pomenom za njega
Huh, rabim pomoč... Nekje na forumu sem enkrat zasledila en link pa ga sedaj ne najdem... Torej, če mogoče katera ve iz glave kje je ta link - šlo je za majico s kratkimi rokavi, na kateri so narisani signali za wireless internet. Mislim, da celo zasvetijo, ko prideš v območje, kjer deluje wireless.
Pač ko majica zazna povezavo, pove tudi jakost signala (s črticami). Kje bi torej to lahko naročila?
Pač ko majica zazna povezavo, pove tudi jakost signala (s črticami). Kje bi torej to lahko naročila?
- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
Včeraj sem se spravila delat in dokončala darilo za mojega, ki čez dober teden dni praznuje rojstni dan. Škatlo od čevljev sem oblekla v moder papir, na pokrov pa napisala "komplet prve pomoči" in prilepila rdeč križ. Notri pa sem dala stvari, ki jih ima rad: sudoku, križanke, uniona, fanto, gumi bonbone - medvedke, čigumije v lončku, riževo čokolado, bon za Big bang in 2 kondoma. Upam, da bo vžgalo
.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- FuckedUpKid.
- Sramežljivka
small_star napisal/-a:Včeraj sem se spravila delat in dokončala darilo za mojega, ki čez dober teden dni praznuje rojstni dan. Škatlo od čevljev sem oblekla v moder papir, na pokrov pa napisala "komplet prve pomoči" in prilepila rdeč križ. Notri pa sem dala stvari, ki jih ima rad: sudoku, križanke, uniona, fanto, gumi bonbone - medvedke, čigumije v lončku, riževo čokolado, bon za Big bang in 2 kondoma. Upam, da bo vžgalo.
Suuper ideja tole!!

Do what you Love. Fuck everything eLse. ♥
^^foto tabor. Pa mislim, da tud DM dela to.
FuckedUpKid. napisal/-a:small_star napisal/-a:Včeraj sem se spravila delat in dokončala darilo za mojega, ki čez dober teden dni praznuje rojstni dan. Škatlo od čevljev sem oblekla v moder papir, na pokrov pa napisala "komplet prve pomoči" in prilepila rdeč križ. Notri pa sem dala stvari, ki jih ima rad: sudoku, križanke, uniona, fanto, gumi bonbone - medvedke, čigumije v lončku, riževo čokolado, bon za Big bang in 2 kondoma. Upam, da bo vžgalo.
Suuper ideja tole!!![]()
moj ma pa čez dobr mesc!! TOLE bom tut jz uporabla, mislm pa da smo lan dal enmu kolegu to

aja pa ful dobro darilo za tipa (če je pač tak žurerski tip k ga rd mau spije):
drinking chess (pač v šah naliješ pijačo glede na to kaj ti drug nasprotnik poje-npr. v kraljico daš tekilo, laufrje vodko itd.)

je pa moj sam izrazu željo,da kok bi on to meu, nakonc je že meu ideje kako bi to on sam naredu hehehe
Js sem se pa okol božičnih praznikov mal bolj potrudla, moj ma namrec rojstni dan med bozicem in novim letom in mi je razlagu kak je vedno od domacih dobil sam eno darilo za vse skupi (pa to so bli najini prvi bozicni prazniki).
Pa sem kupla brivnik, ene boksarke od wgw-ja z napisom in pa puzle sem dala nardit iz svoje eroticne fotke. Vsako darilo sem zavila v cajtngpapir pa sem na brivnik napisala uporabno, na boksarke simpaticno na puzle pa izvirno. In sem vse tri zlozla pod smrekico in sem rekla da si za vsak praznik(bozic,roj.dan in novo leto) lahko izbere enega. Pa je najprej odprl brivnik pa boksarke in the best for last - puzle. Super je izpadlo, pa vse skupi me je stalo kol 70 evrov, kar niti ni velik.
Sem bla prav navdusena nad svojo izvirnostjo
Pa sem kupla brivnik, ene boksarke od wgw-ja z napisom in pa puzle sem dala nardit iz svoje eroticne fotke. Vsako darilo sem zavila v cajtngpapir pa sem na brivnik napisala uporabno, na boksarke simpaticno na puzle pa izvirno. In sem vse tri zlozla pod smrekico in sem rekla da si za vsak praznik(bozic,roj.dan in novo leto) lahko izbere enega. Pa je najprej odprl brivnik pa boksarke in the best for last - puzle. Super je izpadlo, pa vse skupi me je stalo kol 70 evrov, kar niti ni velik.
Sem bla prav navdusena nad svojo izvirnostjo