Darilo s pomenom za njega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Huh, rabim pomoč... Nekje na forumu sem enkrat zasledila en link pa ga sedaj ne najdem... Torej, če mogoče katera ve iz glave kje je ta link - šlo je za majico s kratkimi rokavi, na kateri so narisani signali za wireless internet. Mislim, da celo zasvetijo, ko prideš v območje, kjer deluje wireless.

Pač ko majica zazna povezavo, pove tudi jakost signala (s črticami). Kje bi torej to lahko naročila?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

^^ ja, ja! Točno to ja :ja: ... Ampak iščem eno bolj ta slovensko stran, ker sem že tko al tko preveč skeptična glede naročanja preko neta... Pa še prej pa ceneje je s poštnino. Verjetno.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

No takole je pa moje darilo izpadlo...šparovček sem izdelovala skoraj tri tedne (pač malo po malo)...avtoček sem imela pa v parih dneh narejenega, na koncu mu je bil avtoček najbolj všeč...se mi zgleda sploh nebi blo treba matrat s šparovčkom :D

Slika
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

hudo :D
mi je pa ful v oči padlo da si kontra mozaik lepila :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Kako misliš kontra? a kontra barvno al kaj? sm nekak se trudla, da bi bil nek vzorec, ampak je blo v škatlicah tok čudno število teh kockic, tko, da se povsod ni izšlo :D streha je bla pa sploh tok čudnih dimenzij, tko, da so ble bl k ne nametane :D
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

kontra tako da so te zarezice na zgornji strani... kokr jez štekam ta kupljen mozaik naj bi bla gladka stran na vrhu.... lahko pa da se motim :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Nevem men se čudn zde, da bi tko limala, ker je prov tko narjen, kot da se zarezice, za vidit...sej pomoje je itak vseen...men je še lepše zgledalo, ker deluje kot, da bi bili pravi kamenčki....
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Včeraj sem se spravila delat in dokončala darilo za mojega, ki čez dober teden dni praznuje rojstni dan. Škatlo od čevljev sem oblekla v moder papir, na pokrov pa napisala "komplet prve pomoči" in prilepila rdeč križ. Notri pa sem dala stvari, ki jih ima rad: sudoku, križanke, uniona, fanto, gumi bonbone - medvedke, čigumije v lončku, riževo čokolado, bon za Big bang in 2 kondoma. Upam, da bo vžgalo :).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
FuckedUpKid.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a FuckedUpKid. »

small_star napisal/-a:Včeraj sem se spravila delat in dokončala darilo za mojega, ki čez dober teden dni praznuje rojstni dan. Škatlo od čevljev sem oblekla v moder papir, na pokrov pa napisala "komplet prve pomoči" in prilepila rdeč križ. Notri pa sem dala stvari, ki jih ima rad: sudoku, križanke, uniona, fanto, gumi bonbone - medvedke, čigumije v lončku, riževo čokolado, bon za Big bang in 2 kondoma. Upam, da bo vžgalo :).

Suuper ideja tole!! :) :wink:
Do what you Love. Fuck everything eLse. ♥
matejka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a matejka** »

mogoče katera ve za kakšen foto studio v MB kjer ti nardijo sestavljanko z slike?
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

^^foto tabor. Pa mislim, da tud DM dela to.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

FuckedUpKid. napisal/-a:
small_star napisal/-a:Včeraj sem se spravila delat in dokončala darilo za mojega, ki čez dober teden dni praznuje rojstni dan. Škatlo od čevljev sem oblekla v moder papir, na pokrov pa napisala "komplet prve pomoči" in prilepila rdeč križ. Notri pa sem dala stvari, ki jih ima rad: sudoku, križanke, uniona, fanto, gumi bonbone - medvedke, čigumije v lončku, riževo čokolado, bon za Big bang in 2 kondoma. Upam, da bo vžgalo :).

Suuper ideja tole!! :) :wink:

moj ma pa čez dobr mesc!! TOLE bom tut jz uporabla, mislm pa da smo lan dal enmu kolegu to :D

aja pa ful dobro darilo za tipa (če je pač tak žurerski tip k ga rd mau spije):

drinking chess (pač v šah naliješ pijačo glede na to kaj ti drug nasprotnik poje-npr. v kraljico daš tekilo, laufrje vodko itd.) :D - to bi blo tut za mojga,sam smo pa lih skp kupl tole darilo za enga druzga kolega :D

je pa moj sam izrazu željo,da kok bi on to meu, nakonc je že meu ideje kako bi to on sam naredu hehehe
matejka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a matejka** »

Maudisa napisal/-a:^^foto tabor. Pa mislim, da tud DM dela to.

:razz:
Najlepša hvala ! :)
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a brunett »

Js sem se pa okol božičnih praznikov mal bolj potrudla, moj ma namrec rojstni dan med bozicem in novim letom in mi je razlagu kak je vedno od domacih dobil sam eno darilo za vse skupi (pa to so bli najini prvi bozicni prazniki).

Pa sem kupla brivnik, ene boksarke od wgw-ja z napisom in pa puzle sem dala nardit iz svoje eroticne fotke. Vsako darilo sem zavila v cajtngpapir pa sem na brivnik napisala uporabno, na boksarke simpaticno na puzle pa izvirno. In sem vse tri zlozla pod smrekico in sem rekla da si za vsak praznik(bozic,roj.dan in novo leto) lahko izbere enega. Pa je najprej odprl brivnik pa boksarke in the best for last - puzle. Super je izpadlo, pa vse skupi me je stalo kol 70 evrov, kar niti ni velik.

Sem bla prav navdusena nad svojo izvirnostjo :D
Odgovori