Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Koper***

Neprebrana objava Napisal/-a bLack&white »

u_k_i napisal/-a:samo naaaaajbooolj debilna... pa tip je resno mislil,da je to osvajanje... če dodam da je bilo to v službi in da je zraven mene ful enih kamer pa mikrofonov, je zadeva že tok debilna,d a morš tipa prov občudovat da izusti kej takega...

dober dan gospodična (pogovor z mojimi joškicami, k btw niso lih ogromne, ampak čist normalne)... hja.. a ste se vi kam udarl, da ste tko zatečeni? po mojmu zavijanju z očmi in temu da sem mu rekla imbecil pa šla, je prišel za mano pa me prašu še za cifro :roll:

oomfgg :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: KP - LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Smeška. »

x: Kaj ti kaj treniraš?..

jaz:Ne nikoli nisem in niti ne nameravam.

x:......Ja ker maš zelo razvite prsne mišice.

to me je res razočaralo, kako lahko kdo take glupe strelja..
Uporabniški avatar
sui
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sui »

mogoč mal OT ampak useen:

hodim zadnjič popoldne po stari Ljubljani pa prpele mimo mene tip, sredi 40 na kolesu pa z fotoaparatom okrog vratu.
Pa začne nabijat da je ful neki znan fotograf pa da bi me rad fotografiru ker me je pač opazu in da je sliku tut Nino Osenar pa Sanjo Grohar itd itd... :evil: tega pa res ne prebavljam :roll: :roll:
here's here's to love!
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

"As kej moja?".. Mhm!
Uporabniški avatar
kAtz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kAtz »

smo sedele u petek kolegice u enmu lokalu, pa se kr usedeta ena 2 tipa zrawn nas. Pa men tamali :

"Ej, ful maš dobre štumfe gor.."
"aja,hvala.."
"Dej, pojdi grema, na!"
"Ka?"
"Na grema na ,ti bom pokazo kk se je treba fajn met, boš zvezde vidla!"
:lol: :lol: :lol:
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

Shelve napisal/-a:"As kej moja?".. Mhm!

^ja!

pa še v tem smislu:

'Kdaj boš kej moja?'

'Ti boš enkrat moja'

hmmm
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

O tem ni dvoma! :D No, name bi palilo recimo "a boš kaj moja", kakšni drugi pristopi v tej temi pa ne ravno (pa še ta stavek ne od kakšnega Pitta ipd. alfa samcev). :lach: My taste is kinda diferent.
coco*mademoiselle
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a coco*mademoiselle »

Tamala_mrha napisal/-a:O tem ni dvoma! :D No, name bi palilo recimo "a boš kaj moja", kakšni drugi pristopi v tej temi pa ne ravno (pa še ta stavek ne od kakšnega Pitta ipd. alfa samcev). :lach: My taste is kinda diferent.

The same for me :P
be happy for this moment.........
........this moment is your life
Uporabniški avatar
*LariSSa*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *LariSSa* »

V lokalu nas je enih pet punc sedelo okol mize... pa pride en tk za mojim hrbtom, da ga js nism vidla. Se skloni čist ob moje uho in nardi... grrrrrrrrrrrrrr... prvo kar je, sm se ga ustrašla, drugo kar je pa nism vedla al ga zebe, al me bo ugrizno, al kaj hudiča, ko pes. Katastrofa od pristopa!
čє נιн ηє мσяєš ρяєρяιčαтι, נιн zмє∂ι!
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Boa »

jih je blo kr nekaj, ampak tale mi je res ostal v spominu....

Smo v kmšju in pride do mene en blond tip, ki verjamem da po vseh standardih ni veljal za lepega ali simpatičnega...in mi reče, z blazno nabildanim egom "sej veš...../premor/....jst drugač padam na rjavolaske...../premor/....ampak pr teb bi naredu izjemo" ooooo, hvaljen jezus, HVALA, res sem upala na to, sej drugač bi se šla pa prec na rjav pofarbat :roll:

moja reakcija "joj, veš....sej drugač padam na blondince....ampak pr teb bom nardila izjemo" :wink:
Ne kadim, a vedno vžgem.
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Najhujši pristop kar sm jih kdajkol doživela....
Pač na busni mi je en tip enkat že neki teživ, kok sm huda pa nevemkaj.. Naslednič, ko sva se na šoli vidla, je folku razlagov, da sem njegova, še naslednjič je pa na avtobusni pršu do mene, res jebaććć scena :roll: :x
X: kjesi??, Kakosii??
me: v redu, pogledam stran.
x: ej mačkica, zakaj nisi nikol v trenirki, rad bi vidu tvojo ritko...
me: zato, k se v temu ne počutm dobr, dj res nimam časa...
x: ej kdaj si kj doma, pridem do tebe, pa se greva RIT :o
me: s tabo nikol, čau...
x: a dj, k vem, da si to želiš, da sanjaš o temu...
Me: ma dej ti sanjaš o temu, pa spizdi, k nism taka kokr tvoje jeseniške kurbice...

Ma faaaaaaaaaaaaaaaaaaakkk... Mene je kr na rit vrgl..
D si tip upa sploh kj tazga rečt :S
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

on: ka si pa po horoskopu?
js: bikica
on: js sm pa devica, ampak to res sam po horoskopu, lahk sprobaš

mislim...katastrofa ej :roll: :roll:
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Zadnjič v Sparu čakam pred blagajno, da pridem na vrsto. Ravno petek je bil in sem se odpravljala ven. Čakam, da mamka pred mano zloži tistih x artiklov v vrečko, nakar se za mano primaja nek star pijanec, ki se je komaj še držal na nogah in se primakne tako zraven mene, da je že bil v mojem "osebnem" pasu. To me ful nervira, če gre za ljudi, ki jih sploh ne poznam. :? In začne jecljat kaj sem tako vesela (?), kam se odpravljam (?) in s kom (?), ali sem kaj zaljubljena (?) in v koga (?), da mu razbije betico (?). Holy crap no, tistega njegovega smradu nisem več mogla prenašat, pa še "cono" je prekoračil. :heul: Cel čas sem živčno pogledovala proti ženski na blagajni, kdaj bo že pokasirala mamko pred mano in me odrešila muk! Ženska se je samo hahljala in ga čudno gledala, jaz pa sem se ta čas otepala starca, ko sem mu rekla, da čakam fotra, da pride na blagajno (ampak mu ni potegnilo). :roll: Ko sem plačala kar sem morala, sem šla kakor hitro so me noge nesle.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

V Londonu...s fantom sva bila v Hyde parku na dekci in uživala v soncu, ko je fant šel po enega kolega v hotel (long story) in sem ostale približno eno urco sama.

Pod najbližje drevo se vsede en tip, in me kar začne ogovarjat:
on: "Hello, how are you" js: "Good"
on: "Where you from?" js: "Slovenia"
on: "Oh, I'm from Italy" js tiho, potem
on: "How long have you been here" js: "3 days"
on: "have you been in London before" js: "yes"
itd...taka vprašanja vsakih 5 min, moji odgovori pa minimalni. Sam čakala da fant čimhitreje nazaj pride, ker sem mu obljubila, da ga na istem mestu počakam, ker nisem imela telefona.
in potem po dobre pol ure izpraševanja, me vpraša: "with who are you in London" js: "with my boyfriend and friends"
In v 1 minuti se je poslovil in odšel :D

Groza, ker nisem vedla kak se ga naj znebim :?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Odgovori