Bad boy :D
chiqqa napisal/-a:najbl zanimiv je da taki bad boyi k menajo ženske k spodne gate in so oh in sploh supr in vse hočjo bit z njem in padajo na osladne besede, no te bad boyi nimajo pojma kaj je to dobr sex, ena minuta pa jim pride hahahahaaaaaaaa smehhh
Ne vem, ampak tud jest mam tak občutek kar se teh tipov tiče. Sploh če se še hvalijo, koliko so jih in kako je blo fajn

-
- Kofetarica
- Kontakt:
NoSex napisal/-a:Jaz ne, ene članice foruma pa podtikajo. Jaz o tem kaj je sploh nisem govoril. Druge so podtikale o tem kaj to zame je.
Če pač nisi podal svoje definicije kaj je bad boy potem ne more bit podtikanja, ker si lahko vsaka po svoje razlaga in opredeli.
In ja, nekateri bad boyi (seveda po MOJI definiciji) so privlačni, eni me pa odbijajo tko, da to pač ni kriterij.
Pa še vedno ne vemo kaj je sploh mišljen s tem...

-
- Cosmopolitanka
@Mahagonij: Ce sem proti trenutnemu sistemu, to ni zato, ker je slucajno moderno, ampak ker sem si pac ze nekaj casa nazaj izoblikovala tako mnenje in se o zadevah tudi izobrazila do neke mere. Imam nekaj kolegov, s katerimi zelo radi debatiramo o raznih socioloskih temah, vse nas druzi podobno misljenje in niti slucajno se ne pocutim, kot da sem nevem kako kul zaradi tega.
In ne nosim baretk ala Che Guevara, pa majic s Titom, raznih nasitkov in nevem cesa se. Ze od srednje sole sva se s profesorico za sociologijo radi zaklepetali o tem, tudi moja maturitetna seminarska se je nekako dotikala te teme.
In ce sem naletela na takega tipa, ki se z mano v tem strinja, pac tako je. Nisem ga iskala, pa tudi ko sva se spoznala se teh debat nekaj casa nisva dotikala, sva komunicirala bolj o temah povezanih s faksom pa glasbo, sele kasneje sva presla na sociologijo.
Pa tudi dejstvo da razmislja s svojo glavo gre slucajno z roko v roki s tem. Cenim vse ljudi, ki stojijo za svojimi dejanji, pa me niti slucajno ne zanima kateremu sistemu ali religiji pripadajo. Ce se s clovekom da pogovarjat in pokaze nekaj znanja in duse, je to zame to kar iscem.
No, pa saj v bistvu niti ni pomembno, kaj mislim jaz in kaj ti, vazno da vsak zase ve kaj in kdo mu pase.
EDIT: Pa nikoli ne jamram nad sistemom, ces da je kriv za karkoli, kar se mi zgodi. (Nasplosno mnenje o tem zadrzim zase, o tem se pogovarjamo samo v ze prej omenjeni druzbi.) Jaz v tem sistemu zaenkrat dobro zivim, kar pa se ne pomeni, da mi je ideologija vsec. Saj smo ze od otrostva navajeni ziveti v tem no.

In ce sem naletela na takega tipa, ki se z mano v tem strinja, pac tako je. Nisem ga iskala, pa tudi ko sva se spoznala se teh debat nekaj casa nisva dotikala, sva komunicirala bolj o temah povezanih s faksom pa glasbo, sele kasneje sva presla na sociologijo.

No, pa saj v bistvu niti ni pomembno, kaj mislim jaz in kaj ti, vazno da vsak zase ve kaj in kdo mu pase.
EDIT: Pa nikoli ne jamram nad sistemom, ces da je kriv za karkoli, kar se mi zgodi. (Nasplosno mnenje o tem zadrzim zase, o tem se pogovarjamo samo v ze prej omenjeni druzbi.) Jaz v tem sistemu zaenkrat dobro zivim, kar pa se ne pomeni, da mi je ideologija vsec. Saj smo ze od otrostva navajeni ziveti v tem no.
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
NoSex napisal/-a:No... jih je že par pred mano definirala kaj je bad boy. In... ne podtikajte mi. To je navadno metanje pod nos. Še pisnil nisem o tem kaj je zame bad boy, ve pa govorite, da je zame bad boy vsak, ki ima punco. Nehajte podtikat!!!
ja kaj pa je pol bad boy po tvojem mnenju??
Npr, men je on čist tak BadAssMothe*fu*ker!